Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Salubrizare – Curatenie – Dezinsectie Cluj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Societate comerciala angajeaza personal curatenie pt punctul de lucru din Floresti. Informatii:

 • Firma de curățenie căutam agenți de curățenie in Jucu Jud Cluj cu program de lucru de luni pana vineri de 4h cu salariu net de 900 lei net, cu tichete de masa de 15 lei , se oferă 10 tichete de masa și 100 lei Transport.

 • Firma ARRA GLOBAL SOLUTIONS angajeaza persoana servicii curatenie. Daca esti harnica/harnic,serioasa/serios si iti place curatenia nu ezita sa ne contactezi. Salar artactiv + bonusuri de performanta.

 • Mairon Galati SA angajeaza ingrijitor cladiri si spatii verzi pentru punctul de lucru Cluj-Napoca, jud. Cluj. Responsabilitati: intreținerea spatiior verzi si a cailor de acces, intretinerea curateniei in incinta depozitului și birourilor, cladirilor si a spatiilor conexe ale sediului. Cerințe: Persoana apta de munca si disponibila. Reprezinta avantaj experienta in lucrul cu motocoasa. Condiții: Salariu motivant, tichete de masă si prime de sarbatori Vă așteptăm să vă prezentați la sediul din Bd. Muncii nr. 18, Cluj Napoca sau puteti obține mai multe informatii la numărul telefon din anunț - de luni până vineri, în intervalul 8:00 - 16:30.

 • 1

  Firma de curatenie angajeaza FEMEIE DE SERVICIU cu sau fara experienta,contract de munca pe perioada nedeterminata ,pachet salarial atractiv si decontare transport Activitatea se desfasoarta in doua schimburi (6-14 respectiv 13-21) Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la nr de tel; sau

 • 4

  Candidatul ideal Serios Spirit colegial, comunicativ si de echipa Harnic, cinstit, gospodar Responsabilitati: Executa lucrari de curatenie si intretinere in cadrul companiei Efectueaza sortarea deseurilor reciclabile si supravegheaza personalul firmei specializate care ridica deseurile menajere; se asigura ca acestea au fost ridicate in totalitate Intretine spatiul verde Participa alaturi de ceilalti colegi din departamentul mentenanta, la lucrari care se executa in incinta firmei Beneficii: Loc de munca intr-un mediu placut si profesionist Salarizare fixa Tichete de masa pe card Conditii de lucru la nivel profesionist Beneficii clinica medicala private Premii de sarbatori Evenimente interne

 • Societate comerciala angajeaza personal curatenie pt punctul de lucru din Floresti.

 • firma de curatenie angajam persoana curatenie scari de bloc zona marasti ,

 • Angajam cu norma intreaga persoana pentru activitati de curatenie.Activitatea se desfasoara in mai multe locatii situate pe raza orasului Cluj Napoca. Cautam o persoana serioasa si stabila, programul de lucru este 8-18 de Luni-Vineri si 2 sambete pe luna de la 8-14. Nu suntem firma de curatenie. Pentru detalii puteti suna la nr.753327777 .

 • angajam agent DDD cu experienta pentru Cluj. salariu atractiv plus bonusuri. pentru interviu și detalii, telefonic sau trimiteti CV. la serviciiroyal@gmail.com

 • 1

  Caut doamnă serioasă pentru curățenie la o scări de bloc în zona Mărăști și Gheorgheni. Se oferă contract de muncă. Pentru detalii sunați la tel: .

 • Salveaza cautarea