Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Saloane masaj - Videochat - Adult Constanta

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • 70% COMISION din Incasari daca alegi sa colaborezi cu Studio Newlife. Program flexibil, la alegere, doar 7 ore online. Primesti BONUS de 10% din castigurile fiecarui model recomandat de tine. Vino la un interviu pentru mai multe detalii! Tel: 0768318115. Nu uita de bonusul de angajare 500$.

  • Angajez modele pentru video chat , intr-o locatie de lux,cu vedere la mare, 8 ore pe zi, salariu atrativ {comision}, transport gratuit , Cerinte: limba engleza prezinta un avantaj .

  • Nightclub Maxim Din Steyr Austria Angajeaza fete Legal și cu Acte in regula si analize la zi ,Pt detalii va stam la dispozitie la numarul de telefon.

  • Helen Rich Studio angajeaza personal administrativ. Daca te consideri persoana potrivita, suntem nerabdatori sa te cunoastem! Se adreseaza doar persoanelor de sex feminin. Tipul jobului: Full time Cerinte: * aspect fizic placut * cunoastere limbi straine, engleza este must have * experienta in domeniu, ca model, admin sau trainer * forta de lucru cu alte persoane de sex feminin, de aceeasi varsta * seriozitate si punctualitate maxima; * dorinta de perfectionare si de a invata de la persoane mai experimentate * suport model * training modele * aplicarea regulamentului de ordine interioara * crearea rapoartelor zilnice sau periodice * Disponibilitatea de a lucra in ture si in weekend. Oferim : *mediu de lucru placut; *contract de munca, legal, pe o perioada nedeterminata; *salariu atractiv, in continua crestere in functie de implicare; *program de 8 h, in conformitate cu normele legale; Te asteptam la un interviu! Cv-urile pot fi depuse la adresa de e-mail: Nr. contact: 0770 545 417

  • BlueStudio videochat constanta angajeaza fete cu aspect fizic placut si cunostinte de limba engleza.salariu intre 1000-5000euro in functie de orele de munca.oferim cazare permanenta si contract de munca.grabeste te sa ti rezervi un loc

  • BlueStudio constanta cauta fete cu aspect fizic placut si cunostinte de limba engleza. Oferim cazare permanenta si contract de munca. Grabeste te si rezeva ti un loc !!!

  • Salveaza cautarea