Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Profesori- Traineri Constanta

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Buna ziua! Sunt un tânăr dornic de a lucra cu copiii, care poate lucra cu ei, răbdător, având cunoștințele necesare pregatindu-i pentru a lua note mari la școală și a învăța multe lucruri interesante și frumoase. Prețul poate varia, dar în general, va fi de 100 de lei pe săptămână sau de 5 lei/oră.

 • 1

  Disponibil online

  Meditatii Limba Engleza

  Intr-o lume a inovatiei si a schimbarilor, este necesar sa tinem pasul, investind in educatie si perfectionare . Va invit sa exploram impreuna limba engleza, intrucat este o limba cu circulatie internationala atat de necesara si indispensabila. Cu experienta in domeniu de peste 6 ani, ofer meditatii de limba engleza , pregatire pentru examene, teze, teste, teme pentru acasa etc., intr-un mediu sigur si inovativ. Folosesc atat metode moderne cât și tradiționale in funcție de personalitatea si nevoile cursantului. Pretul unei sedinte este 50 de lei, sedinta dureaza o ora si jumatate. Nivel: Gradinita Clase primare I - IV Clase gimnaziale V - VIII Liceu Pregatire profesionala Conversational- adulti

 • Ma numesc Monica, sunt instructor de fitness si antrenor personal, absolventa ISRO FITNESS SCHOOL, scoala acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. Ai nevoie de un program de exercitii adaptat nevoilor tale, fara accidentari? Vrei sa te asiguri ca ai intotdeauna pe cineva care sa te ghideze si sa te inspire sa faci sport pentru a-ti dezvolta intregul potential? Fie ca vrei sa slabesti, sa tonifiezi sau sa cresti masa musculara un antrenor personal te poate ajuta sa ajungi la rezultatele dorite. Daca ai nevoie de cineva care sa te ajute in calatoria ta catre o viata mai sanatoasa contacteaza-ma la sau Tarif: 50 lei/ sedinta Tarif lunar: 450 lei / 10 sedinte.

 • I would like to offer you my service as a Romanian or Russian tutor. I have been teaching these languages for more than 20 years for now. So, I have great experience and patience. I provide my students with all needed materials. Хочу предложить свои услуги учителя румынскогo он-лайн . Я обучаю русскому и румынскому уже более 20 лет. Это значит, что я обладаю не только обширным опытом, но и терпением. Подготовка с нуля и до продвинутого уровня! Я предоставляю все необходимые для изучения языка материалы. Всё, что вам нужно – доступ к интернету и ноутбук Ore individuale on-line de Limba romană pentru adulti si copii. Eficient și rapid începeți a comunica și a înțelege vorbitorii.Testarea-gratuita, manualele-in forma electronica.Adaptare vârstei,nivelului și scopului.

 • Pot sa efectuez teme cu copii de varsta scolara, sa fac diferite activitati educative, sa facem plimbari( atunci cand este posibil). Am experienta in lucrul cu copii, in special din ciclul primar. Sunt disponibila pana la 8 ore pe zi in functie de orarul copilului. Disponibilitatea este pentru orasul Constanta. Tel

 • 6

  Ofer MEDITATII la limba engleza (pentru nivel incepator, mediu, avansat). Experienta in predare cu copii si adulti - 7 ani Ședințele sunt individuale (cu o singura persoana), nu de grup. Pret/ ședință - 65 lei/90 minute Pentru mai multe detalii ma puteti suna oricând la nr. 0721 580 008 .

 • Firma privata dorim contract de colaborare cu o profesoara de limba engleza pentru organizare cursuri de doua ori pe săptămână la sediul nostru. Pentru detalii va rugam sa ne contactați telefonic.

 • 3

  Profesor cu peste 20 ANI VECHIME in invatamant meditez matematica INDIVIDUAL orice nivel, aplic metode naturale multiple la rezolvarile problemelor, recapituland si sistematizand astfel cunostintele teoretice, formand intuitia si dezvoltand rationamentul, folosesc programe informatice moderne in studiu pentru intelegerea mai buna a unor notiuni , verificari si tragerea unor concluzii in abordarea problemelor , ofer consultanta, indicatii telefonic sau online elevilor de la pregatire oricand solicita . Tarif: 25-30 Ron/ora . Va asteptam cu drag! Telefon: 0773884401, 0771118540. 0736594153, 0727690510, 0241634610

 • Salveaza cautarea