Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Saloane masaj - Videochat - Adult

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Salon de masaj cu vechime angajează maseuze cu sau fara experiență,minim 18 ani . Rog seriozitate .Posibilitate cazare.

 • Aplica acum Loc de munca de acasa . Salar 4000 Ron Luna Program de munca flexibil Cerinte : minim 18 ani , limba engleza , Laptop sau Calculator . Mai multe informatii ne puteti contacta : +++++++C0NTACT - V I D E 0 C H A T - de - ACASA - W H A T S A P P - 0 7 cinci 7 trei 9 doi 1 sapte 9+++++++

 • Colaboram cu modele de acasa : fete , baieti pentru jobul de model online . Cerinte : peste 18 ani , limba engleza . laptop sau calculator si un w-e-b cam . Oferim Plata saptamnala si incasari de peste 75 % din castiguri . +++++++C0NTACT - V I D E 0 C H A T - de - ACASA - W H A T S A P P - zero 7 cinci 7 trei 9 doi 1 7 noua+++++++

 • Royal Place Massage angajeaza domnisoare pentru postul de maseoza cu/fara experinta. Varsta minima: 18 ani Salon cu vechime, vila lux, clientela formata, fara alte cheltuieli, plata zilnica,program flexibil,posibilitate cazare gratuit!

  Repostat automat
 • Iti doresti sa castigi bani in unul dintre cele mai bune Cluburi din Elvetia ? Atunci esti exact in locul potrivit !!!!!! Noi iti oferim : -program flexibil -acte de munca gratuite -reclama gratuita -internet gratuit -bauturi gratis. Serviciile extra prestate de tine sunt castigurile tale ! Plata se face zilnic. Si incepatoarele sunt bine-venite ! Contacteaza-ne pe Whatsapp la numarulNe vom bucura sa lucram impreunaVa multumim ! Team Casablanca.

  Repostat automat
 • Cel mai longeviv Night Club (deschis din 1992) situat in centrul Bucurestiului (Piata Victoriei), angajeaza tinere cu/fara experienta pentru postul ANIMATOARE/DANSATOARE/MASEUZE. Plata zilnic pe baza de comision, posibilitate cazare.

 • Angajam personal feminin minim 18 ani.. Oferim contract de munca , asigurare medicala , program 7-8 ore pe zi ..5 zile saptamanal..la alegere zilele lucratoare , sedinte foto - video , cazare persoanelor din provincie.. Cerinte : Limba engleza si cunostinte minime Pc.. Salariu 2500 lei plus comision..

 • Fata, caut colege care vor sa lucreze in domeniul chatului! Se vorbește in limba engleza la calculator pe site-uri din afara! Atentie: nu exista nuditate la webcam , doar socializare! Eu lucrez doar pe non-adult, doar flirt! Ofer apartament amenajat cu calculatoare de ultima generatie! Eu lucrez de 4 ani domeniu și mai am 2 posturi amenajate cu aparatura necesara! Fara studio, fără penalizări amenajat la ca studio! Media castigurilor este între 4000-6000 lei lunar 8hzi/ 5 zile saptamana! Banii de la site intra la 2 saptamani! Dețin firma, ofer contract operator pc, totul legal! Loc de munca stabil, mediu de lucru placut, te simti ca acasa, amenajat ca la studio! 18-35 ani, se poate lucra cu google translate, îți ofer training mai bun decat la orice studio eu fiind model webcam de 4 ani! Persoane serioase care își doresc un loc de munca stabil și doresc sa își facă un viitor frumos! Colaborare termen lung! Te aștept la un interviu in sectorul 3! Angajare a doua zi dacă esti o fire ok!

