Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Saloane masaj - Videochat - Adult Constanta

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • 1

  70% COMISION din Incasari daca alegi sa colaborezi cu Studio Newlife. Program flexibil, la alegere, doar 7 ore online. Primesti BONUS de 10% din castigurile fiecarui model recomandat de tine. Vino la un interviu pentru mai multe detalii! Tel: 0768318115.

 • 2

  Ești peste 18 anii ? Te crezi sexy si fără prejudecăți ? Ești la un click distanță de ați schimba viața ! Îți oferim șansa de a avea cistiguri substanțiale de la 8000-15000 lunar intrun mediu sigur si luxos , cazare, banii zilnic, permis legal de munca in Elveția ! Rugam seriozitate , fără intermediari. Anuntul este pentru fete independente! Info Per whtsapp 0041762786037, va rugam foto recenta! / in Iunie se poate lucra din nou in Elveția

 • Studio Videochat angajează fete sau cupluri fata/fata, fata/baiat în cele mai legale condiții, cu contract de munca pe drept de autor sau full contract cu toate taxele plătite la stat. Condiții excepționale de a lucra ca model videochat în studioul nostru, ședințe foto profesionale, suport tehnic bine pus la punct. Procentaj peste 70% fără amenzi. Oferim bonusuri de început, nu facem discriminări sau favoruri anumitor modele. Plătim cel mai mare comision de pe piața romaneasca. Plata se poate face la zi/saptamana/2 saptamani sau la Luna. Garantae 4000 de lei. Poți ajunge si la 10.000 de dolari. Depinde doar de tine!!! Contact 0790253808

 • Angajam manager studio videochat cu experienta, pentru recrutarea si formarea unei echipe profesionale si performante in domeniul videochat-ului. Oferim posibilitate de cazare pe termen lung pentru persoane din alte orase/zone.

 • Cautam fete serioase si dornice sa lucreze la noi la salon, oferim seriozitate si igiena maxima! Mai multe detalii la telefon. Salonul se afla in zona Delfinariu!

 • Salveaza cautarea