Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Prahova Valea-calugareasca

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Pentru Baraitaru, Palanca, Ciupelnita, Coslegi, Darvari, Draganesti, Gherghita, Valea Calugareasca, Fanari, Gorgota, Moar aNoua, Potigrafu, Ploiestiori-jud. Prahova cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Salutare cauti un distribuitor de pliante si nu gasiti eu sunt aici pentru dvs si distribui pliante la blocuri case masini sau stradale totul la prețuri foarte mici mici mici Luni-Vineri =12.00-19.00 si Sambata si duminica =09.00-16.00 Pliante 500=30de lei.....700=40de lei.....1000=70de lei.....1500=120de lei....1700=150de lei....2000=170 de lei.... 2500=190de lei.... 3000= 220 de lei petru mai multe pliante de 3000 pretul este discutabil.

 • Pentru Valea Calugareasca, Fanari, Gorgota, Moara Noua, Potigrafu, Ploiestiori, Ploiesti Sud - jud. Prahova cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Firma SC SPIDY MOB cu sediul in Comuna Valea Calugareasca angajeaza montator mobila cu experienta in domeniu. Permisul de conducere constituie un avantaj. Salariu atractiv! PROGRAM : luni-vineri 8.00-17.00.

 • Buna ziua vrei sa distribui pliante si nu ai pe cine sa trimeti eu sunt aici ca sa te ajut distribui pliante la blocuri,case,masini sau stradale disponibil de luni pana vineri de la ora 12.00 pana la ora 18.00 si de sâmbătă si duminică de la ora 09.00 pana la 14.00 preturi mici mici mici mici.

 • Buna ziua ma numesc EDUARD si as vrea sa distribui ziare de luni pana vineri =12.00-19.00 si Sambata si duminica de la ora 09.00-15.00

 • Buna ziua as vrea sa lucrez de acasa cu: înșirate margele,lipire plicuri,lipit timbre pe plicuri,asamblare jucarii,etichetare cosmetice,asamblare pixuri,sortare nasturi si de completare formulare.

 • Buna ziua ai de montat gresie sau faianță și nu ai găsit pe cineva sa.ti monteze eu sunt aici pentru a te ajuta montez gresie si faianță la preturi foarte bune.

 • Tanar 26 de ani aspect placut solicit angajare ca sofer! Cat b permis de 5 ani fara incidente sau amenzi! Experienta condus romania anglia!

 • Salveaza cautarea