Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Carnet conducere: B

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 31

  POST LIBER SECRETARIAT IMOBILIAR Fata/Băiat Post secretariat: Angajăm persoana băiat/fata care să fie serios/a, punctual/a, dinamic/a, cu experienţa minimă de operare la calculator în word şi pentru promovare on-line. CERINŢELE sunt următoarele: Dorinţa de a lucra în domeniul imobiliar; Experienţa nu e necesară; Cunoştinţe de operare pe calculator, obligatoriu. Bune abilităţi de comunicare şi relaţionare cu oamenii; Abilităţi de negociere, seriozitate şi iniţiativă; Rezistent/a la schimbări şi stres. RESPONSABILITĂŢI/BENEFICII: Prospectarea pieţei şi contactarea posibililor clienţi; Menţinerea relaţiilor cu clienţii actuali; Ofertare, primire şi prelucrarea cereri şi oferte, tranzacţionare; Crearea şi prezentarea ofertelor personalizate de produse şi servicii; Identificarea nevoilor clienţilor şi a soluţiei optime de îndeplinire a cerinţelor clientului; Trainingurile şi îndrumare profesională Bonusuri corelate cu performanţa şi o perioadă cât mai lungă alături de agenţia Matos. Program (de iarnă) Luni – Joi: 10.00 – 17.00 Vineri: 10.00 – 16.00 Sâmbătă: 9.00 – 12.00 Duminica: ÎNCHIS Pauză de masă: 30 min. La fiecare oră: 10 minute pauză Ziua de lucru este doar: 5 ore şi 40 min. Obligatoriu : Aplică cv-ul însoţit de poza ataşată pe această platformă sau pe dar mai ai posibilitatea si pe https://matosimobiliare.ro/cariera Vă rugăm nu mai sunaţi să cereţi detalii, interviul se ţine la sediul agenţiei. De preferabil persoane cu domiciliul în Campina dar nu mai departe de 10 km de aceasta localitate.

 • Descriere Partener regional E.ON E.ON Energie Romania este compania platforma care sustine si coordoneaza activitatea companiilor operationale ale grupului E.ON in sectorul energetic din Romania. Obiectivul nostru este sa asiguram furnizarea de gaze naturale si de electricitate pentru consumatori. Ne concentram eforturile pentru a fi recunoscuti ca furnizori de solutii eficiente, competitive si de incredere, care pot aduce mai mult confort pentru clientii nostri. E.ON a intrat in Romania in anul 2005, cand a preluat fostele societati de stat din domeniul gazelor naturale si energiei electrice. Companiile din structura grupului E.ON desfasoara in prezent activitati in 20 de judete situate in jumatatea de Nord a tarii, avand circa 3,1 milioane de clienti. In ultimii 11 ani,E.ON a investit in Romania peste 1,4 miliarde de euro. Suntem o echipa tanara, prezenta la nivel national, iar colegii nostri sunt ambitiosi, perseverenti, capabili sa se automotiveze. Ei inteleg ca in vanzari castigul este dependent de rezultate, iar rezultatele iti aduc satisfactia asteptata. Candidatul ideal Cautam oameni motivati, seriosi si dornici de afirmare, dispusi sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului pe teren, in cautare de clienti. Abilitatile de manager si spiritul antreprenorial sunt necesare pentru succesul acestui business, pentru diversificarea si dezvoltarea noilor oportunitati, Experienta de minim 1 an in domeniul vanzarilor sau domeniul Energetic/ Telecom/ IT etc. constituie un avantaj, insa NU este obligatorie. Ne dorim sa ai: Diplomatie, proactivitate si orientare catre client; Buna cunoastere a tehnicilor de vanzare; Foarte bune abilitati de comunicare, prezentare si ascultare activa; Orientare catre client; Orientare catre rezultate si solutii; Abilitati dezvoltate de negociere si persuasiune; Disponibilitatea de a calatori. Descrierea jobului/Cerinte Promovarea si vanzarea produselor companiei E.ON Energie Romania si a serviciilor de furnizare de energie electrica si gaz; Prospectarea pietei si identificarea oportunitatii de obtinere si incheiere de contracte; Realizarea obiectivelor de vanzari lunare; Gestionarea si inregistrarea corecta a contractelor semnate; Identificarea de noi clienti; Reprezentarea cu integritate a brandului in toate relatiile cu clientii; Negocierea si incheierea de contracte. Oferim; Oportunitati de dezvoltare atat pe plan profesional, cat si personal; Pachet salarial atractiv; Instructaj in domeniul vanzarilor; Pachet complex de instrumente de lucru; Oportunitatea de a lucra intr-un mediu energic, alaturi de colegi cu istorie si experiente in industrii diverse.

