Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Profesori, traineri - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Ajutor educatoare gradinita particulara acreditata

  Gradinita acreditata Universul Copiilor sediul Pipera Voluntari angajeaza ajutor de educatoare. Transport dus-intors de la metrou Pipera. Program 8.00 - 16.00. CV pe adresa de mail din anunt.

 • 8

  Arte Marțiale Facem Inscrieri Cursuri De Krav Maga.

  _Federația Română De Autoapărare. _CS.The Dragon Warriors Județul Iași _KMRO - NV Krav Maga Israeli Self Defense System. Artă Martială Militară Israeliană Strict Bazată Pe Autoapărare Și Supraviețuire. În Cadrul Clubului Nostru Veți Invăța Cum Să Abordați Diferite Situații Realiste De Autoapărare : ( Pistol,Cuțit,Baston,Luptă Corp La Corp,Luptă La Sol ) Facem Înscrieri In Cadrul Clubului Nostru Pentru : _Copii 7+. _Adolescenți. _Adulți. Antrenamentele Se Desfășoară La Casa De Cultură A Studenților Sala Nr.66 ( La Fundație ) Avem Antrenament În Zilele De : _Marți - 18:15" _Joi - 18:15" Primul Antrenament Este Gratuit Pentru A Face Cunoștință Cu Sistemul Nostru De Autoapărare. Elevii Si Studenții Pe Bază De Adeverință Scolară Beneficiază De Reducere La Abonamentul Lunar. Condiții De Inscriere ( Cazier Judiciar Curat , Adeverință Medicală Apt Pentru Sport ) Vă Așteptăm În Număr Cât Mai Mare La Antrenamentele Noastre. Instructor Nivelul2 Nechita Vasile Centură Neagră 2Dan.

 • Căutam instructori pentru o sala de Pilates din Otopeni.

  Căutam instructori Pilates. Sala este in Otopeni.

 • 1

  Școală de șoferi angajează instructor auto!

  Ești o persoană pozitivă, disciplinată și empatică față de cei din jur? Te așteptăm în echipa pentru postul de instructor auto! Cerințe: - Studii medii finalizate cu diplomă de bacalaureat; - Atestat ; - Abilități de comunicare, de organizare și planificare, atenție la detalii, empatie, orientare spre nevoile cursantului, atitudine pozitivă, promptitudine în realizarea sarcinilor, seriozitate și responsabilitate, abilități de muncă în echipă, proactivitate, implicare; Beneficii: o echipa dinamică, profesionistă, condiții de muncă plăcute, pachet salarial motivant în funcție de performanță. Vă rugăm să ne trimiteți CV-ul pe e-mail:

 • 1

  Învațătoare

  Școlă particulară situata in Chiajna,Ilfov, angajam învățătoare. Cautam o persoana vesela, calma, organizata care iubeste copiii si care doreste sa se alature unui colectiv tanar si activ. Candidatul ideal pentu noi: - absolvenți ai liceului pedagogic sau stiintele educatiei cu calificarea educator-invatator Universitate - Departamentul pentru Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar - persoana serioasa, creativa sa iubeasca si sa respecte copiii - capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul - organizare de activitati educative si recreative - organizare serbari&evenimente - respectarea programei scolare Oferim: - pachet salarial motivant si atractiv, in functie de experienta si performanta, incepând de la 4000 lei net, debutant, pentru program 8, lei net pentru program 8,00 - 16,00 si 6000 lei net pentru program 8,00 - 18,00.Salariul creste in functie de grade, vechime in invatamant si se adauga si alte alte bonusuri. - masa de pranz gatita in bucataria proprie - mediu de lucru placut, dinamic cu oameni relaxati - locul ideal pentru dezvoltare profesionala Scoala acreditată de Ministerul Educatiei si Cercetarii Cadrele didactice dispun de studii calificate si pregatire de specialitate, concepandu-si activitatile conform programei instructiv-educative, in functie de varsta copiilor. Daca doriti sa ne cunoatem si sa lucram impreuna asteptam sa ne contactezi telefonic la nr.

