Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Curatenie, salubrizare, dezinsectie Constanta - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajez ingrijitor spatii verzi - muncitor, Constanta

  Peisagistica Shri Garden SRL angajeaza personal pentru ingrijire spatii verzi in Constanta si imprejurimi. Societate comerciala in domeniul activitatilor de intretinere peisagistica. Programul este de Luni-Vineri + 2 sambete pe luna. Salariul este de 3000 lei + tichete de masa in valoare de 30 lei zi. - Responsabilități: Îngrijirea zilnică a spațiilor verzi (gazon, flori, arbuști, copaci) Plantarea și întreținerea plantelor decorative Tunderea și irigarea gazonului Aplicarea tratamentelor fitosanitare Curățarea aleilor și a spațiilor de relaxare Monitorizarea și raportarea stării plantelor și a echipamentelor de grădinărit Informatii suplimentare si mai pe indelete se pot obtine telefonic de luni pana vineri intre 08.00 - 17.00.

 • 13

  angajem instalator mentenanta hotel

  angajam instalator sanitar termic si electrician mentenanta hotel in Constanta contract de munca permanent sau de colaborare salariu intre 3000lei si 4000 lei plus alte facilitati asigurare privata de sanatate .

 • 3

  Polaris M. Holding angajeaza conducator auto vidanja

  CANDIDATUL IDEAL: - Absolvent de studii medii sau scoala profesionala; - Detinator carnet de conducere- categoria C - Detinator atestat transport marfa; - Capacitate de decizie si analiza; - Persoana cu initiativa; - Rezistenta la stres; - Cazier judiciar curat. DESCRIEREA POSTULUI: 1) Presteaza servicii de vidanjare: - Conduce autoutilitara firmei la beneficiarii serviciilor de vidanjare; - Respecta cu strictete programarea serviciilor la datele si orele indicate; - Se asigura ca serviciile prestate se efectuaeaza conform normelor in vigoare; - Se asigura ca intocmeste si preda documentele aferente serviciului prestat; - Propune superiorului ierarhic masuri de eficientizare a activitatii prestate; 2) Intretine si exploateaza corespunzator autoutilitara societatii: - Verifica zilnic starea tehnica a autoutilitarei; - Respecta parametrii de functionare ai autoutilitarei; - Raspunde de respectarea normelor de circulatie pe drumurile publice; - Are obligatia sa completeze foile de parcurs si sa le predea la sfarsitul programului; - Are un comportament civilizat cu persoanele cu care intra in contact. BENEFICII: - Salariu motivant; - Tichete de masa; - Decontare transport pentru persoanele din afara localitatii; - Asigurare medicala.

 • 15

  Societate angajeaza personal servicii curatenie in incinta hypermarchet Constanta

  Societate angajeaza personal servicii curatenie (femei si barbati),in incinta Metro si Brico Constanta.Relatii la telefon ,NOVAC GABRIELA.