 • 4

  Angajez sofer pentru TURCIA. Program de lucru respectand timpii de conducere si odihna. Este necesar sa ai: - permis conducere categoria C+E; - card tahograf - atestat transport marfuri generale; -atestat ADR-constituie un avantaj; - seriozitate si responsabilitate; - experienta in conducerea autovehiculelor de transport marfuri pe teritoriul UE si in afara acestuia ; Mai multe detalii la telefon

 • 2

  DESPRE FIRMA: Firma de geam termopan din Ploiesti, cu o experienta de peste 25 de ani in productie. CERINTE: Studii medii Experienta: minim 3 ani in productie Atestat masinist pod rulant- constituie avantaj Cunostinte medii de operare PC Permis cat. B Rezistent la efort mediu Atitudine proactiva Stabilitate ATRIBUTII: Respecta normele de lucru; Utilizare masina de debitat cu comanda numerica; Operare pod rulant; Manipulare sticla debitata. OFERTA: Salariu fix 2350 lei; Progam de lucru in doa schimburi Prime bianuale Loc de munca stabil si sigur; Conditii bune de munca; Contract pe perioada nedeterminata.

 • 1

  Pentru o firma producatoare de tamplarie PVC si aluminiu, situata pe traseul Ploiesti- Bucuresti, angajam mecanic/ electrician intretinere utilaje si masini de productie. Responsabilitati: • Participa la activitatea de exploatare si intretinere a instalatiilor si echipamentelor mecanice din fabrica; • Asigura interventiile accidentale in timpul schimbului; • Participă la revizii şi lucrări de mentenanţă preventivă; • Participa activ la actiunile de dezvoltare pentru utilajele din sectia de productie(automatizari, adaptari, optimizari). Cerinte: • Studii medii ( minim profesionala- profil tehnic); • Calificare in lacatuserie generala, reparatii si intretinere, electrica sau electromecanica. • Experienta de intretinere mecanica si / sau electrica in zona de productie, utilaje - minim 3 ani • Permis cat. B ( de preferat). Beneficii: Salariu motivant corespunzator cu nivelul de calificare Bonuri de masa Decont transport Lucrul in cadrul unei companii cu potential real de dezvoltare.

 • 5

  Firma de constructii civile angajam muncitori calificati si necalificati in - amenajari intarioare si exterioare.Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la Tel.(D-nul Valentin Ungureanu).Se vor accepta doar persoane care au experienta in domeniul constructiilor,de minim 5 ani.Salarizarea se va face in functie de experienta si indemanare.Programul este de 10 ore/zi,iar Sambata 8 ore.Remuneratia financiara se va face odata pe luna,respectiv in data de 25 ale lunii.

 • 15

  Angajez sofer pentru livrare marfă, permis categoria B. Program de luni până vineri. Detalii suplimentare, de luni până vineri în intervalul orar 09.00 - 16.00, la numărul .

 • Prestez servicii de menaj la domiciliul clientului ,curatenie,calcat ,spalat ,ma puteti contacta la nr de telefon

 • caut loc de muncă de preferat in Ploiesti sau apropiere,autorizatie vizată pe anul respectiv valabila din 2011

 • 4

  PLOIEȘTI: angajăm manipulant depozit, carnet de conducere cat. B obligatoriu. Depozitul nostru este în Otopeni, se asigură auto. Domiciliu stabil în Ploiești. Salariu 2.000 + bonuri de masă. Mai multe detalii la tel. 0731.121.533. Opțional, puteți trimite CV la

 • 3

  Societate cu profil Horeca angajează 2 persoane pentru pozițiile de administrator/manager punct de lucru pentru : - Conacul Ivan , situat în Com Tinosu, Jud. PRAHOVA ce va funcționa atât ca restaurant cât și ca centru de evenimente. - Terasa Nykos Grill compusa din 2 locații situate în Ploiești. Oferim : seriozitate, bun simt, salariu fix + procent, mașina și telefon de serviciu. Solicitam : experienta în domeniu, seriozitate, referințe de la ultimul loc de munca. Disponibilitatea posturilor începând cu 01.04.2021.

 • 8

  Societatea Bidepa, angajează: agenți de intervenție ,posesori de permis cat.B și agenți de securitate pt.săli de jocuri. Relații la telefon:

 • 1

  colaborare transport

 • 1

  Cerinte: Seriozitate, determinare Se ofera :salariul atractiv Siguranta unui loc de munca stabil și de lunga durata.

 • Salveaza cautarea