 • 2

  Angajam Pedagog social

  Asociatia Valentina Romania are o experienta de peste 20 ani in servicii sociale, obiectul de activitate principal fiind prevenirea abandonului scolar si familial. Serviciile noastre sunt adresate familiilor cu venituri foarte reduse care locuiesc in cartierul Ferentari, sectorul 5, Bucuresti. Candidatul ideal Studii liceale de specialitate (liceul pedagogic), postliceale sau universitare de pedagogie sociala si asistenta sociala( studii la o factulate in domeniu, reprezinta un plus); Experienta intr-un centru de zi alfer school; Experienta de lucrul cu preadolescenti si adolescenti ( 11 -17 ani); Foarte buna capacitate de comunicare si relationare; Persoana creativa careia sa ii placa sa lucreze cu copiii. Descrierea jobului Oferă servicii de educaţie non-formală unui număr de 40 de copii, dezvoltând un demers educaţional individualizat zilnic pentru joc, studiu şi ieşiri diverse; Asigură supravegherea pe timpul derulării activităţilor cu copiii; Elaborează programul educaţional pentru fiecare copil în parte, corelat cu Programul Personalizat de intervenţie; Asigură monitorizarea evoluţiei copiilor în vederea atingerii obiectivelor propuse pentru creşterea nivelului lor de integrare socială şi întocmeşte rapoarte de progres; Colaborează îndeaproape cu asistentul social al centrului de zi, responsabil de intervenţie; Organizează şi desfăşoară, în centrul de zi şi în proximitatea acestuia, activităţi de deprinderi de viaţă şi de petrecere a timpului liber; Ajută copiii să-şi efectueze temele, face demersuri pentru o pregătire cât mai bună individuală şi particularizată ritmului şi posibilităţilor fiecărui copil; Insoţeşte copiii la activităţi extraşcolare, în excursii şi tabere; Salariul se negociaza in functie de capacitati si datele CV-ului. Asociatia Valentina sustine 100 de copii si familiile lor prin derularea urmatoarelor proiecte: Prescolarizare: facilitarea accesului la educatia prescolara in cadrul gradinitelor de stat pentru 60 copii cu varste cuprinse intre 3-7 ani, prin suportarea cheltuielilor de hrana si rechizite; After-school: suport educational pentru efectuarea temelor, activitati extracurriculare si de socializare, oferirea rechizitelor si a unei mese calde pentru 40 de copii cu varste cuprinse intre 7-17 ani in cadrul centrului de zi al asociatiei; Asteptam CV-ul dumneavoastra si scrisoarea de motivatie pe adresa:

 • Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Profesor de limba spaniola pentru gimnaziu

  Echipa Monterra se mărește! Căutăm colegi care să împărtășească valorile noastre în relația cu copiii: Acceptare, Respect, Competență, Prietenie. Căutăm o persoană pasionată de educaţie! Candidatul ideal construieşte relaţii autentice şi ştie să creeze un mediu liber, dar cu reguli clare şi însuşite, îşi doreşte să se auto-perfecţioneze şi să se dezvolte personal. Cerințe: studii superioare specifice și studii sau calificări pentru predarea disciplinei experiență în lucrul cu copiii cunoaşterea curriculumului naţional persoană deschisă către metode moderne și creative de predare interes pentru dezvoltarea personală cunoştinţe de psihologie comunicare asertivă constituie un avantaj Ofertă: o oferim un mediu de lucru atractiv în care fiecare angajat este respectat şi însoţit în dezvoltarea personală încurajăm independenţa şi creativitatea în managementul procesului educativ şi al clasei de elevi punem mare accent pe instruirea continuă, prin sesiuni de training intern şi sau extern ne dorim colaborări pe termen lung pachet financiar atractiv Zona Piața Romană Tunari Dacia Aplică acum! Rugăm candidații sa atașeze și o scrisoare de intenție. Asteptăm CV-urile împreună cu scrisoarea de intenție pe adresa de email contact at aicicrescmontessori . ro . Oferta este pentru București. Aflați mai multe despre noi pe: Echipa Monterra

