Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt Scornicesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Beneficii: asiguram transport pentru persoanele din provincie - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3900 lei! Cerinte minime 8 clase. Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate. Pentru interviu va rugam sa ne contactati pe whats##app - zero sapte doi trei opt sapte sapte unu cinci doi

 • 12

  Hotel President Scornicesti angajam receptioner. Avem nevoie de persoane responsabile, serioase, ingrijite si cu atentie la detalii. Abilitati de operare PC si cunostinte limba engleza nivel mediu. Oferim seriozitate si pachet salarial.

 • 1

  Angajez muncitori calificati (sudori, lacatusi, dulgheri, tamplari) dar si necalificati dornici sa invete meserie. Mai multe detalii la tel.

 • 1

  Hotelul President Scornicesti angajam bucatari si ajutori bucatarie. Avem nevoie de persoane responsabile, serioase, ingrijite, cu atentie la detalii si experienta in domeniu. Oferim seriozitate si pachet salarial.

 • Angajam muncitori cu experienta in constructii pentru montaj gips carton. Pentru mai multe informatii, apelati numarul : .

 • Mațină de croit Curis aproape noua ,funcționeaza ireproșabil.

 • Salveaza cautarea