Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Căutăm PRIETENI noi, absolvenți ai facultății de litere, pentru colaborare pe proiecte, part time. Dorim să suplimentam personalul pe următoarele limbi străine: ENGLEZĂ, GERMANĂ, ITALIANĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, PORTUGHEZĂ, OLANDEZĂ, în cadrul Centrului de limbi străine Global Team SRL. Ca să fii colegul nostru, sau colega noastră trebuie : - să ai modulul psiho-pedagogic absolvit sau în curs; - să ai experiența în a lucra cu adolescenți, sau firme; - să fi utilizat una din metodele de predare: față în față, online, la telefon, prin corespondență; - să zâmbești; - să ai răbdare; - să consideri greșeala ca parte normală a învățării; - să fii dispus să înveți permanent și să te dezvolți; - să fii compatibil cu valorile noastre care sunt: responsabilitate, respect, generozitate. Ce îți cerem pentru început: Un CV în limba română, obligatoriu cu poză, asta pentru a ne cunoaște. Preferăm persoanele cu PFA, II, SRL, etc , dar nu refuzăm nici un alt candidat. Cursurile pe care le furnizăm sunt susținute atât local, național, cât și internațional. Metode de predare: Online, la sediul clientilor nostri sau la sediul nostru.

 • 11

  Dorim colaborare cu PROFESORI pentru predarea următoarelor materii: ENGLEZĂ, GERMANĂ, FRANCEZĂ, ITALIANĂ, SPANIOLĂ, PORTUGHEZĂ, OLANDEZĂ, în cadrul Centrului de limbi straine Global Team SRL. Ca să fii colegul nostru, sau colega noastră trebuie : - să ai modulul psiho-pedagogic absolvit sau în curs; - să ai experiența în a lucra cu adolescenți, sau firme; - să fi utilizat una din metodele de predare: față în față, online, la telefon, prin corespondență; - să zâmbești; - să ai răbdare; - să consideri greșeala ca parte normală a învățării; - să fii dispus să înveți permanent și să te dezvolți; - să fii compatibil cu valorile noastre care sunt: responsabilitate, respect, generozitate. Oferim program flexibil în funcție de disponibilitatea cursanților. Așteptăm CV-ul tău.

 • 9

  Dorim să suplimentam personalul pe următoarele limbi străine: ENGLEZĂ, GERMANĂ, ITALIANĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, PORTUGHEZĂ, OLANDEZĂ, în cadrul Centrului de limbi străine Global Team SRL. Ca să fii colegul nostru, sau colega noastră trebuie : - să ai modulul psiho-pedagogic absolvit sau în curs; - să ai experiența în a lucra cu adolescenți, sau firme; - să fi utilizat una din metodele de predare: față în față, online, la telefon, prin corespondență; - să zâmbești; - să ai răbdare; - să consideri greșeala ca parte normală a învățării; - să fii dispus să înveți permanent și să te dezvolți; - să fii compatibil cu valorile noastre care sunt: responsabilitate, respect, generozitate. Ce îți cerem pentru început: Un CV în limba română, obligatoriu cu poză, asta pentru a ne cunoaște. Preferăm persoanele cu PFA, II, SRL, etc , dar nu refuzăm nici un alt candidat. Cursurile pe care le furnizăm sunt susținute atât local, național, cât și internațional. Metode de predare: Online, la sediul clientilor nostri sau la sediul nostru.

 • 1

  Disponibil online

  Meditatii limba engleza

  Ofer meditatii la limba engleza. Sunt absolventa sectiei engleza-norvegiana a Facultatii de Litere din Cluj si sunt vorbitor de engleza la nivel C2. Am sustinut prezentari la conferinte de specialitate la Universitatea Oxford si Universitatea Warwick. Prefer sa predau la nivelul intermediar-avansat. Lectiile cuprind atat partea de gramatica, cu toate explicatiile aferente, cat si partea de conversatie, pe teme diverse, in functie de nevoile si interesele elevului. De asemenea, dau teme la finalul fiecarei sedintei pentru fixarea problemelor discutate, pe care le corectez in cadrul sedintei urmatoare. Asigur o atmosfera relaxata, in care invatarea se face cu placere, acest lucru contribuind la un progres rapid. Prefer formatul de 60 min, dar decizia se va lua impreuna cu elevul. Ofer seriozitate, punctualitate si rabdare. Tarif: 70 lei/ora sau 90 lei/90 min

 • 1

  Ofer meditatii pentru limba norvegiana, in special pentru elevi de liceu, studenti sau persoane care doresc sa emigreze in Norvegia. Predau atat la nivel incepator, cat si intermediar. Am 2 ani experienta de predare la Facultatea de Litere din Cluj. Prefer formatul de 60 min de predare, dar decizia se va lua de comun acord cu elevul. Predarea se desfasoara exclusiv online, pe Skype. Ofer promptitudine, seriozitate si rabdare. Tarif: 80 lei/ora sau 100 lei/90 min

 • Ofer meditatii la limba spaniola, nivel incepator sau intermediar, pentru elevi de liceu sau adulti care vor sa invete limba lui Cervantes. Mentionez ca sunt absolventa de limbi straine si doctoranda a Facultatii din Litere din Cluj cu o lucrare in domeniul literaturii hispano-americane. Pretul este de 60 lei/ora sau de 80 lei/90 min.

