Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Salaj Tip job: Part time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut loc muncă șofer cat. B C D .Numai sâmbăta sau duminica. Dețin atestate și card tahograf

 • 2

  Fa un pas in cariera ta! =Daca ti-ai dorit mereu un program flexibil-part time - full time si satisfactii profesionale, alatura-te echipei noastre! #Daca vrei sa iti construiesti un portofoliu de clienti pe termen lung inseamna ca tu esti persoana pe care o cautam! Ce oferim? #Pe langa satisfactia implinirii profesioale poti beneficia de un sistem de bonusare si comisionare foarte atractiv si motivant pentru atingerea obiectivelor- venituri incepand cu 2000 lei/luna Informatii la tel. Te asteptam!

 • 3

  Societate comerciala cu activitate in domeniul confectii textile, cautam sa angajam femeie pentru curatenie cu program flexibil. Detalii la telefon

 • cautam o fata din apropierea localități jibou, pentru ingrijirea ocazională, la nevoie a doi copii mici 2 și respectiv 5 anișori. dorim o persoană catmai tânără, dinamică, sociabilă vârsta maxima 25 de ani pentru. există posibilitatea și de a locui la noi oferim până la 200 de EURO pentru o seară

 • 7

  Daca ai cateva ore libere in weekend, iti putem oferi un job part time pentru un venit in plus.

 • 11

  Firma SC Lipefra Tex SRL din Zalau, producatoare de imbracaminte, angajeaza femeie pentru curatenie. Cu program de lucru PART-TIME Flexibil. Detalii la telefon

 • 4

  SC Lipefra Tex SRL angajeaza persoana pentru Controlul Calitatii in domeniul textil/confectii. Se ofera pachet salarial atractiv. Selectie pe baza de Curriculum Vitae la adresa de e- mail: Detali la telefon:

 • 1

  Candidatul ideal: - Experienta in domeniu. - Cunostinte operare - MS office - Curs coordonator in domeniul securitatii si sanatatii in munca - actualizat - Capacitate de adaptare la situatii noi, seriozitate profesionala si disponibilitate la program prelungit - Abilitati de comunicare - flexibilitate, dinamism, rapiditate in adaptarea la cerintele companiei Responsabilitati: - Coordoneaza si monitorizeaza toate activitatile de prevenire si protectie din santier, in conformitate cu legislatia in vigoare - Realizeaza instructaje periodice in domeniul sanatatii si securitatii in munca pentru firmele ce lucreaza in santier - Elaboreaza, actualizeaza si gestioneaza documentele specifice prevazute de legislatia in vigoare - Efectueaza controale in cadrul santierului, informeaza conducatorii locurilor de munca cu privire la neconformitatile identificate si adopta masuri imediate pentru corectarea acestora Beneficii: - Pachet salarial atractiv si bonusuri pentru activitate suplimentara - Mediu de lucru pozitiv, intr-o companie in crestere rapida, intr-o industrie provocatoare si inovatoare - Colaborare pe bază de contract prestări servicii pentru cine are SRL Descriere companie HSES SRL este o firma specializata in prestarea serviciilor de coordonare SSM pentru santiere de constructii pentru clienti importanti din intreaga tara, majoritatea firme multinationale.

 • 4

  Societate comerciala angajeaza lucrator comercial ( chiar si elevi de liceu fata sau baiat cu conditia sa aibe impliniti 16 ani ) se fac deplasari doar in wee-kend in tara la evenimente cultural artistice , se vinde FAST FOOD . Nu e nevoie de experienta.

 • Caut loc de muncă part tine până în perioada începerii facultății. Am 18 ani și am terminat liceul API profil economic, sunt deschis pentru orice job.

 • 3

  Companie financiara cu acoperire nationala cauta colaboratori part-time, pentru postul de consultant vanzari. Posturi disponibile pentru Zalau, Cehu Silvaniei, Simleu Silvaniei. Relatii la tel. .

 • 2

  Cautam agent de vazari pe teren, pentru materiale de constructii diverse. Salar pe baza de comision din vazarile realizate. Necesar: -permis categorie B -masina propie

 • 4

  Cautam camerista. Programul de lucru flexibil, maxim 4 ore/ zi (inainte de masa). Oferim salariul atractiv.

 • Dacă te-ai saturat de facturi, chitanțe și alte documente......ofer servicii de contabilitate primara. Ofer și cer seriozitate maxima.

 • Caut job de vara part time 4-6 ore Zalau ps:am 15 ani

 • Loc de muncă șofer cat C+E, Atestat CPI Marfă card tahograf! De preferat doar in țară! Începător!

 • Salveaza cautarea