Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Nivel de studii: Necalificat

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • INTERSUN este o firma cu echipamente pentru restaurante. Cautam personal dornic si cu forta de munca pentru interiorul fabricii. Salariu intre 1500-2000 de lei.

 • 14

  Cerinte: persoana harnica, organizata, comunicativa. Experienta in domeniu hotelier constitue un avantaj. Pentru angajati din tara se ofera cazare si masa.

 • 11

  Angajez lucrator comercial, casa de pariuri, in Ploiesti, zona: strada Rudului, capătul lui 7. Mai multe informatii despre salariu si program la numarul de telefon:

 • 4

  Fortuna angajeaza operator casa de pariuri in Comuna Filipesti de Targ. Varsta minima: 18 ani Salariu si alte detalii la numarul de telefon 0790666673

 • 2

  Muncitorii necalificati

 • * Cartarea publicatiilor din depozit, dupa centralizatoare, pentru a fi expediate în rețeaua de chioșcuri, abonaților si clientilor. Cartarea retururilor pentru publicațiile primite în depozit în vederea returnării lor la edituri. Prelucrarea publicatiilor programate in baza documentelor de expeditie primite; Participa la depozitarea pachetelor tipografice in depozit; Participa impreuna cu gestionarii de depozit si comisia de inventariere la toate inventarele obligatorii. CERINTE: Domiciliul stabil în municipiul Ploiești. Seriozitate și buna capacitate de muncă. Atenție distributivă, capacitate de muncă în echipă. Disponibilitate la program individualizat de lucru care include și ore de noapte. SE OFERĂ: Contract individual de muncă pe durată nedeterminată. Pachet salarial atractiv, bonusuri în funcție de performanță.

 • 2

  LEFF catering angajează personal bucatarie. Cerințe obligatorii și importante: - spirit de echipa - atenție la detalii - rapiditate și multitasking - experienta minim 6 luni în domeniu - disponibilitatea de a lucra în weekend Salarizarea se discuta în funcție de experienta. Beneficii suplimentare după 3 luni de la angajare. Pentru informații suplimentare va așteptăm de luni pana vineri între orele 16 - 17 și sâmbăta între orele 10 - 14, în locația noastră din Ploiești strada Ștefan Greceanu bloc L1-L2 parter (lângă sediul Grupama) sau la telefon .

 • 1

  Societatea Sc Davi Prod Food SRL din Oraș Busteni, Jud Prahova angajează : -gestionar produs finit in fabrica de mezeluri -1post -gestionar condimente in fabrica de mezeluri -1 post -gestionar materii prime in fabrica de mezeluri -1post -manipulant marfa -3 posturi -facturist -1 post -specialist introducere date -1 post - personal curatenie -2 posturi Ptr detalii va stam la dispoziție la numărul de telefon

 • 2

  Firma de paza cu sediul în Ploiești angajează agenți de securitate cu sau fara atestat pt locație în Ploiești.Se oferă salariu atractiv si transport asigurat. Mai multe detalii la nr de telefon

 • Salveaza cautarea