Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Saloane masaj - Videochat - Adult Sibiu Sibiu

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Luxury masaj Sibiu angajeaza fete cu varsta intre 18-35 ani.Se ofera contract de munca, cazare si un venit de peste 3000€ lunar. Toate taxele legate de contractul de munca sunt achitate de salon.

  • https://white-angels.ro/ White Angels este locul ideal pentru ca farmecul tau sa fie rasplatit asa cum se cuvinte. Ca sa te convingem de acest lucru, iti oferim avantajele sistemului de comisioane si bonusurile studioului nostru de videochat. In acest fel, beneficiezi de posibilitati exceptionale de crestere a veniturilor si motivatia de a castiga mai mult decat ti-ai imaginat vreodata. Prin aceste comisioane, veniturile tale lunare din videochat pot varia intre 1.000 si 8.000 de dolari pe luna. White Angels - Studio Videochat Sibiu ofera un cadru relaxant si ajutor constant in activitatea de videochat, astfel incat modelele noastre de videochat sa isi poata desfasura activitatea cat mai bine si sa fie fericite la locul de munca. Fiecare femeie are o personalitate proprie. Noi ne vom adapta personalitatii tale, te vom ajuta sa te integrezi in echipa si sa intelegi exact ce presupune acest job astfel incat castigurile tale in videochat sa fie la inaltimea asteptarilor tale.

  • Club BLUE MOON din SIBIU angajeaza dansatoare cu sau fara experienta. Angajarea se face cu contract de munca. Salariul + 30% din consumatii. Se asigura cazare gratuita. Program de lucru intre orele 22.00 si 05.00 de marti pana duminica . Cerinte pentru angajare: varsta minim 18 ani si aspect fizic placut.Relatii la telefon 0753758875.

  • 2

    CandyCam Studio angajeaza (DOAR CATEVA LOCURI LIBERE ‼️ ), suntem in cautare de noi modele de videochat, suntem cel mai profesionist si recunoscut studio de videochat din Transilvania. Noi iti oferim traning specializat , asistenta 24/7, venit minim GARANTAT $1000 , program flexibil si APARTAMENT, da ai citit bine o sa primesti un apartament doar pentru tine (OFERTA LIMITATA ), pentru ca tinem la sanatatea ta si avand in vedere situatia actuala vrem sa fii protejata. Pe langa aparatura de ultima generatie, noi punem mare pret pe modul in care modelele noastre se simt, si oferim cele mai bune conditii de lucru, un mediu de lucru prietenos, relaxant si stress free. Atunci cand la locul de munca exista armonie si siguranta, munca se desfasoara cu spor, fara stres. CandyCam Studio este o echipa tanara, profesionista, si devotata in ati oferi un viitor in cariera de model videochat, si o sa ai in sfarsit viata la care ai visat din totdeauna, asteptam telefonul tau: 0740 797 820 pentru a gasi împreună cea mai avantajoasa solutie pentru tine. Nu ezita sa ne contactezi: - 0740 797 820 - facebook.com/candycamstudios - https://candycamstudio.ro/

  • Salveaza cautarea