 • 3

  ! ! Dacă ești și te vezi făcând parte dintr-o performanță, această poate fi oportunitatea ta pentru o carieră de succes. Ce așteptări poți avea în calitate de la ? - oportunitatea de a evolua într-o în care să te dezvolți și să faci performanță; - flexibilitate în programul de lucru și posibilitatea de a lucra parțial remote; - remunerație care încurajează performanța bazată pe rezultate; - mediu de lucru profesionist, dar prietenos, într-un sediu modern; - formare profesională continuă; Ce așteptăm de la tine în calitate de ? - să fii team-player, orientat către munca în echipă și instruirea practică a cursanților în vederea obținerii permisului de conducere auto, rezolvarea eficientă a tuturor situațiilor neprevăzute ivite în trafic cu elevii; - să ai bune abilități de comunicare și de relaționare cu cursanții; - empatia este o calitate esențială; - să fii aliniat la viziunea de ansamblu și valorile ; - să fii specialist sau dispus să te specializezi în acest domeniu ; - dorință de evoluție profesională pe termen lung. Cum aplici? Dacă te regăsești în descrierea de mai sus și ești dornic să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău la: ; : & ^ ^

 • 1

  Disponibil online

  Căutăm Profesor de Canto/Pian/Chitara/Ukulele/Bass/Saxofon/Clarinet/Tobe - Școala de Muzică Armonia

  Descrierea companiei Suntem o echipa tânăra de profesioniști, pasionați de muzică încă din copilărie. Misiunea noastră este să descoperim și să dezvoltăm talentul fiecărui cursant. Ne-am propus să împărtășim experiența și cunoștințele noastre că să va insuflăm și vouă pasiunea pentru artă. Pentru această, în cadrul Școlii Armonia vă vom încuraja să participați la diferite evenimente culturale cum ar fi: spectacole, recitaluri, concursuri și festivaluri muzicale. Pregătindu-l pentru aceste activități, cursantul va avea ocazia să învețe ce înseamnă perseverență, răbdarea și responsabilitatea, de asemenea va învață valoarea efortului, dar și să își organizeze timpul eficient. Toate aceste aspecte va pot orienta către o viitoare carieră muzicală. Toți profesorii au pregătirea necesară și experiență individuală pentru a ghida cu răbdare orice iubitor de muzică. Candidatul Ideal Ca și viitor membru al echipei Armonia, ne dorim să fii o persoană răbdătoare, calmă și serioasă careia să îi placă să lucreze atât cu copii, cât și cu adulți. Căutăm un coleg cu o atitudine pozitivă și proactivă, să preia inițiativa în diversele proiecte ale școlii. De asemenea, să fie o persoană dedicată și organizată, astfel încât să poată indeplini toate sarcinile zilnice ce țin de activitatea profesorală. Dacă cele de mai sus te reprezintă, te așteptăm la un interviu, pentru a ne cunoaște mai bine. Descrierea Rolului Responsabilități: Organizarea și coordonarea activităților instructiv-educative; Gestionarea clasei de elevi; Implicarea în diverse proiecte muzicale educative; Conducerea întregului proces didactic pentru cursul pe care îl coordonează; Realizarea anumitor activități educaționale care să dezvolte cunoștințele copiilor și abilitățile acestora; Participarea la activități de perfecționare pedagogică și de specialitate; Asigurarea mijloacelor de învățământ, a materialului didactic și a auxiliarelor didactice; Cunoașterea și respectarea politicilor și principiilor educaționale ale unității de învățământ; Crearea orarului și completare în sistemul de pontaj. Cerințe obligatorii: Cunoscător de limba engleză; Experiență în domeniul educațional; Cunoscător a metodelor moderne de predare; Perfecționare continuă; Persoană creativă, calmă, iubitoare, rabdătoare, dedicată, organizată, cu o atitudine proactivă, atentă la detalii, punctuală, serioasă; Abilități de comunicare foarte bine dezvoltate. Cerințe opționale: Absolvent(ă) al(a) Universității Naționale de Muzică București. Depune CV-ul tău acum și devino un membru valoros al echipei Școlii Armonia!

