Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut o persoana dinamica, serioasa, preferabil cu experienta, iubitoare, deschisa si comunicativa. Job full time. Gradinita este in Codlea

 • Angajez persoana serioasa, cu studii in domeniu (puericultor , ajutor educator ), dinamica, rabdatoare, comunicativa si deschisa, pentru job full time! Gradinita este in Codlea!

 • 4

  Disponibil online

  Meditatii engleza

  Ofer meditații la limba engleză online, pentru orice nivel (adulți și elevi de liceu). Veți descoperi și aprofunda: regulile gramaticale, elemente de vocabular, nuanțe ale limbii engleze, veți învața să traduceți din și in engleză, veți avea teme și vom conversa. Materia va fi structurată și aplicată conform nivelului și nevoilor Dvs. Ședința are 80 minute și are loc online (Skype).Dețin atestare Cambridge, Berklee & Arizona State University (Coursera). Experiență de peste 15 ani. Ofer și rog seriozitate.

 • 2

  Motivele pt care vrei sa-ti aprofundezi cunostitele in Engleza sunt diferite-i-ti ofera un plus la munca,sa comunici mai usor,sa calatoresti,sa lucrezi in strainatate,sau scoala.etc.Lectiile individuale de Engleza generala le ve-i primi prin mail si ne vom contacta pe skype ,pt explicatii,conversatii ,exercitii.Se urmareste folosirea unei pronuntii corecte,mai fluente si rapide,,cu incredere pt a intelege si fii inteles de un nativ,imbogatirea vocabularului si exersarea intregii gramatici. Converatiile sunt centrate pe toate domeniile de acrivitate din viata cotidina pt a te descurca in orice situatie te afi (la telefon,pe strada,resaturant,cumparaturi,posta,vama,sanatate,etc)-folosind atat expresii uzuale,sinonime,meaninguri,verbe phrasale dar si forma contasa a verbelor(utilizata des de nativi) si alte subtlitati lingvistice.Gramatica se preda clar cu explicarea regulilor si structurilor gramaticale-facand multe exercitii si teste.Se fac recapitulari periodice,la inceput se face o evaluare gratuita a cunostiintelor.Program flexibil,functie de ora la car esti disponibil si orasul in care locuiesti Sunt absolventa universitara,peste 15 ani predare,rezident USA(near native) MULT SUCCES!

 • Grădinița Piticii De Pe Lempes , angajează educatoare in limba germană! Pentru detalii va rugam sa sunați la Nr sau Multumim:)!

 • pensionar, inginer, doresc un job corespunzător

 • 1

  Grădinița Piticii de pe Lempes angajează educatoare/puericultor. Persoana dedicata copiilor! "Cine iubește copiii iubește copilăria cine iubește copilăria nu va îmbătrâni niciodată!"

 • 2

  Elis Centru Educational Brasov, angajeaza educatoare calificata sau in curs de calificare. Pentru detalii ne puteti contacta la nr. de tel. . Raluca Asandei

 • Gradinita Piticii De Pe Lempes angajează educatoare! Pentru detalii va rugam sa sunați la Nr. ! Mulțumim!

 • 1

  Pentru absolvenți și absolvente: Poți face parte dintr-o echipa tanara, cu program de 8 ore/zi într-un centru educațional, dacă ai terminat studiile in anul 2020, nu te-ai înscris la alte formări și încă nu te-ai angajat cu carte de muncă. Te vom susține în procesul de formare la locul de muncă, deci nu sunt necesare anumite studii sau experiență specifică. Mai degrabă deschidere, comunicare și poftă de joc. E cu robotică, tineri și copii curioși.

 • Locul de muncă Localitatea Făgăraș jud Brașov Angajăm cu normă întreagă -instructor auto cat B -ATESTAT valabil cât B -cazier judiciar -aviz medical și psihologic Angajăm Profesor legislație rutieră Par time Atestat valabil Aviz psihologic și medical Cazier judiciar Detali:

 • Pregătire online la matematica, ajut în rezolvarea temelor, înțelegerea exercițiilor, pregătire pt examene. Rog și ofer seriozitate!

 • Salveaza cautarea