Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Profesori- Traineri Bucuresti Profesie: Educator

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 11

  Educator Montessori 0-3 ani si 3-6 ani

  Grădiniță Montessori nou înfiintată zona 1 mai , sector 1, cauta pe tru lcomunitatea 0-3 un educator de preferat certificat AMI/AMS sau orice alt organism acreditat. Colega/, colegul nostru trebuie asa fie o persoana calma, echilibrata, empatica, cu experienta in lucrul cu copiii. .În anumite conditii, angajatorul poate oferi training pentru specializare în alternativă Montessori. Cei interesați pot trimite CV la adresa : sau pot suna /watsapp la nr .

 • 3

  Gradinita particulara sector 5 angajeaza

  Gradinita particulara Bucuresti, zona Izvor angajeaza Educatoare si Ingrijitor. Cerinte Educatoare : studii in domeniu pedagogic , experienta. Salariu Educatoare : salariu de inceput 3000 lei net Program 8 ore Cerinte Ingrijitor : experienta Salariu Ingrijitor: salariu de inceput 2700 lei net. Program 8 ore

 • 14

  Educator grădiniță privată sector 4

  Să lucrezi cu copiii poate fi provocator şi de ce nu.. chiar obositor. Însă, când ştii că pentru ei, tu ca şi EDUCATOR sau ASISTENT EDUCATOR eşti universul lor de la grădi, când ştii că poți fi omul care a pus bazele stabilității lor emoționale şi clădeşti zi de zi viitorul unui adult echilibrat şi sigur pe el, acest lucru aduce multă satisfacție, împlinire, bucurie şi chiar mândrie. Iar dacă mediul de lucru este unul primitor, atent la nevoile tale, echipa este unită, veselă şi deschisă către comunicare, totul devine mai uşor. Asta vei găsi la noi ! Echipa Little Owl - Nature Kindergarten, te aşteaptă să i te alături ! Cu energie, cu veselie, cu zâmbete şi multe oportunități de creştere profesională ! Așteptăm CV-ul tău pe email sau whatsapp pentru programarea unui interviu.

 • 11

  Educator

  Căutăm oameni faini și de nădejde pentru rolul de educator în minunatul nostru centru educațional destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 an și 6 luni și 6 ani. * experiența este un plus, însă nu necesară, întrucât oferim un program extins de training profesional, monitorizare și îndrumare atentă. Este foarte important să știi despre tine că: 1. ești o persoană activă, comunicativă, energică, veselă și cu voie bună; 2. îți plac copiii și lucrul în cadrul unei echipe; 3. îți place să faci mereu câte ceva, ești o persoană creativă și asertivă; 4. cunoști bine limba engleză întrucât o vei folosi zilnic în cadrul anumitor activități 5. îți urmărești cu atenție responsabilitățile și îți plac lucrurile făcute ca la carte ; 6. îti place sa inveti mai multe despre meseria de educator și mereu ești în căutare să fii azi mai bun ca ieri; 7. îti place să dansezi, să te miști, să te întrebi, să te minunezi, să înveți, să citești, să glumești și să râzi cu gura până la urechi. ...și că: 8. lucrul cu copiii este solicitant fizic și emoțional așa că este important să fii și o persoană perseverentă în a-și urmări obiectivele, flexibilă și adaptativă,cu resurse interioare bogate și cu disponibilitate de a lucra în interiorul tău. Printre beneficiile ce le vei regăsi în munca alături de noi sunt: #vei lucra într-un mediu creativ și dinamic #programul de lucru variabil (respectând norma întreagă li o binemeritată pauză) prin rotația echipei #masa de prânz asigurată #posibilitate de creștere profesională. Așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

 • Angajam educatoare full time

  Gradinita particulara,sector 1,cauta educatoare cu experienta.

 • Educatoare Liceul Româno-Finlandez

  Liceul Româno-Finlandez cauă profesor pentru învățământul preșcolar educatoare pentru a se alătura echipei noastre din Bucuresti, sectorul 6. Candidatul ideal va avea calificare și experiență în educație și va fi capabil să ofere experiențe de învățare pozitive și stimulante pentru copii. Daca esti o persoană veselă, creativă, pozitivă, calmă dar si fermă, ordonată, pasionată de interacțiunea cu copiii, ne-am bucura foarte mult să vii în echipa noastră. Așteptăm CV-ul tău pentru a putea programa o întâlnire de cunoaștere.

 • 2

  Ingrijitoare gradinita

  Gradinita sector 1 angajeaza ingrijitoare. Salariu motivant, masa asigurata, bonusuri in functie de performanta. Locuri disponibile 2.Pentru programarea unui interviu ne puteti contacta la nr.afisat. Incepere imediata.

 • Educatoare gradinita full time.

  Cerințe: Profesor pentru învățământul preșcolar, educatoare pentru a se alătura echipei noastre din Bucuresti, sectorul 1. Candidatul ideal va avea calificare și experiență în educație și va fi capabil să ofere experiențe de învățare pozitive și stimulante pentru copii. Daca esti o persoană veselă, creativă, pozitivă, calmă dar si fermă, ordonată, pasionată de interacțiunea cu copiii, ne-am bucura foarte mult să vii în echipa noastră. Condiții:Salariu motivant; Mediu de lucru pozitiv ; Mese zilnice; Oportunitatea de a lucra cu copiii și de a contribui la dezvoltarea lor. Responsabilități: Planifică și implementează activități de învatare care să dezvolte abilitățile cognitive, sociale și emoționale ale copiilor; Monitorizează progresul copiilor și adaptează activitățile de învățare pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui copil; Colaborează cu părinții și cu colegii pentru a crea un mediu de învățare pozitiv și susținător; Asigură siguranța și bunăstarea copiilor în timpul programului.