 • Fundația Prison Fellowship România angajează psiholog

  FUNDAȚIA PRISON FELLOWSHIP ROMANIA, furnizor privat de servicii sociale, recrutează psiholog pentru derularea activităților în cadrul proiectelor și programelor fundației. ATRIBUTII PRINCIPALE: Respectă programul de lucru şi semnează condica de prezenţă la venire şi plecare. Are obligaţia de a se prezenta la serviciu în deplină capacitate de munca. Respectă confidenţialitatea tuturor aspectelor legate de locul de muncă indiferent de natura acestora. Efectuează controlul medical periodic conform programării şi normelor în vigoare. Cunoaşte şi respectă R.O.F. şi R.O.I. Cunoaşte şi aplică normele interne şi procedurile de lucru privitoare la postul său. Va răspunde de păstrarea secretului de serviciu precum şi de păstrarea secretului datelor şi al informaţiilor cu caracter personal deţinute sau la care are acces ca urmare a executării atribuţiilor de serviciu. Sesizează şeful ierarhic asupra oricăror probleme apărute pe parcursul derulării activităţii. Utilizează corect dotările postului fără să îşi pună în pericol propria existenţă sau a celorlalţi angajaţi, aduce la cunoştinţă şefului ierarhic orice defecţiune şi întrerupe activitatea până la remedierea acesteia. CONDIȚII PENTRU OCUPAREA POSTULUI: Educație solicitata: - studii superioare, specializarea psihologie; - aviz de exercitare a profesiei de psiholog psihologie clinică, emis de Colegiul Psihologilor din Romania; EXPERIENȚĂ SOLICITATA: Vechime generala specifica - 1 an; - abilitati de planificare, concentrare pe sarcina, autoevaluare; - capacitate de analiza si sinteza - capacitate de lucru individual si în echipa; - Capacitate de adaptare la medii şi situaţii noi; - abilitati dezvoltate de comunicare, relaționare si adaptabilitate - Persoană dinamică, flexibilă şi cu spirit de iniţiativă; - Bun organizator;

 • 2

  Angajam Instructor auto, Școala de șoferi

  Alătură-te echipei noastre ca Instructor auto la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN ! Dacă ești o persoană analitică, atentă la detalii, cu o înțelegere solidă a Legislației rutiere și cu un simț al responsabilității dezvoltat, acest rol este pentru tine. Descoperă toate detaliile despre job și beneficii Telefon: sau trimite un CV pe e-mail: Te așteptăm Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN din Iași, str. Vasile A. Urechia nr. 16 (lângă policlinica Nicolina). Urmărește-ne pe rețelele sociale și alătură-te comunității noastre online și fii la curent cu ultimele noutăți și oferte de la Școala de șoferi AUTOMOBILUL ZEN & Inspirație pentru stilul tău de condus!

 • 5

  Angajăm educatoare sau profesoară învățământ preșcolar

  Grădinița cu Program Prelungit Children Care Center Timișoara, grădiniță particulară acreditată de Ministerul Educației, dorește să își mărească echipa, în vederea dezvoltării activității de educație timpurie. Pentru aceasta, avem disponibile 3 posturi titularizabile de PROFESOR ÎNVĂȚĂMÂNT PREȘCOLAR sau EDUCATOARE: Sarcini: - realizează activități educaționale cu copii vârstă 2-6 ani, conform legislației în curs - întocmește documentații specifice postului, conform grupei alocate - program 8 ore, 7.45-16.15 (pauză de masă 30 minute), de luni până vineri Profilul candidatului: - absolventă PIPP (inclusiv 2024) sau Liceul Pedagogic + studentă PIPP, indiferent de anul de studiu - CONDIȚIE OBLIGATORIE - persoană pasionată și dedicată job-ului de profesor învățământ preșcolar - persoană caldă, plăcută, cu apropiere, dăruire și iubire față de copiii preșcolari - persoană creativă, jucăușă, cu mult spirit de imaginație - persoană capabilă în gestionarea relațiilor interumane, cu bune capacități organizatorice și de comunicare, colegială, cu spirit de lucru în echipă - experiența minimă de 1-2 ani constituie avantaj major (dar nu este obligatoriu) - cunoștințe de utilizare mijloace TIC, table smart, alte activități avansate IT constituie avantaj major - cunoașterea limbii engleze constituie avantaj major Oferim: - un mediu de lucru plăcut, bazat pe plăcerea muncii și a activității depuse, conform studiilor - grupă mica de copii (maxim 12 copii), cu îngrijitoare dedicată la grupă, telefon mobil + laptop dedicat - dotare avansată cu materiale didactice și recreative necesare activității la grupă - suport permanent în activitatea didactică și relația cu părinții prin supervizarea de către un director educațional - mentor - posibilitate de avansare în cariera didactică prin susținerea examenelor de definitivat, grade didactice - renumerație conform activității prestate, verificare medicală și evaluare psihologică anuală gratuită, masa de prânz asigurată, team-building, tichete de masă și tichete cadou - școlarizare și perfecționare ulterioară susținută de grădiniță - un post este ocupabil din iunie iulie 2024, al doilea post este ocupabil din septembrie 2024 iar al treilea post din iunie iulie 2025. Toate posturile se ocupă inițial pe bază de CV, interviu și probă de activitate (inspecție la grupă); - contract de muncă în regim full-time, angajare pe unitate de învățământ care este acreditată de Ministerul Educației, conferă vechime în învățământ - POSTURILE SUNT TITULARIZABILE: angajarea va fi permanentă, pe durată nedeterminată (după susținerea examenului de definitivat) în cadrul unității de învățământ, (grădiniță acreditată ME) pe bază de concurs, conform legislației în vigoare. În vederea ocupării unui post este necesară prezentarea la concursul național de titularizare sesiunea iulie 2 , sau la concursul de titularizare ce se va organiza la nivelul unității în cursul anului școlar 2024-2025 Aplicarea se poate face în secțiunea specifică de pe site-ul grădiniței. https: children-care.ro cariere