 • 2

  Femeie de serviciu -Jurasica Neptun

  Femeie de serviciu Jurasica Neptun Căutăm o persoană dedicată și responsabilă pentru a se alătura echipei noastre în calitate de Femeie de serviciu la Jurasica Neptun. Dacă îți dorești să lucrezi într-un mediu unic și captivant, aceasta este o oportunitate excelentă pentru tine. Responsabilități: Curățarea și întreținerea spațiilor publice și a zonelor de lucru conform standardelor noastre de calitate. Gestionarea stocului de materiale de curățenie și efectuarea comenzilor atunci când este necesar. Colaborarea cu echipa pentru a asigura un mediu de lucru sigur și plăcut pentru toți angajații și vizitatorii. Respectarea regulilor de igienă și securitate în conformitate cu normele în vigoare. Cerințe: Experiență anterioară în domeniul curățeniei reprezintă un avantaj. Abilități excelente de comunicare și atenție la detalii. Capacitatea de a lucra eficient atât independent, cât și în echipă. Flexibilitate și disponibilitate pentru a lucra în weekend sau în ture, după caz. Beneficii: Oportunitatea de a lucra într-un mediu inedit și plin de energie pozitivă. Training și suport continuu pentru a-ți dezvolta abilitățile. Salariu atractiv Dacă ești o persoană harnică, organizată și dornică să faci parte dintr-o echipă dinamică, te invităm să aplici pentru poziția de Femeie de serviciu la Jurasica Neptun. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem! Prin aplicarea CV-ului dumneavoastra la acest anunt de angajare, sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date ne sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare. Descrierea companiei Jurasica Adventure Theme Park este o locație situata in Loc. Neptun, Mun. Mangalia, Statiunea Neptun, Str. Plopilor nr.3, Jud. Constanta, deschisa in anul 2021. Parcul tematic are o suprafata de 2 hectare si ii invita pe copii sa descopere aventurile fabuloase din perioada Jurasicului prin jocuri si activitati educative. Jurasica Adventure Parc adaposteste 42 de dinozauri realizati in marime naturala si atestati stiintific, dispusi in 6 zone, fiecare dedicata cate unui continent Europa, Asia, America, Africa, Australia, Antarctica. De asemenea, parcul mai include o expoziție fascinantă de fosile și cel mai mare parc gonflabil din România (6000 de metri pătrați).Parcul este format din 12 complexe gonflabile de dificultăți și vârste diferite.

 • 5

  angajez ingrijitor curte SI sofer cat b

  ANGAJEZ gradinar , ingrijitor curte , gazon, flori , copacei decorativi , curte program 4-6 ore pe zi de luni pana vineri sambata si duminica liber salariu net in mana 2500 lei - 3500 lei necesar angajarii - cazier , CI identitate se ofera cazare si masa pentru cei din afara orasului Constanta ANGAJAM SOFER CAT B contract de munca permanent necesar angajarii -cazier ,CI identitate ,permis de conducere , experienta minim 5 ani program 8 ore pe zi de luni pana vineri salariu net in mana 2500 -3000 lei o masa pe zi pentru informatii tel sau la adresa bdl Mamaia nr 191 hotel RANDY

 • 1

  personal curatenie

  angajam personal curatenie zona olip-neptun oferim salaiu de 4500 ron progaram 8 ore de luni pana vineri se ofera si cazare detalii

 • 6

  POLARIS M. HOLDING SRL angajeaza sef lot salubritate

  Candidatul ideal - Studii: liceu scoala profesionala; - Aptitudini de comunicare; - Abilitati de conducere, coordonare a personalului din subordine si de planificare si organizare a operatiilor si activitatilor echipei; - Motivatie si predispozitie; - Initiativa, cooperativitate si flexibilitate; - Capacitate de adaptare la conditiile de lucru ale obiectivului; - Permis conducere categoria B; - Cazier judiciar curat. Descrierea jobului si beneficii - Conduce, gestioneaza si controleaza activitatea lucratorilor pentru salubrizare cai publice; - Urmareste respectarea programului de lucru de catre personalul din subordine si intocmeste foile de pontaj; - Verifica si tine evidenta vaselor colectoare (containere si europubele) din sectoare si solicita in scris inlocuirea acestora in cazul defectiunilor; - Salariu atractiv; - Asigurare medicala privata.

 • 1

  Agent curățenie bancă Băneasa

  Angajez agent de curățenie în bancă (CEC Bank) în localitatea Băneasa, part time, program de L-V. S, D și sărbători legale liber. Contract de muncă permanent.

