Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Satu Mare Companii

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam consultant vanzari : Voore - magazin tigari electronice , in incinta Shopping City Mall Satu Mare. Program 2/2 , 10-22. Salariu fix + tichete de masa. Experienta sau cunostintele in domeniu constituie avantaj

 • CANDIDATUL IDEAL: Minim diploma de liceu/scoala profesionala, studiile superioare tehnice constituie avantaj; Receptivitate si insusire a cunostintelor noi; Cunostinte de operare PC, lucrul cu bazele de date in Excel; Persoana disciplinata, responsabila cu capacitate de anticipare; Atent la detalii, implicat si eficient in executarea sarcinilor; Atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor, atasament fata de companie, orientat catre rezultat cu respectarea dispozitiilor si a limitarilor impuse; Disponibiltate pentru program prelungit, flexibil; Domiciliul stabil in Carei; Permis de conducere cat. B; RESPONSABILITATI: Desfasoara si urmareste activitatile de productie - incubatie pui de o zi, din cadrul statiei de incubatie; Interventii prompte la instalatia de incubatie in cazuri de urgenta; Se asigura formarea profesionala la locul de munca.

 • CANDIDATUL IDEAL: Diploma de liceu/scoala profesionala, curs mecanic de utilaje constituie avantaj; Receptivitate si insusire a cunostintelor noi; Cunostinte de operare PC, nivel mediu; Persoana disciplinata, responsabila cu capacitate de anticipare; Atent la detalii, implicat si eficient in executarea sarcinilor; Atitudine pro-activa in indeplinirea sarcinilor, atasament fata de companie, orientat catre rezultat cu respectarea dispozitiilor si a limitarilor impuse; Disponibiltate pentru program prelungit, flexibil; Domiciliul stabil in Carei; Permis de conducere cat. B; RESPONSABILITATI: Desfasoara activitatile de receptie si livrarea marfuri din cadrul Bazei de Receptie; Interventii prompte la instalatiile de manipulare in cazuri de urgenta; Se asigura formarea profesionala la locul de munca.

 • 7

  Angajez secretara si agent vanzari utilaje industriale, masini de facut peleti/brichete. Linii tehnologice pentru fabricarea de peleti/brichete, prese ulei. Salariu fix plus bonusuri substantiale. Administrare site. Fara deplasari Birou in Satu Mare

 • Angajăm muncitori în construcții pentru șantiere in mun. Carei, Satu Mare. oferim pachete salariale atractive, suntem cea mai mare firma din domeniu cu sediul în Carei.

  Repostat automat
 • 6

  BRUTARIE ANGAJEAZA FELIATORI CU EXPERIENTA ! SALAR MOTIVAT ! PROGRAM DE LUCRU 12/24! PTR MAI MULTE INFORMATII LASATI UN MESAJ !

 • 4

  Erdsteel SRL angajeaza ajutor lacatusi in Satu Mare str Fagului 35. Bonuri de masa, ore suplimentare decontate dublu, 50% cheltuieli transport, asigurare accidente si viata, prime de sarbatori. 1 schimb ora 7-15 Posibilitate de scolarizare la locul de munca. erdsteel.ro Cei interesati va rugam sa vina personal pe Str Magnoliei 58, zilnic 08-14.

 • Angajăm șofer camion 40t (categoriile C+E) pentru a lucra pe Comunitatea Europeană; Se lucrează în regim de prelată sau frigorific pe următoarele trasee: 1. Spania - Franța - Belgia - Olanda - Germania - prelată - 2.800 euro / lună; 2. Spania - Franța, Belgia, Olanda - Germania - frigorific - 2.800 euro / lună; 3. Spania - Italia - prelată - 2.800 euro / lună; 4. Germania - Austria - Italia - prelată - 2.800 euro / lună; 5. ECHIPAJE FORMATE: Spania - Germania - frigo - 5.000 euro / cabină / lună + 20c/km ce depășește 17.000 km; Plata se poate face o dată sau de două ori pe lună, în euro, în cont bancar; Se lucrează 2 luni și se stă acasă 2-3 săptămâni, sau mai mult, la înțelegere; Contractul se face pe România, iar plecările și sosirile se organizează la Satu Mare, la sediul firmei; Dispunem de camioane euro 6, cabine xxl, taxe pe automat, carduri de combustibil, frigider, echipamente, etc; Mai multe informații la telefon sau pe Whats App;

 • 8

  Angajam agent de securitate cu sau fara experienta. Pt detalii sunati de luni pana vineri intre orele 8.00-12.00 la nr.de telefon: .

 • 5

  Angajam agent de securitate cu sau fara experienta. Pt detalii sunati de luni pana vineri intre orele 8.00-12.00 la nr.de telefon: .

 • 7

  Oferta de munca in - Cehia. Cautam persoane serioase - barbati, femei si cupluri pentru diferite FABRICI auto in general. Benefici: - salar 100-120kc ora curat + cazare Gratuita si decenta ; + avans saptamanal + posibilitate ore suplimentare +Transport Gratuit din Romania Cerinte: - indemnare, - seriozitate Pentru inscrieri ne puteti contacta 0742530624, Marian.

 • 47

  APT Prohuman angajeaza operatori productie pentru unul din cei mai mari angajatori din zona Carei. Se cere: Studii medii; Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Atentie la detalii; Oferim: Salariu Atractiv; Tichete de masa de 20 lei/zi lucrata; Bonus de prezenta in valoare de 600 lei brut; Bonus de productivitate; Spor de noapte de 25 %; Ore suplimentare platite 200 %; Al- 13 - lea salariu; Transport asigurat Satu Mare-Carei ; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt .

 • 5

  Angajam Operatori Productie pentru clientul nostru, o fabrica de automotive din Satu Mare. Cerinte: - Studii medii - Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi - Atentie la detalii Beneficii: - Salariu atractiv - Tichete de masa 20 ron/zi - Bonus productivitate 300 ron brut - Bonus dificultate 300 ron brut - Spor noapte 25% - Ore suplimentare platite 200% - Transport asigurat Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon:

 • 15

  APT Prohuman angajeaza operatori productie pentru unul din cei mai mari angajatori din zona Carei. Se cere: Studii medii; Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Atentie la detalii; Oferim: Salariu Atractiv; Tichete de masa de 20 lei/zi lucrata; Bonus de prezenta in valoare de 600 lei brut; Bonus de productivitate; Spor de noapte de 25 %; Ore suplimentare platite 200 %; Al- 13 - lea salariu; CONTRACT PE PERIOADA NEDETERMINATA; Transport asigurat; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon:

 • 6

  APT Prohuman angajeaza operatori productie pentru unul din cei mai mari angajatori din zona Carei. Se cere: Studii medii; Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; Atentie la detalii; Oferim: Salariu Atractiv; Tichete de masa de 20 lei/zi lucrata; Bonus de prezenta in valoare de 600 lei brut; Bonus de productivitate; Spor de noapte de 25 %; Ore suplimentare platite 200 %; Al- 13 - lea salariu; CONTRACT PE PERIOADA NEDETERMINATA; Transport asigurat; Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon: sau la .

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • Angajam vanzator/vanzatoare cu experienta lá magazin alimentar ín Satu Mare bul.Unirii 71. Informatii lá nem de tél.

 • 1

  cilinica oftamologica angajeaza specialist marketing

 • Salveaza cautarea