 • 1

  Angajăm educatoare și profesoară pentru educație timpurie

  Grădinița cu Program Prelungit Children Care Center, unitate de învățământ particulară acreditată de Ministerul Educației, în vederea dezvoltării activității angajează profesoară pentru educație timpurie și educatoare. Pregătirea de specialitate este obligatorie - Facultatea PIPP sau Liceu Pedagogic, profil educatoare-învățătoare. Posturile sunt cu normă întreagă, titularizabile și disponibile imediat spre ocupare. Înscrieri pe secțiunea specifică a site-ului grădiniței , sau CV pe Whatsapp.

 • Profesor limba engleza/ germană - scoala privata

  Cerinte: * experienta in lucrul cu copiii; * punctualitate; * rabdare si empatie pentru copii; * capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul; * studii in domeniul educational. Oferim: * conditii exceptionale de lucru; * oportunitatea de a munci intr-o echipa tanara, entuziasta; * pachet salarial atractiv in functie de calificari si implicare profesionala; * bonuri de masă * asigurare medicala - clinica privata * servirea pranzului in institutie. CV-ul se trimite la adresa de mail:

 • 5

  Antrenori si instructori de gimnastica

  Dorim sa ne extindem echipa de antrenori si instructori in vederea pregatirii a cat mai multi copii, de la faza de initiere pana la cea de inalta performanta. Clubul nostru este afiliat Federatiei Romane de Gimnastica Ritmica si participam la competitii nationale si internationale. Organizam cursuri si antrenamente pentru fetite incepand de la varsta de 4-5 ani si continuam pana la varsta categoriei de gimnaste senioare. Daca esti o persoana activa, motivata de lucrul cu copii, daca ai experienta in gimnastica sau dans si daca ai un program flexibil atunci probabil ca esti persoana pe care o cautam.

 • 6

  Colaboratori profesori de limbi straine , arte plastice sau dezvoltare personala

  Candidatul ideal : Sa fie absolvent de limbi straine sau sa detina competente in arte plastice sau in dezvoltare personala . Sa aiba un nivel avansat de cunostinte in una din limbile engleza, germana, franceza, spaniola, italiana sau in arte plastice sau in dezvoltare personala . Sa aiba experienta in predare. Sa identifice metode atractive de predare pe care sa le imbunatateasca permanent astfel incat sa capteze atentia cursantilor Oferim un contract de colaborare (PFA) pentru a preda fizic cursuri de limba engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, arte plastice sau dezvoltare personala catre elevi. Detinem sali moderne de curs situate in locatii premium din proximitatea scolilor din Targu-Mures si Reghin. Avem capacitatea de a constitui grupe de 7 - 10 cursanti . Cautam profesori colaboratori atat pentru sectia romana cat si pentru sectia maghiara . Remuneratie atractiva (parteneriat) .

 • 1

  Angajare instructor inot

  Club spotiv Aqua Sport angajeaza instructor inot , asiguram pregatire profesionala !

 • 1

  Instructor auto categoria B

  angajeaza Scoala de Soferi Dinu sector 1.Relatii la tel:

Salvează căutarea