 • Educatoare gradinita

  NE MĂRIM ECHIPA Căutăm un Educator cu iubire și respect pentru copii. Candidatul ideal ar trebui să îndeplinească următoarele criterii: să aibă studii superioare; să aibă minim 1 an experienta; să fie comunicativ și amabil; să aibă atenție distributivă și rabdare cu copiii; să îi placă ordinea; să arate caldură și empatie în relația cu copiii. Salarizare în funcție de experiență. Atribuții: - pregătirea și susținerea activităților conform vârstei; - întocmirea planificarilor. Dacă considerați că postul se potrivește așteptărilor dumneavoastră ne puteți trimite un Cv pe adresa de mail: Locație: Șoseaua București Târgoviște, Nr. 22E Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la numărul .

 • Angajam îngrijitoare copii si educatoare

  Suntem situati in sector 2, zona Colentina - Andronache. Cautam educatoare pentru grupa baby si îngrijitoare.

 • 1

  Disponibil online

  Buna ziua

  Caut job de bona în weekend sau când părinții au un eveniment. Sunt educator de profesie.

 • 3

  Angajez educatoare sector 3

  Gradinita particulara din sectorul 3, București, angajează educatoare cu program full time. Pachet salarial atractiv, colectiv tânăr, climat colegial cald. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la tel .

 • Educatoare

  Cerinte: Studii de specialitate pentru invatamantul prescolar; Experienta in lucru cu copiii prescolari; Motivatie pentru o dezvoltare personala si profesionala in cadrul gradinitei; Foarte bune abilitati de comunicare, relationare si ascultare; Atitudine empatica, proactiva; Foarte bune abilitati de planificare si organizare; Capacitate de lucru in echipa; Dinamism si flexibilitate. Responsabilitati: Planificarea si organizarea activitatilor educationale; Planificarea si organizarea activitatilor recreative; Organizarea si amenajarea mediului educational; Coordonarea activitatilor artistice, a celor extra- curriculare si a evenimentelor organizate la nivelul gradinitei. Beneficii: Pachet salarial atractiv; Acces la o formare completa in domeniul pedagogic; Mediu de lucru tanar si dinamic.

 • 15

  Educatoare gradinita sector 4

  Suntem in continua dezvoltare si de aceea: Ne marim echipa! Gradinita particulara autorizata BeMindful Kids situata în sectorul 4 - zona Aparatorii Patriei, cautam o colega căreia sa ii placa lucrul cu copiii, calma, proactiva si dispusa sa le ofere celor mici toata atenția de care au nevoie. Asiguram un mediu de lucru placut, conditii avantajoase, cursuri de formare continua și susținere în acest sens, masa asigurata, acces la biblioteca gradinitei, salariul negociabil în funcție de experienta, abonament premium la clinica medicală, tichete de masa.
Condiții obligatorii: Studiile în domeniu, liceul sau facultatea de pedagogie. Experienta pe un post similar minim 6 luni constituie un avantaj. Mai multe detalii le vom discuta în cadrul întâlnirii.

 • Educatoare

  Gradinita privata din zona Mega Mall, sector 2, angajeaza educatoare full-time. Pentru detalii si interviu ne puteti contacta la urmatorul numar de telefon:

 • Angajam educatoare/ prof. Inv. Primar si preșcolar

  Grădiniță sector 4, metrou Apărătorii Patriei- Angajăm educatoare/ prof. inv. Primar si prescolar Cerințe: Studii de specialitate: Liceul Pedagogic/ Facultate PIPP/ Conversie PIPP finalizate sau în curs. Salariul este negociabil in functie de calificare si experienta.

 • 6

  Anunt angajare educatoare calificata educator puericultor

  ANGAJAM EDUCATOARE EDUCATOR PUERICULTOR PROFILUL CANDIDATEI IDEALE: - persoana specializata in predarea prescolarilor anteprescolarilor, deschisa, calda si apropiata de copii, creativa, cu spirit de echipa, rabdatoare, perseverenta. - buna capacitate de a comunica cu parintii, de a coopera cu colectivul - absolventă de Liceu Pedagogic, specializările: învăţători-educatoare, educator puericultor sau Facultatea de Stiinte ale Educatiei, specializarea invatamant primar si prescolar; -limba engleza, reprezinta un avantaj, deasemenea experienta relevanta in unitati de invatamant prescolar (particulare sau de stat). Persoanele interesate sa se alature echipei noastre sunt rugate să ne contacteze la numarul de telefon: și sa trimita un CV pe adresa de mail: "

 • Angajam educatoare

  Suntem situati in sector 2, zona Colentina Andronache, str Litoralului nr 52. Căutăm educatoare pentru grupa baby, formata deja (12 copii).

 • 3

  Angajare gradinita

  Echipa Gradinita "Degetica" din Militari - Sector 6, str. Bolidului cauta educatoare calificata. Deasemenea avem nevoie si de o doamna bucătăreasă. Daca esti interesata de mai multe detalii ne poti contacta la nr de telefon :( Te asteptam cu drag!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bucuresti
Salvează căutarea