Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Motivele pt care vrei sa-ti aprofundezi cunostitele in Engleza sunt diferite-i-ti ofera un plus la munca,sa comunici mai usor,sa calatoresti,sa lucrezi in strainatate,sau scoala.etc.Lectiile individuale de Engleza generala le ve-i primi prin mail si ne vom contacta pe skype ,pt explicatii,conversatii ,exercitii.Se urmareste folosirea unei pronuntii corecte,mai fluente si rapide,,cu incredere pt a intelege si fii inteles de un nativ,imbogatirea vocabularului si exersarea intregii gramatici. Converatiile sunt centrate pe toate domeniile de acrivitate din viata cotidina pt a te descurca in orice situatie te afi (la telefon,pe strada,resaturant,cumparaturi,posta,vama,sanatate,etc)-folosind atat expresii uzuale,sinonime,meaninguri,verbe phrasale dar si forma contasa a verbelor(utilizata des de nativi) si alte subtlitati lingvistice.Gramatica se preda clar cu explicarea regulilor si structurilor gramaticale-facand multe exercitii si teste.Se fac recapitulari periodice,la inceput se face o evaluare gratuita a cunostiintelor.Program flexibil,functie de ora la car esti disponibil si orasul in care locuiesti Sunt absolventa universitara,peste 15 ani predare,rezident USA(near native) MULT SUCCES!

 • Studio ElysianFitness isi cauta colegi noi! - Antrenor Fitness-Aerobic / Personal Trainer Program flexibil 6/7 ore / zi Esti o persoana sociabila, dedicata si pasionata de sport, atunci esti candidatul ideal! Daca esti bun in ceea ce faci si vrei sa lucrezi intr-un mediu tanar si placut nu ezita sa ne contactezi! Așteptăm CV-ul tău! Îți Multumim pentru interes!

 • 4

  Disponibil online

  Meditatii engleza

  Ofer meditații la limba engleză online, pentru orice nivel (adulți și elevi de liceu). Veți descoperi și aprofunda: regulile gramaticale, elemente de vocabular, nuanțe ale limbii engleze, veți învața să traduceți din și in engleză, veți avea teme și vom conversa. Materia va fi structurată și aplicată conform nivelului și nevoilor Dvs. Ședința are 80 minute și are loc online (Skype).Dețin atestare Cambridge, Berklee & Arizona State University (Coursera). Experiență de peste 15 ani. Ofer și rog seriozitate.

 • pensionar, inginer, doresc un job corespunzător

 • Locul de muncă Localitatea Făgăraș jud Brașov Angajăm cu normă întreagă -instructor auto cat B -ATESTAT valabil cât B -cazier judiciar -aviz medical și psihologic Angajăm Profesor legislație rutieră Par time Atestat valabil Aviz psihologic și medical Cazier judiciar Detali:

 • Salveaza cautarea