Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Izvoarele

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • 1

    Servicii de consultanta in domeniul constructiilor: dirigentie de santier pentru domeniile: CCIA –cat. importanta,, C" si ,,D”. Instalatii sanitare interioare si termoventilatii , instalatii electrice, retele edilitare de apa si canalizare, asistenta tehnica santier, servicii de protectia muncii, situatii de urgenta,evaluarea riscurilor, coordonare SSM santiere temporare si mobile. Proiectare in domeniul :CCIA, Retele edilitare, Instalatii in constructii, electrice, drumuri si poduri.: tel: 0 721 261 021 sau 0 760 396 909.

  • Tanex Wood isi mareste echipa! Oferim locuri de munca pentru muncitori necalificati in sectia de semifabricate din lemn. Cerinte: respectarea programului de lucru si a normelor ce implica aceasta activitate; Salariul de 1700 lei net. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita CV la adresa: Detalii se pot obtine si telefonic: ; Locatia fabrica :Com.Izvoarele, Sat Izvoarele , DN1A nr.1 Alatura-te echipei noastre!

  • Cerinte candidat: - Inginer in industrializarea lemnului; - Experiență profesională - 3 ani; -Cunoscator al limbii engleze; - Experiență în gestionarea relațiilor cu furnizorii - Permis de conducere cat. B - Atitudine pozitivă, abilități de comunicare și excelente calități de negociere Descrierea jobului - Organizarea si conducerea sectiei de cherestea si semifabricate-60 oameni - Planificarea si coordonarea productiei; - Optimizarea procesului de productie; - Pastrarea legaturii cu clientii; Descrierea companiei TANEX WOOD INDUSTRY SRL companie de referinta in domeniul productiei de cherestea.

  • Salveaza cautarea