 • Disponibil online

  Meditatii Chimie

  Masterandă la facultatea de Chimie și Inginerie Chimică, ofer meditații elevilor de gimnaziu și liceu pentru consolidarea cunoștințelor, cât și pentru susținerea examenului de Bacalareat. Lucrez individual cu fiecare elev. Am absolvit și modulul pedagogic de unde am deprins calitățile necesare. Meditațiile se fac online sau la domiciliul meu. O ședință durează 2 ore, prețul de 50 lei/ședință.

 • Disponibil online

  profesor de limba germana

  Profesor etnic german serios, din Cluj Napoca, 22 ani experienta, ofer meditatii la limba germana cu multa rabdare. Ma implic pentru ca cursantii (copii si adulti) sa asimileze cat mai bine, folosind metode adaptate in functie de nevoile si de domeniul de interes al fiecaruia. Locuiesc in centru, am studiat in Germania. Detin materiale didactice pentru examenul de limba germana, pana la nivelul B2; C1. Program flexibil. Sedinta este de 90 min. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Disponibil online

  manuale de limba germana

  Vand manuale noi, recente pentru invatarea limbii germane redactate de editura Hueber. Cartile se numesc SCHRITTE INTERNATIONAL si sunt in numar de 6. Nivelul A1.1 A1.2 pentru incepatori A2.1 A2.2 pentru mediu si B1.1 B1.2. Telefon 0755707380 e-mail:

 • Cerințe: - Experiență anterioară: nu este necesară pentru persoanele interesate de acest job care nu au mai profesat anterior ca instructor auto - Atestat: necesar doar pentru persoanele care au mai profesat anterior - Limbi străine: constituie un avantaj, dar nu este necesar Condiții: - Studii minime: bacalaureat - Permis de conducere: 5 ani vechime la oricare din categoriile pentru care se dorește practicarea acestui job - Vârstă: 25 ani împliniți la data susținerii examenului pentru atestatul de instructor Responsabilități: - Instruirea studenților școlii de șoferi în cadrul cursurilor practice - Transportul studenților la / de la sediul școlii de șoferi pentru cursurile teoretice - Contactarea și păstrarea legăturii cu proprii studenți de la cursurile practice până la finalizarea examenului teoretic și practic - Menținerea curățeniei autovehicului pe care își va desfășura activitatea - Monitorizarea funcționalității autovehicului și raportarea problemelor mecanice către managerul școlii de șoferi sau către mecanicii companiei Beneficii: - Salariu fix: "x" lei / oră (ore practice de conducere realizate) - Bonusuri salariale: 2 tipuri de bonificații - Costurile pentru atestatul de instructor inițial decontate la angajare - Mărci diverse de autovehicule moderne - Întreținerea stării autovehicului în propria spălătorie auto a firmei și propriul service auto - Posibilitatea de a munci pe diverse autovehicule - Mediu de lucru profesional în cadrul uneia dintre cele mai renumite școli de șoferi din Cluj-Napoca

 • 1

  Salut!Eu sunt un antrenor profesionist de fortnite iar eu te voi invata toate tacticile acestui joc!Nu vei mai pierde nici un meci iar te voi ajuta sa faci bani din tournamente!

 • 1

  Angajam trainer cu experiență pe tura de noapte. Salariu se discuta la interviu.

 • Kuku Bau club își mărește echipa: Cerințe : - Absolvent al Colegiului Pedagogic secția educatoare-învățătoare sau absolvent al PIPP sau sa iubeasca copiii - Răbdătoare si veselă - Sociabilă si empatică - Abilități de comunicare - Abilități artistice - Organizarea si coordonarea activităților instructiv-educative - Organizarea si amenajarea mediului educațional Beneficii: - Suport în formarea profesionala - Mediu de lucru dinamic https://www.facebook.com/KUKUBAUCLUB

 • Ofer servicii de informare bibliografica specifica ( lucrari de diploma ) ori colaborare.

 • 1

  Ne mărim echipa! Căutăm o persoană cu multă voie bună, răbdătoare și atentă care să își înceapă/dezvolte cariera în Analiza Comportamentală Aplicată alături de un coordonator BCaBA, o familie prietenoasă și încă un terapeut ABA, în cadrul proiectului DAAL. Experiența în acest domeniu nu este necesară, însă reprezintă un avantaj cunoștințele de psihologie și psihopedagogie specială. Aceasta va însoți la școală în Zorilor (doar joi și vineri), un băiat de 8 ani cu multe abilități și competențe verbale și va avea oportunitatatea să se implice și în terapia ce se desfășoară la domiciliul copilului în Mărăști. Pragramul: joi și vineri (la școală 4h/zi de dimineață). Ne dorim o persoana cu care să colaborăm pe termen lung și care să preia în timp mai multe îndatoriri.

 • 1

  Îți place să te joci cu copiii și să lucrezi într-un mediu plăcut și atractiv? Cabinetul Individual de Psihologie Pop Ana Sandra, angajeaza psihologi/psihopedagogi full time pentru implementarea terapiei copiilor cu tulburare din spectrul autist. Căutam persoane vesele, analitice care au absolvit Facultatea de Psihologie sau Psihopedagogie Specială. Experiență în domeniu de minim 6 luni reprezintă un avantaj. Oferim formare și training în domeniul terapiei comportamentale și oportunități de dezvoltare profesională continuă. Posturile sunt pentru Cluj-Napoca. Trimite-ne CV-ul tău pe adresa de e-mail până la data de 27 ianuarie 2021.

 • Salveaza cautarea