 • ANGAJAM OSPATARA ȘI DANSATOARE! Pentru postul de ospatara cautam o persoana cu prezenta agreabila, sociabila, experienta in domeniu. Constituie un avantaj detinerea permisului de conducere. Salariu net se va negocia in urma interviului. DANSATOARE: Vârsta minimă 18 ani, aspect fizic plăcut, sociabile. Salariu net se va negocia in urma interviului, comision din consumatia de bauturi si Plata extra pentru Lap Dance. Tel. 0722392459

 • “Castigi fiind determinat sa perseverezi, indifferent de circumstante, indifferent ce se intampla, pana cand obtii Victoria” Sprijinim persoanele care vor sa aiba siguranta financiara, oferindu-le o sansa incredibila de lucru la domiciliu doar 2-3 ore pe zi! Se cere sa ai calculator si conexiune la internet. Detalii: maiasimi@yahoo.com

 • Daca-ti doresti cu adevarat sa devii independenta financiar si sa-ti atingi obiectivele pe care pana acum ai putut doar sa ti le imaginezi, apeleaza cu incredere la specialistii studioului nostru si vei putea face parte dintr-o echipa de profesionisti, intr-un cadru legal si foarte placut. Vom fi alaturi de tine in cea mai frumoasa experienta a vietii tale! Noi vom fi noua ta familie, iar ca in orice familie adevarata vei putea gasi incredere, siguranta, respect, calitate si ajutorul de care ai nevoie. Nu ezita sa ne contactezi! Iti doresti castiguri serioase, peste medie? Plata oferita bilunar sau saptamanal. Bonus angajare. Program flexibil. Poti deveni partener de afacere in functie de implicarea si seriozitatea de care dai dovada! Puncte de lucru in mai multe zone pentru a alege locatia cea mai apropiata de tine (Victoriei, Universitate, Unirii, Obor, Dorobanti, Romana, Tineretului, Afi, Lujerului, Vitan, Brancoveanu). Nu ezita sa ne contactezi!

 • Daca te consideri o persoana timida si doresti confidentialitate 100%, atunci noi suntem solutia:  Modele chat de acasa! Angajam personal feminin sau cupluri, cu sau fara experienta, pentru chat de la domiciliu. Procent 80 % din castiguri, oferim suport tehnic non stop, sedinte foto si video profesionale, training, trafic garantat. Program la alegere. Sunt acceptate si persoane fara experienta. Folosim tehnica ultramoderna. Promovare rapida pe site-uri. Functie progresiva - poti deveni partener daca dai dovada de implicare si profesionalism. Locatii in toate sectoarele. Zona si programul sunt optionale in functie de preferinte. Conditii excelente. Anunt dedicat atat doamnelor si domnisoarelor cat si cuplurilor.

 • Salon de masaj din Bucuresti cautam fete doar pentru masaj exclus alceva. Salonul se afla linga hotel hilton si radisson clienti majoritatea straini. Oferim carte de munca si comision foarte atractiv. Pentru detalii si interviu sunati la 0755665500 alexandra

 • Salon de masaj din Bucuresti cautam fete doar pentru masaj. Salonul se afla in centru Bucurestiului linga hotel Hilton si Radisson ,majoritatea clientilor sint cetateni straini. Pt mai multe detalii si angajare sunati la 0755665500 Alexandra

 • Suprem Models îți oferă câstiguri între 2600$ și 7800$. Alătura-te echipei noastre și vei beneficia de: -Bonus real de angajare in valoare de 400$ -contract de munca cu impozitul achitat integral de firma -program flexibil -salariu fix 6200 de lei, procent progresiv -servicii de înfrumusețare gratuite -cazare și costumații gratuite -plata la zi, săptămânal, bilunar -susținere financiară pentru nevoi personale -promovare rapida -echipamente 4K ultra HD -personal feminin și prietenos -asistenta personală -decor business class -confidențialitate Ce mai aștepți? Fa-ne o vizita și convinge-te ce înseamnă performanța financiară cu adevărat! Menționam ca deținem locații in toate sectoarele.

  Repostat automat
 • Salveaza cautarea