Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Carnet conducere: B

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • caut loc de muncă de preferat in Ploiesti sau apropiere,autorizatie vizată pe anul respectiv valabila din 2011

 • 4

  Angajez sofer pentru TURCIA. Program de lucru respectand timpii de conducere si odihna. Este necesar sa ai: - permis conducere categoria C+E; - card tahograf - atestat transport marfuri generale; -atestat ADR-constituie un avantaj; - seriozitate si responsabilitate; - experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfuri pe teritoriul UE si in afara acestuia ; Mai multe detalii la telefon

 • 2

  Angajam sofer distributie presa, in Ploiești. Persoana serioasa, program de lucru zi /noapte, categoria B. Trimiteti CV pe emai: Pentru detalii sunati la telefon intre orele 9.00-17.00.

 • 36

  POST LIBER SECRETARIAT IMOBILIAR Fata/Băiat Post secretariat: Angajăm persoana băiat/fata care să fie serios/a, punctual/a, dinamic/a, cu experienţa minimă de operare la calculator în word şi pentru promovare on-line. CERINŢELE sunt următoarele: Dorinţa de a lucra în domeniul imobiliar; Experienţa nu e necesară; Cunoştinţe de operare pe calculator, obligatoriu. Bune abilităţi de comunicare şi relaţionare cu oamenii; Abilităţi de negociere, seriozitate şi iniţiativă; Rezistent/a la schimbări şi stres. RESPONSABILITĂŢI/BENEFICII: Prospectarea pieţei şi contactarea posibililor clienţi; Menţinerea relaţiilor cu clienţii actuali; Ofertare, primire şi prelucrarea cereri şi oferte, tranzacţionare; Crearea şi prezentarea ofertelor personalizate de produse şi servicii; Identificarea nevoilor clienţilor şi a soluţiei optime de îndeplinire a cerinţelor clientului; Trainingurile şi îndrumare profesională Bonusuri corelate cu performanţa şi o perioadă cât mai lungă alături de agenţia Matos. Program (de iarnă) Luni – Joi: 10.00 – 17.00 Vineri: 10.00 – 16.00 Sâmbătă: 9.00 – 12.00 Duminica: ÎNCHIS Pauză de masă: 30 min. La fiecare oră: 10 minute pauză Ziua de lucru este doar: 5 ore şi 40 min. Obligatoriu : Aplică cv-ul însoţit de poza ataşată pe această platformă sau pe dar mai ai posibilitatea si pe https://matosimobiliare.ro/cariera Vă rugăm nu mai sunaţi să cereţi detalii, interviul se ţine la sediul agenţiei. De preferabil persoane cu domiciliul în Campina dar nu mai departe de 10 km de aceasta localitate.

 • Angajam: SOFERI PROFESIONISTI CAT. C+E "SINGURI PE CABINA" SI ECHIPAJE GATA FORMATE -EXPERIENTA NECESARA DE MINIM 2 ANI PE COMUNITATE SAU INTERNATIONAL -TARI TRANZITATE: BELGIA, OLANDA, FRANTA, GERMANIA, AUSTRIA, ITALIA, SLOVACIA, CEHIA, UNGARIA, ROMANIA (DOAR PANA LA ARAD) -Camioane in perfecta stare de functionare, EURO 6 , MAN cu conditii excelente: frigider, sisteme automate de plata a taxelor de drum, sistem de navigatie, statie emisie-receptie, telefon firma. Dispecerat in limba romana - comenzi, coordonate, asistenta, mecanicul firmei, trasee. Necesar aptitudini folosire telefon, Whats App, trimitere poze, colaborare strânsă cu dispecerii firmei. -Transportul la camion este asigurat de societate. -Inainte de angajare se impune prezenta la un interviu la biroul nostru din Prahova. -Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon, nu raspundem la mesaje, multumim.

 • Muncitor calificat în construcții, cu experiență, caut loc de muncă. Execut lucrări de zidărie, dulgherie, fierărie. Rog seriozitate!

 • Tânăr în vârstă de 20 de ani,caut loc de munca în zona ile de France (Paris).Menționez ca am lucrat 4 luni pe șantier la pus rigips,gresie,și tavane false.Posed autoturism ,permis auto categoria b,licența de motostivuitorist .Am mai lucrat in România ca picker și ca montator subansamble în industria auto..

