Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Bacau

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  MUNCITORI NECALIFICATI pentru punctul de lucru din Bacau, str. Calea Moinesti nr. 34, jud. Bacau. Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest job, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Numai candidatii selectati vor fi invitati la un interviu, data fiind stabilita de comun acord cu acestia. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.

 • Angajam operatori curatenie, de preferat cu permis auto categorie B.

 • 1

  Cautam operator DDD (deratizare,dezinsectie si dezinfectie) care sa detina certificat de calificare sau experienta in domeniu.

 • 3

  Dispunem de posturi libere de agent curatenie in orasul Onesti si Bacau, cu norma intrega sau part time. Va rog sa sunati la urmatorul numar de telefon:

 • ANUNT ANGAJARE SUDOR MANUAL CU FLACARA DE GAZE (TAIETOR CU OXIGEN LA FIER VECHI) Societate comerciala care activeaza in domeniul colectarii deseurilor fieroase si neferoase angajeaza SUDOR MANUAL CU FLACARA DE GAZE (TAIETOR CU OXIGEN LA FIER VECHI)- cod COR 721202 , avand certificat de calificare sau vechime la locul de munca pe aceasta meserie. Cerem si oferim seriozitate: contract de munca pe perioada nedetrminata + bonuri de masa 20 lei/zi lucratoare + bonificatii in functie de lucrari. Locatia depozitului este in Municipiul Bacau-str.Chimiei nr.2 Informatii la telefon sau pe e-mail

 • Angajam agent DDD. salariu pana la 2500 lei plus diurne nu necesita experienta. Se organizează cursuri. ( experienta constituie avantaj)

 • Salveaza cautarea