Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Paulesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Hai în echipa mea! Visul oricărui bucătar este să aibă propriul său restaurant. Mă bucur că am ajuns în acest moment al carierei mele, dar sunt conștient că succesul unui restaurant nu depinde numai de cât de gustoase sunt preparatele. Reușita unei astfel de afaceri se bazează în mod esențial pe calitatea și talentul oamenilor care o construiesc, pe seriozitatea și dedicarea lor. Știu bine asta și de aceea caut oameni de ispravă care știu meserie sau care vor să învețe, oameni harnici, iscusiți, talentați și de încredere, cu chef de muncă, cu drag de noi și de care să ne fie drag. Vreau să facem treabă bună împreună, să muncim într-un mediu prietenos, bazându-ne unii pe alții oricând avem nevoie și să ne bucurăm împreună de ceea ce vom realiza la #Ziba. Experiența și cunoștințele de limba engleză la nivel conversațional constituie un avantaj pentru postul de ospătar, dar nu este eliminatorie. #Ziba se află pe Str. Aleea Lacurilor în Păulești, Prahova, iar programul de lucru este de 40 ore/săptămână. Program de funcționare: Luni, marți: inchis Miercuri, joi, vineri: 16:00 - 22:00 Sâmbătă, duminică: 11:00 - 22:00 BENEFICII Bonusuri de performanta si de fidelitate Mese delicioase Mediu de lucru intr-o echipa tanara si dinamica Asigurare medicală privată Alte beneficii ce le vom discuta la interviu Pozițiile disponibile sunt: Ospătar Salariu net 1800 lei (după prima lună, în funcție de performanță, se negociază salariul) Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Picol Salariu net 1500 lei Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Barman / Barista Salariu net 2000 lei (după prima lună, în funcție de performanță, se negociază salariul) Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Ajutor Bar Salariu net 1500 lei (după prima lună, în funcție de performanță, se negociază salariul) Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Ajutor Bucătar Salariu net 1700 lei (după prima lună, în funcție de performanță, se negociază salariul) Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Pizzer Salariu net 2000 lei (după prima lună, în funcție de performanță, se negociază salariul) Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Spălător vase / personal curățenie Salariu net 1500 lei Pe lângă salariu, tips și bonusuri de performanța. Aștept CV-ul tău și eventualele întrebări la adresa: rant De abia aștept să ne cunoaștem! Chef Mehrzad SHARING IS CARING!

 • 5

  Angajam urmatoarele categorii de personal: -agenti de paza - baieti, cu atestat -ospatari, barmani -maseur -personal curatenie -manipulanti Locatia este in Paulesti, dorim persoane serioase, garantam un loc de munca sigur si plata salariilor la timp.

 • 2

  Pentru locatia din Com.Paulesti, dorim persoane serioase, asiguram un loc de munca sigur. - personal curatenie - cameriste, cu sau fara experienta - agenti de paza - ospatari CV-uri se primesc pe adresa mail:

 • 2

  se caută colaboratori pentru a lucra de acasa fără sefi, program stabilit de tine ,câștigurile obținute sunt în funcție de implicarea fiecaruia.

 • Salveaza cautarea