 • 3

  Buna, Iti cauti de lucru? Ai experienta in domeniul auto - receptie intr-un service de marca(preferabil Opel, Hyundai si nu numai)? Stapanesti maniera de lucru cu programele de calculator folosite in cadrul serviceurilor auto, Iti doresti sa obti rezultate pozitive? Comunici foarte bine in echipa dar si cu partenerii de afaceri(clienti - furnizori)? Esti dispus sa lucrezi in echipa? sa respecti proceduri si termene? Ai studii superioare in domeniul autovehicule rutiere - finalizate? Stapanesti domeniul auto? Rezulta ca ai profilul potrivit al unui potential coleg. Am fi bucurosi sa ne cuoastem si sa faci parte din echipa noastra! Te rugam sa ne contactezi la tel pentru a programa un interviu. Iti multumim!

 • 7

  Societate cu profil Horeca angajează 2 persoane pentru pozițiile de administrator/manager punct de lucru pentru : - Conacul Ivan , situat în Com Tinosu, Jud. PRAHOVA ce va funcționa atât ca restaurant cât și ca centru de evenimente. - Terasa Nykos Grill compusa din 2 locații situate în Ploiești. Oferim : seriozitate, bun simt, salariu fix + procent, mașina și telefon de serviciu. Solicitam : experienta în domeniu, seriozitate, referințe de la ultimul loc de munca. Disponibilitatea posturilor începând cu 01.04.2021.

 • Angajam pentru o locație noua situata în Bariera București : - ajutor bucătar cu experienta pe preparate la grătar - vânzătoare cu experienta pe casa de marcat. Program 2 cu 2.

 • 1

  Am lucrat ca vanzatoare, dar sunt capabilă sa invat orice!!!

 • Angajam ospatari, picoli, barmani, camerista! Oferim salariu motivant, mediu de lucru placut, program flexibil, asiguram pranzul pentru personal. Postam anuntul pentru cei dornici care doresc sa lucreze in timpul facultatii, scolii sau extra. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon . Locatia se afla in Bucov, Pik Elegance, strada Tineretului, nr 12.

 • 1

  Bună ziua ..sunt în căutarea unui loc de muncă șofer cat b ..vechime permis 4 ani fără incidente..experienta pe duba de 3.5t

 • 1

  Pescarie și cramă de vinuri La Zbârlitu. Nr tel .

 • 2

  Caut să îngrijesc bătrâni pentru a rămâne în spațiu. Sunt o femeie cu doi copii o adolescentă la liceu și un băiat nedeplasabil de 24 de ani, suntem liniștiți cu frică de Dumnezeu, nu vreau să-mi bat joc de nimeni, sunt harnică, responsabilă am permis de conducere și mă adaptez foarte ușor cu orice problemă, sunt asistent personal cu competente profesionale în privința persoanelor bolnave.

 • 5

  Partener Oficial UBER / BOLT PLOIESTI Câștigă bani conducând în Ploiești, alături de cea mai mare echipa. Transportul alternativ este o activitate profitabila în multe orașe din România și întreaga lume. În prezent funcționează cu succes în București, Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Timișoara și Craiova. A sosit momentul sa oferim acest serviciu și oamenilor din Ploiești. Dacă vrei sa lucrezi în timpul liber sau full time te așteptăm în echipa noastră. Condiții de colaborare: autoturism propriu cu 5 uși și aer condiționat, mai nou de 15 ani atestat transport alternativ ( va susținem în obținerea lui ) Varsta minima 21 ani și minim 2 ani vechime permis categoria B Ce oferim: Obtinerea atestatului de transport alternativ GRATUIT obtinerea ecusoanelor și a copiilor conforme GRATUIT casa de marcat Platforma tractare 24/24 7/7 Sercive partener ( ITP, revizie și piese auto, manopera - la prețuri foarte bune ) Contract de munca ( 2/4/6/8 ore ) obligatoriu RCA si asigurările aferente pentru desfășurarea legala a serviciu la cele mai mici preturi Suport tehnic pentru aplicație 24/24 7/7 Pentru mai multe detalii, sunați la: - Alexandru Goga

 • Salveaza cautarea