Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut angajare tinichigiu auto cu experiență,la service privat atit in tara sau străinătate! Vorbesc germană si engleza! Mai multe detalii in privat!

 • Vrem sa ne marim echipa !!! Service auto angajeaza mecanic cu experienta , salariu atractiv, loc de munca fix,colectiv tanar. C.v. pe adresa de e-mail Nr, contact

 • Angajam personal spalatorie auto cu expetienta, salariul 2000 lei/ luna, conditii de munca foarte bune, locatie moderna. Pentru mai multe detalii lasati nr de telefon sa puteti fi contactat!

 • 1

  Cautam pentru service auto multi marca din Brasov Consilier clienti si Identificare Piese. Ce asteptari avem? - experienta minim 2 ani pe un post similar - cunoasterea platformelor furnizorllor de piese auto din Romania, precum si programul PartsLink - seriozitate, implicare, stabilitate si responsabilitate Descrierea jobului Care sunt task-urile tale zilnice? - Identificarea cu exactitate a pieselor auto in programe precum PartsLink. - Utilizarea cu exactitate a platformelor furnizorilor de piese auto din Romania. - Realizarea ofertelor de pret. Atractive! - Respectarea cu exactitate a fluxului de lucru programat de catre seful de service. - Mentine relatia cu furnizorii si partnerii actuali. - O prietenie strânsă cu Microsoft Excel. - Preluarea masinilor, consilierea clientilor despre reparatii si procesul de vanzare, atunci cand consilierul de reparatii este in concediu sau lipseste. Descrierea companiei Auto Vrom ( vrom.ro) - Compania activeaza in domeniul reparațiilor auto si comerț cu piese auto. Viziunea cea mai importanta a companiei este de a-i face pe toți cei care repară și întrețin mașina în service-ul nostru să se simtă în sigurantă și confort la volanul mașinii lor. Cu entuziasm și transparență, pricepere, instruire permanentă , inovație și respect dorim să aducem valoare în viața celor care ne aleg serviciile, oferind 110% in tot ceea ce facem. Obiectivul nostru principal este de a crea o cu totul alta experienta de service decat cea cu care soferii sunt obisnuiti. Avem visuri mărețe, dorind să devenim unul dintre cele mai îndrăgite service-uri auto din România. Suntem pe piața din România din anul 2013, timp în care ne-am dezvolat echipa și portofoliu de clienți într-un ritm constant. Astăzi ne mândrim cu un service multimarcă dotat cu 7 posturi de lucru, acoperind o gamă variată de produse si servicii. În tot acest timp am reparat peste 7500 de autoturisme, acestea făcând parte dintr-o multitudine de mărci. Asteptam CV-urile Dvs pe adresa de mail carieraatvrom.ro iar pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la nr de telefon din anunt.

 • Angajam Mecanic Auto pentru service multi marca din Brasov, cu vasta experienta in domeniu. Ce asteptari avem de la candidati? - experienta minima 2 ani in domeniu - seriozitate, stabilitate, implicare si responsabilitate Care sunt sarcinile zilnice pentru acest post? - Raspunde de executarea la termen scadent in volum complet si de buna calitate a lucrarilor, conform Comenzii de lucru; - Constata si stabileste cauzele defectiunilor reclamate; - Efectueaza proba de drum cu autovehiculul clientului, in limita a 15 km si exclusiv pe traseul prestabilit. - Executa lucrarile conform instructiunilor si normelor producatorului. - Pastreaza ordinea si curatenia in atelier. Descrierea firmei Auto Vrom (vrom.ro) este o firma de reparații auto si comerț cu piese auto. Viziunea cea mai importanta a companiei este de a-i face pe toți cei care repară și întrețin mașina în service-ul nostru să se simtă în sigurantă și confort la volanul mașinii lor. Cu entuziasm și transparență, pricepere, instruire permanentă , inovație și respect dorim să aducem valoare în viața celor care ne aleg serviciile, oferind 110% in tot ceea ce facem. Obiectivul nostru principal este de a crea o cu totul alta experienta de service decat cea cu care soferii sunt obisnuiti. Avem visuri mărețe, dorind să devenim unul dintre cele mai îndrăgite service-uri auto din România. Suntem pe piața din România din anul, timp în care ne-am dezvolat echipa și portofoliu de clienți într-un ritm constant. Astăzi ne mândrim cu un service multimarcă dotat cu 7 posturi de lucru, acoperind o gamă variată de produse si servicii. În tot acest timp am reparat peste 7500 de autoturisme, acestea făcând parte dintr-o multitudine de mărci. Asteptam CV-urile Dumneavoastra la adresa de email carieraatvrom.ro iar pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la nr de telefon din anunt.

