Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Multinațională cu sediul în Napoli caută pentru biroul din Constanța, project manager sau asistent manager în funcție de experiența acumulată până acum. Candidatul ideal trebuie să vorbească engleza fluent, să fie dispus pentru deplasări interne și internaționale de scurtă durată, să aibă prestanță și să fie rezistent la stres. Constituie avantaje cunoașterea limbii italiene, experiență în scrierea proiectelor europene (Erasmus + , POCU, POR etc.) și experiență anterioară ca formator. Se oferă salariu motivant, bonuri de masă, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, laptop și perfecționare continuă. Din activitățile principale: - activități specifice de secretariat - activități de gestionare grupuri de studenți străini pentru stagii de 4 săptămâni și mai mult - activități de tutoriat și predare pentru grupurile de studenți străini în funcție de specificul fiecărui proiect - activități de ghidaj turistic pentru grupuri de studenți străni (câteodată în week-end) -activitati de traducere proiecte si scriere sub îndrumare a cererilor de finanțare -activități de căutare de parteneri pentru proiecte -activități de organizare evenimente (conferințe, mese rotunde etc.) Persoanele interesate sunt rugate să trimită CV (în engleză sau italiană) la adresa de e-mail info[a]cosvitec.ro. Selecția CV-urilor are loc până pe 15.05.2021.

 • 1

  Micii Prieteni AfterSchool angajează invatatoare/educatoare- 2 posturi și șofer- 1 post. Relații la tel.

 • Gradinita privata din Constanța angajează educatoare. Detalii telefon .

 • I would like to offer you my service as a Romanian or Russian tutor. I have been teaching these languages for more than 20 years for now. So, I have great experience and patience. I provide my students with all needed materials. Хочу предложить свои услуги учителя румынскогo он-лайн . Я обучаю русскому и румынскому уже более 20 лет. Это значит, что я обладаю не только обширным опытом, но и терпением. Подготовка с нуля и до продвинутого уровня! Я предоставляю все необходимые для изучения языка материалы. Всё, что вам нужно – доступ к интернету и ноутбук Ore individuale on-line de Limba romană pentru adulti si copii. Eficient și rapid începeți a comunica și a înțelege vorbitorii.Testarea-gratuita, manualele-in forma electronica.Adaptare vârstei,nivelului și scopului.

 • 1

  Grădinița privata angajează educatoare și îngrijitoare.Relatii la nr.telefon

 • 1

  Grădiniță particulara din Constanța, angajează full time educatoare. Cerințe minime :studii de specialitate. CV urile se pot trimite pe adresa :

 • Disponibil online

  meditatii matematica

  Meditez matematica elevi,clasele V -XII .Rezultate garantate.

 • Disponibil online

  salut

  Caut cadru didactic pentru meditarea unui pusti de clasa a 4a Daca se poate acasa la baiat,deoarece nu are cine sa il insoteasca . Telefon:

 • 2

  Caut profesor pentru meditații. Clasa a 4 a De preferinta acasa la elev,deoarece nu are cine să Il însoțească.

 • 3

  Profesor cu peste 20 ANI VECHIME in invatamant meditez matematica INDIVIDUAL orice nivel, aplic metode naturale multiple la rezolvarile problemelor, recapituland si sistematizand astfel cunostintele teoretice, formand intuitia si dezvoltand rationamentul, folosesc programe informatice moderne in studiu pentru intelegerea mai buna a unor notiuni , verificari si tragerea unor concluzii in abordarea problemelor , ofer consultanta, indicatii telefonic sau online elevilor de la pregatire oricand solicita . Tarif: 25-30 Ron/ora . Va asteptam cu drag! Telefon: 0773884401, 0771118540. 0736594153, 0727690510, 0241634610

 • 1

  Disponibil online

  Limba Engleza

  Cu experienta in domeniu de peste 6 ani, ofer meditatii de limba engleza, pregatire pentru examene, teze, teste, teme pentru acasa etc., intr-un mediu sigur si inovativ. Folosesc atat metode moderne cât și tradiționale in funcție de personalitatea si nevoile cursantului. Sedintele se stabilesc in functie de necesitati, ele pot fi atat online cat si fata in fata. Nivel Pregatire: Gradinita Clase primare I - IV Clase gimnaziale V - VIII Liceu Pregatire profesionala Conversational- adulti

 • Franceza e limba mea maternă. Cu experienta en domeniu de peste 7ani. Ofer meditatii de limba franceza pentru scoală sau pentru a învă a cum să facă conversa ii zilnice. Sesiunile sunt organizate conform nevoilor tale i pot fi făcute online sau fa ă în fa ă, respectând în acela i timp măsurile de sănătate. Te rog, contactează-mă, să-mi stabile ti o întâlnire. A bientot!

 • Centrul National de Învătământ Turistic S.A. angajează FORMATORI pentru cursul de calificare în ocupatia BUCĂTAR organizat în cadrul proiectului Calificare, Competențe, Competitivitate în Regiunea Sud-Est în orașul CONSTANȚA. CERINTE MINIME: Certificat de formator autorizat ANC sau dovadă profesor activ Certificat de calificare pentru ocupatia BUCĂTAR/studii în domeniul gastronomiei si/sau experientă de cel putin 2 ani în acest domeniu Experienta specifică în organizarea si implementarea minimum a unui curs de formare profesională RESPONSABILITĂȚI: Organizarea si implementarea procesului de formare si asigurarea conditiilor optime pentru derularea acestuia; Evaluarea nevoilor de formare ale grupului tintă corelate cu obiectivele programului de formare si obiectivele proiectului; Pregătirea sălii pentru realizarea activității de formare; Transmiterea informatiilor solicitate de către Expertul formare privind derularea cursului de formare profesională; Pregătirea prezentărilor si a agendei de lucru înainte de a organiza efectiv programul de formare profesională; Stabilirea ordinii de derulare a activitătilor/secven elor de instruire/formare corespunzător programului convenit. Dacă îndeplinesti conditiile de eligibilitate, te așteptăm să ne trimiti CV-ul si documentele justificative scanate la adresa de e-mail și hai să ne cunoaștem! DOCUMENTE NECESARE: o CV actualizat cu precizarea poziției vizate (FORMATOR) - datat și semnat pe fiecare pagină - dată recentă; o Documente personale CI (și dacă este cazul documente din care să reiasă deosebirea de nume dintre CI și documentele de studii - certificat naștere + căsătorie etc.) (conform cu originalul semnate pe fiecare pagină); o Dovezile aferente educației și formării - inclusiv dovezile privind statutul de formator organizate în ordine cronologică - Diplomă studii și Certificat Formator sau echivalent (adeverință de cadru didactic) (conform cu originalul semnate pe fiecare pagină); o Dovezile aferente experienței în muncă și în activitatea de formare organizate în ordine cronologică (recomandări, adeverințe vechime/adeverințe de salariat, contracte de muncă/prestări servicii etc. din care să reiasă explicit experiența profesională specifică vechimea în activitate și în activitatea de formare (conform cu originalul semnate pe fiecare pagină).

 • Salveaza cautarea