 • cautam femeie de serviciu

  Cautam femeie de serviciu cu norma întreaga la diverse locații în Constanța

 • 10

  angajam

  Soferi de intervenție pentrulocalitățile Constanța,Năvodari,Corbu. Persoana curățenie casa particulară Cumpana

 • Angajam urgent persoane pentru curatenie in orasul CONSTANTA

  Angajam urgent persoane pentru curatenie in farmacie in CONSTANTA Program de 2 - 8 ore pe zi Oferim contract de munca punct de lucru in CONSTANTA Se ofera contract de munca din prima zi Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de tel

 • 2

  Lucrători Curățări Industriale

  Societatea OIL DEPOL SERVICE SRL angajează lucrători pentru curățări industriale, oferind condiții avantajoase. Posturile sunt disponibile atât pentru persoanele cu experiență, cât și pentru cele fără experiență în domeniu. Mentionam ca posturile necesita deplasare in tara,ocazional si in strainatate. Ce căutăm: -Persoane responsabile și motivate -Dorința de a învăța și a se dezvolta profesional. -Abilitatea de a lucra în echipă. Oferim: -Salariu competitiv și beneficii atractive. -Training de specialitate pentru cei fără experiență. -Mediu de lucru sigur și profesional. Cum să aplici: Trimite CV-ul tău: Online, prin intermediul platformei Fizic, la punctul de lucru al societății situat în Constanta, BD. Aurel Vlaicu nr 123A Pentru mai multe informații: Telefon: Vino să faci parte din echipa noastră de profesioniști în curățări industriale!

 • 10

  Agenti Curatenie Constanta

  Angajam Agenti Curatenie, - pentru cladiri de birouri si sedii de banci in Constanta Program 8 ore pe zi de la de luni pana vineri .

 • 6

  agent curatenie

  angajez urgent femeie la curatenie acceptam si pensionare de luni pana vineri Constanța

 • 2

  Polaris M. Holding SRL angajeaza dispecer- operatiuni salubrizare

  Candidatul ideal: - Studii medii; - Operare PC nivel avansat (word, excel, outlook); - Capacitate de concentrare; - Abilitati de comunicare, cooperare si spirit de echipa; - Dictie si exprimare corecta, atentie la detalii; - Atenţie distributiva; - Abilitati pentru lucrul cu oamenii si spirit de echipă; - Viteza de operare si atentie in intocmirea lucrarilor; - Integritate si corectitudine; - Constiinciozitate in realizarea sarcinilor de serviciu; - Permis categoria B. Descrierea jobului si beneficii: - Monitorizează in permanenta, prin sistemul de comunicatii din dispecerat, activitatea personalului si utilajelor aflate in program; - Asigura fluxul de informatii intre Departamentele Diviziei Salubritate si alte structuri, privind modul de desfasurare a activitatilor din teren, precum si intre terti si societate; - Prin legatura telefonica permanenta, tine evidenta operativa a utilajelor din competenta, iesite in teren si a situatiei in care se gasesc acestea; - Impreuna cu personalul de la Departamentele de Colectare Deseuri si Salubrizare Cai Publice coordoneaza echipajele din teren pentru realizarea in totalitate a programului zilnic; - Intocmeste si actualizeaza situatia cererilor, sesizarilor si reclamatiilor primite telefonic la sediul societatii, sau direct de la clienti si modul de rezolvare al acestora; - Salariu atractiv si bonusuri in functie de performanta.

 • Caut camerista pentru seon estival Corbu; Constanta

  Cautam o camerista care sa ne ajute la operatiunile de curatenie la o pensiune din Corbu, Constanta pe perioada 1.06-15.09. Oferim cazare si toate mesele + salariu atractiv. Pentru mai multe detalii, va rog sunati la .

 • 5

  Menajera in Constanta Mamaia Navodari Firma Profesionala de Curatenie

  Firma noastra, cu o experienta de peste 8 ani in domeniul curateniei, este in cautarea unui nou membru pentru echipa noastra in Constanta - Mamaia - Navodari. Informatii despre pozitie: Program de lucru: 5-6 zile pe saptamana, intre orele: 09:00 si 18:00. Locatie: CONSTANTA MAMAIA NAVODARI Salariu : 4000 - 5000 RON in functie de experienta.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Constanta
Salvează căutarea