Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Saloane masaj - Videochat - Adult Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Salon masaj oriental -Cluj Napoca cu vechime 8 ani,clientela formata, angajeaza Maseuza,Secretara,Ajutor secretara noapte, Promoter(fata). Conditii de lucru excelente, contract de munca, program flexibil, posibilitatea de cazare gratuit, suport, pregatire, confidentialitate si siguranta.fara contact sexual.tel.

  Repostat automat
 • 1

  Salon masaj oriental -Cluj Napoca cu vechime 8 ani,clientela formata, angajeaza Maseuza,Secretara,Ajutor secretara noapte, Promoter(fata). Conditii de lucru excelente, contract de munca, program flexibil, posibilitatea de cazare gratuit, suport, pregatire, confidentialitate si siguranta.fara contact sexual.tel.

  Repostat automat
 • Salon masaj oriental situat in Cluj-Napica angajeaza fete cu varsta intre 18-35 ani pentru postul de maseoza(cu sau fără experienta) . Se ofera contract de munca, cazare gratuita, un mediu de lucru plăcut și primitor, confidențialitate și siguranță, pregătire și un venit minim garantat de 1000 lei saptamanal(15 masaje minim), plus ciubucuri substanțiale care va apartin in totalitate. Programul de munca este flexibil și se poate negocia in funcție de obligații și viata personala, se lucrează în ture (de zi sau de noapte) și încercăm sa găsim cea mai buna varianta de program pentru fiecare în parte. Pentru angajare sau mai multe informații va rugam sa ne contactați la numarul de telefon .

 • Suntem un club de gentlemen situat în Belgia și căutăm fete (dansatoare gogo / strip). Oferim o slujbă bună și câștigi foarte mult. Este posibil să dormi pe loc. Avem o casă doar pentru angajat. Vorbim franceză și engleză. www.ascott.club

 • 1

  Ai experienta de cel putin 2 ani ca model de videochat, ai rezultate si incasari considerabile, cunosti bine toate aspectele din domeniu si esti capabila sa fii trainer pentru modele noi dar si sa tii interviuri de recrutare? Atunci te invit sa renunti la a mai face bani din timpul tau ca model si sa faci bani din timpul altor modele. Mai exact, te invit la un parteneriat in care primesti procent din intreg business-ul, astfel ca succesul business-ului va fi si succesul tau iar tu vei contribui direct la acest succes. Cerințe: - Model de videochat cu experienta si rezultate bune, care cunoaste bine toate aspectele din domeniu (inclusiv modalitatile de promovare) Condiții: - Colaborare part-time, in functie de necesitati - Salariu pe ora + procent din business (parteneriat) - Modalitatea de lucru este remote (de acasa) - Anuntul este valabil la nivel national Responsabilități: - Tinut training-uri pentru modelele noi - Tinut interviuri pentru recrutat modele noi - Suport (de orice natura) pentru toate modelele noastre

 • 1

  Secret Obsession isi mareste echipa! Angajam 2 domnisoare pentru postul de maseuza, experienta nu este necesara. Poti sa alegi sa lucrezi 3 sau 5 zile pe saptamana, iar plata se face in fiecare zi la terminarea programului. Castigurile depasesc 3000 lei la un program de 3 zile pe saptamana si 5000 lei la un program de 5 zile pe saptamana. Suntem o echipa de fete sociabile, vesele. Te asteptam in echipa noastra. P.S. Angajeaza-te pana in 10 mai 2021 si primesti 3000 lei bonus de angajare!

 • Salveaza cautarea