Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Persoane

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 7

  Aqua Sport, bazin de inot,angajeaza personal pentru receptie,in sectorul 3 si 6.

 • 10

  Cautam educatoare full time. Daca iti plac copiii, ai rabdare, multa imaginatie si studii in domeniu, trimite-ne CV-ul. Abia asteptam sa te intalnim!

 • Profesor de matematică și fizica cu o experiență de 14 ani în învățământ meditez la matematică sau fizică elevii atât la domiciliul meu cât și la domiciliul elevului.

 • Profesoara cu experienta si rezultate excelente in pregatirea elevilor pentru examenul de bacalaureat, ofer meditatii la disciplina logica, in Bucuresti. Asigur insusirea teoriei si rezolvarea de aplicatii tip bac, ritm de lucru adaptat nevoilor elevilor. Pentru cine nu este din Bucuresti, lectiile se pot face on-line.

 • 1

  Profesoara cu experienta in activitatea didactica, gradul I, autoare a unui Ghid de pregatire pentru bacalaureat si admiterea in invatamantul superior publicat in 2017, ofer meditatii la disciplina PSIHOLOGIE pentru examenul de bacalaureat si concursul de admitere in invatamantul superior. Folosesc metode active de invatare, rezolvarea de subiecte tip bac si tip grila, care asigura o asimilare a materiei cu usurinta si rezultate excelente la examene.

 • Profesoara gradul I, cu experienta si rezultate excelente in anii anteriori, ofer meditatii la disciplina Sociologie pentru sustinerea examenului de bacalaureat. Ofer materiale necesare pregatirii si asigur rezolvarea de subiecte tip bac. Folosesc Ghidul de pregatire propriu, publicat la Editura Universitaria.

 • 5

  Grădinița cu program prelungit ,,Top Kids", sector 5, angajează educatoare/ profesor pentru învățământul preșcolar, cu experiență în domeniu. Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la următoarele numere de telefon: sau și puteți transmite CV-ul pe adresa noastră de e-mail si la numarul de telefon

 • 13

  Gradinita particulara in sectorul 3, anagajez educatoare cu studii in domeniu. Program 8h/zi flexibil, salariu atractiv, masa asigurata. Detalii la nr. 0763630634 sau 0761600082

 • Caut educator la o gradinita francofona in zona Gradina Zoologica Baneasa.Cunoasterea limbii franceze este esentiala

 • Profesor cu experienta meditez la limba română pentru Evaluare Națională si pentru bacalaureat

 • Profesor cu experienta l meditez pentru limba franceza începători copii si adulti

 • 1

  Predau cursuri intensive de limba engleză ,la copii preșcolari până.la.varsta de 14 ani.Predau cursuri after.school ,cursuri intensive de contabilitate, IFRS. Tin.evidente contabile,complete de al A.la Z.,in orice soft.

 • Cerințe: Absolvirea unei facultati de profil cu diploma de licenta (matematica-informatica, cibernetica, automatizari si culatoare, altele); Cunostinte de limba engleza; Cunoasterea pachetului Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Acces), Sisteme de calcul, Sisteme de operare, Internet; Detinerea certificatelor de grade didactice (constituie avantaj). Responsabilități: Rolul profesorului de Informatica si TIC este acela de a-i invata pe elevii de nivel primar, gimnazial, liceal, bazele folosirii computer-ului, cat si a softurilor, precum si pachetul Microsoft Office (Word, PowerPoint, Excel, Access), navigarea pe internet si informatica, intr-un mod eficient. Atragerea elevilor catre aceasta stiinta in scopul familiarizarii acestora cu calculatorul si a beneficiilor pe care le pot avea prin utilizarea corecta si eficienta a acestui echipament; Pregătirea elevilor pentru examene si concursuri; Participarea la concursuri si olimpiade de profil; Salariul este negociabil.

 • Liceul bilingv Olga Gudynn International School angajeaza profesor/profesori de chimie si fizica pentru invatamantul liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite in specialitatile chimie-fizica, chimie, fizica; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Experienta in Bacalaureatul International-preferabil; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Olga Gudynn International School angajeaza profesor de limba si literatura germana pentru invatamant liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite; * Preferabil dubla specializare germana-spaniola sau germana-franceza; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Olga Gudynn International School angajeaza profesor de limba si literatura romana pentru invatamant liceal si gimnazial Cerințe: * Studii superioare de specialitate absolvite; * Experienta pe un post similar la institutii de stat/particulare; * Detinerea gradelor didactice constituie avantaj; * Rezultate la concursuri si olimpiade de profil. Condiții: Program de lucru de luni pana vineri in intervalul orar 8-17 Candidatii, sunt rugati sa trimita un CV actualizat pe email la adresa:

 • Grădinița La Maison bleue își mărește echipa! căutăm un om frumos, cald, vesel și iubitor de copii pentru postul de educatoare. Persoana ideala trebuie să: -fie absolvent al Liceului Pedagogic sau al Facultății de Științe ale Educației, specializarea PIPP. -aibă capacitatea de a comunica cu părinții -prezinte abilități pentru munca în echipă -fie iubitor de educație și interesat de propria dezvoltare -cunoașterea limbii franceze sau a limbii engleze reprezintă un avantaj Sediul este în Pipera.Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul de telefon

 • Disponibil online

  manuale de limba germana

  Vand manuale noi, recente pentru invatarea limbii germane redactate de editura Hueber. Cartile se numesc SCHRITTE INTERNATIONAL si sunt in numar de 6. Nivelul A1.1 A1.2 pentru incepatori A2.1 A2.2 pentru mediu si B1.1 B1.2. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Grădiniță particulara din Constanța, angajează full time educatoare. Cerințe minime :studii de specialitate. CV urile se pot trimite pe adresa :

 • 9

  Dorim să suplimentam personalul pe următoarele limbi străine: ENGLEZĂ, GERMANĂ, ITALIANĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, PORTUGHEZĂ, OLANDEZĂ, în cadrul Centrului de limbi străine Global Team SRL. Ca să fii colegul nostru, sau colega noastră trebuie : - să ai modulul psiho-pedagogic absolvit sau în curs; - să ai experiența în a lucra cu adolescenți, sau firme; - să fi utilizat una din metodele de predare: față în față, online, la telefon, prin corespondență; - să zâmbești; - să ai răbdare; - să consideri greșeala ca parte normală a învățării; - să fii dispus să înveți permanent și să te dezvolți; - să fii compatibil cu valorile noastre care sunt: responsabilitate, respect, generozitate. Ce îți cerem pentru început: Un CV în limba română, obligatoriu cu poză, asta pentru a ne cunoaște. Preferăm persoanele cu PFA, II, SRL, etc , dar nu refuzăm nici un alt candidat. Cursurile pe care le furnizăm sunt susținute atât local, național, cât și internațional. Metode de predare: Online, la sediul clientilor nostri sau la sediul nostru.

 • Salveaza cautarea