 • Angajam Electrician Auto cu experienta pentru reparații, diagnoza, și mentenanță camioane, remorci și autoutilitare Beneficii și condiții de munca decente! Va asteptam la o discuție pentru mai multe detalii!

 • Service Camioane din Brașov angajam mecanic auto cu experienta pentru reparații și mentenanță camioane, remorci, semiremorci și autoutilitare! Beneficii și condiții de lucru decente! Va asteptam la o discuție pentru mai multe detalii!

 • 4

  Spalator auto brasov calea feldioarei Tel 0757604290 Mai multe detail la telefon

 • Davexfor îsi mărește echipa Angajăm muncitor motivat si responsabil pentru a mări echipa de 5 angajați la atelierul nostru de pe strada Câmpului 41. Activitatea noastră constă în reparații hidraulice și mecanice. Programul de muncă este de Luni până Vineri de la 8 până la 16: 30, incluzând și o pauză de masă de 30 de minute. Beneficiile oferite Bonuri de masă Echipament de protecție (Mănusi, Șalopete și pantofi) Atelier bine echipat cu 2 strunguri, mașină de găurit și mașină de frezat pentru o muncă ușoară Salariu atractiv (Negociabil conform experienței sau calificărilor angajatului) Bonus de Crăciun și Paști

 • Angajam mecanic auto cu experienta . tel 0755060333 mail

 • Dacă îți dorești să lucrezi într-un service auto modern cu mediu de lucru plăcut și colegi de treabă, vrem să te cunoaștem. Ne dorim de la tine să fii serios si punctual. Informatii utile: Program full-time, de luni până vineri, 8-17. Oferim salariu fix, tichete de masă și bonusuri în funcție de realizările tale. Mai multe detalii se discuta in cadrul interviului. Persoanele selectate vor fi contactate pentru stabilirea unei intalniri. Asteptam CV-ul tau intr-un mesaj privat sau direct la sediu, pe str. Harmanului 49 A.

 • service auto camioane Brașov

 • 3

  Angajam spalator in brasov Detali la fel 0757604290

 • Service roti angajeaza personal cu experienta. Posibilitati castig minim 3000 lei + 1 masa calda zilnic asigurata . Exclus sezonierii, persoane neserioase !!!!! Nu oferim cazare!

 • 8

  Centru detailing auto - ai experienta maxima in domeniul spalatorie auto si vrei sa lucrezi intr-o echipa premium la detailing interioare , daca da suna la . Conditii financiare foarte avantajoase + comision la lucrari.

 • 1

  Angajam mecanic auto si electrician auto, pt detalii sunati la Nicu 0728,971,520 sau Dana 0742,094,991, sau trimiteti cv pe adresa de mail , sau vino la sediul nostru, in Fagaras, str. D-na Stanca nr 80, dupa Jan si/sau vis-a-vis de spital

 • Particular, tinichigiu vopsitor auto

 • 2

  Angajam personal cu sau fara experienta

 • 9

  Angajam Vopsitori Daca aveti: -Minimum 8 clase absolvite - Abilitatea de a lucra conform instructiunilor de lucru - Indemanare si atentie la detalii - Responsabilitate si flexibilitate - Disponibilitate pentru program in 3 schimburi. Experienta anterioara nu este necesara. Asteptam CV-ul tau! Sediul Autoliv din Brasov: Str. Bucegi, nr. 8 Telefon: 0731 260 405

 • Vulcanizator - job sezonier, Belgia Start: 15 martie, 1-3 luni Ofertă: 13,80 Euro brut/oră (sezonul 1+2); 14,68 Euro brut/oră (sezonul 3); se lucrează aprox. 50 ore/ săptămână; contract Belgian, plata săptămânală; cazare asigurată, 80 Eur/ săptămână; 125 Euro restituiți pentru deplasarea către Belgia; 7,5 Euro/ lună asigurare medicală. *** salariu aprox. 500 Euro net/săptămână Ce veți lucra: schimbarea anvelopelor; montare / demontare și echilibrare roți; posibile lucrări simple de vulcanizare. Cerințe OBLIGATORII: limba engleză, nivel mediu; expriență schimbare anvelope; permis cat. B (avantaj). Compania colaborează cu multe ateliere auto din Belgia. Locația se va stabili când se deschide sezonul.

 • Salveaza cautarea