Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Centru detailing auto - ai experienta maxima in domeniul spalatorie auto si vrei sa lucrezi intr-o echipa premium la detailing interioare , daca da suna la . Conditii financiare foarte avantajoase + comision la lucrari.

 • Service roti angajeaza personal cu experienta. Posibilitati castig minim 3000 lei + 1 masa calda zilnic asigurata . Exclus sezonierii, persoane neserioase !!!!! Nu oferim cazare!

 • 1

  Angajam mecanic auto si electrician auto, pt detalii sunati la Nicu 0728,971,520 sau Dana 0742,094,991, sau trimiteti cv pe adresa de mail , sau vino la sediul nostru, in Fagaras, str. D-na Stanca nr 80, dupa Jan si/sau vis-a-vis de spital

 • 1

  Angajez persoana pentru spalat/ curatat masini de spalat rufe, frigidere Aceste produse sunt folosite si se spala/curata Sunt produse retur magazine Cautam persoana serioasa, ordonata, sex masculin, eventual posesor permis conducere Se ofera salariu intre 2000-3000 lei Carte de munca, concediu legal Program lucru de luni pana vineri de la 8 la 16 Relatii la tel

 • SC Euro Construct Trading 98 SRL cauta o persoana cu experienta in repararea si intretinerea camioanelor si autoutilitarelor. Cerinte: - Posesor permis de conducere categoria B. - Deținerea categoriilor C+E reprezintă un avantaj. - Cunostinte temeinice de mecanică, hidraulică si/sau electrica; Responsabilitati: - Intretinerea si repararea autovehiculelor din flota proprie - Deplasarea in diverse locatii pentru asistenta tehnica Mai multe informatii la : Ing. Tudose Cristian Stefan Pasalan

 • 1

  Angajam Mecanic Auto pentru service multi marca din Brasov, cu vasta experienta in domeniu. Ce asteptari avem de la candidati? - experienta minima 2 ani in domeniu - seriozitate, stabilitate, implicare si responsabilitate Descrierea firmei Auto Vrom (vrom.ro) este o firma de reparații auto si comerț cu piese auto. Viziunea cea mai importanta a companiei este de a-i face pe toți cei care repară și întrețin mașina în service-ul nostru să se simtă în sigurantă și confort la volanul mașinii lor. Cu entuziasm și transparență, pricepere, instruire permanentă , inovație și respect dorim să aducem valoare în viața celor care ne aleg serviciile, oferind 110% in tot ceea ce facem. Obiectivul nostru principal este de a crea o cu totul alta experienta de service decat cea cu care soferii sunt obisnuiti. Avem visuri mărețe, dorind să devenim unul dintre cele mai îndrăgite service-uri auto din România. Suntem pe piața din România din anul, timp în care ne-am dezvolat echipa și portofoliu de clienți într-un ritm constant. Astăzi ne mândrim cu un service multimarcă dotat cu 7 posturi de lucru, acoperind o gamă variată de produse si servicii. În tot acest timp am reparat peste 7500 de autoturisme, acestea făcând parte dintr-o multitudine de mărci. Asteptam CV-urile Dumneavoastra la adresa de email carieraatvrom.ro iar pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la nr de telefon din anunt.

 • Angajam mecanic auto cu experienta . tel 0755060333 mail

 • Candidatul ideal studii - scoala profesionala de profil auto , liceu ,scoala de maistri auto sau facultate de profil auto ( nu este obligatoriu, dar prezintă un avantaj) - permis de conducere categoria B -cunostiinte si experienta de mecanica auto -pentru mecanic auto -cunostiinte si experienta de electrica auto si electronica auto( prezintă avantaj ). -cunostiinte si experienta de diagnoza auto ( prezintă un avantaj ) - construirea unei cariere - muncitor, rezistent la stress - abilitatea de a-si atinge obiectivele. -om de echipa - fara cazier si fara urmariri penale, fara conflicte majore cu fosti clienti, angajatori. Activitati: -lucrari specifice de reparatii mecanice si mentenanta auto pentru autoturisme si autoutilitare (articulatii, frane, suspensii, motoare, cutii de viteza, ambreiaje, distributii, etc.) - lucrari de diagnoza auto si testare computerizata Descrierea companiei Suntem o echipa tanara care este oricand gata sa faca fata oricarei provocari in ceea ce priveste reparatia oricarui automobil cu probleme. Cei doi owneri ai acestui service sunt pasionati de masini 100%, cat si de modul in care acestea sunt intretinute si reparate.

 • 5

  Spalatorie auto din Brasov, angajam spalatori auto, persoane serioase cu vointa de munca.

 • Tell Security Systems SRL își mărește echipa de montaj, căutând Tehnician montaj sisteme de urmărire prin GPS. Ne așteptăm ca viitorul nostru coleg să aibă: - Cunoștințe temeinice în domeniile electronică, electricitate auto - Experiență 1 - 3 ani în domeniul auto - Permis de conducere categoria B, fără evenimente (aviz consumatorilor de băuturi alcoolice) - Cunoștințe de bază în utilizare PC - SERIOZITATE, inițiativă, orientare către soluții și rezultate, perseverență, conștiinciozitate - Rezistență la stres și efort prelungit - Disponibilitate la deplasări pentru efectuarea muncii de teren - Disponibilitate la program prelungit - Spirit de echipă - Bune abilități de organizare în vederea îndeplinirii sarcinilor de serviciu - Punctualitate Dacă ești o persoană proactivă, implicată în muncă, pasionată de acest domeniu, loială și te recunoști în descrierea de mai sus, nu ezita să aplici pentru acest post! Noi ne asigurăm că vei avea parte de: - Pachet salarial atractiv: salariu fix, tichete de masă, diurnă, comision în funcție de realizări - Mașină de servicu (va fi folosită doar în interes de serviciu), telefon și laptop - Mediu de lucru plăcut și autentic - Perspectiva unei cariere în cadrul unei companii în plină dezvoltare Te rugăm să aplici doar dacă ai cunoștințe temeinice în domeniile electronică/ electrotehnică!

 • Angajez muncitor mecanic sau necalificat dornic să învețe meseria in domeniul auto

 • service auto camioane Brașov

 • 2

  Angajam personal cu sau fara experienta

 • 1

  Angajam mecanic auto cu/fara experienta pentru service auto specializat si pe montaje ,revizii si instalatii gpl in Brasov Triaj in spatele magazinului ONEVES.Pentru detalii va rog sunati la nr.de tel .

 • Procent din incasari (manopera) intre 15% si 40% Partenerul ideal: - Studii medii tehnice sau diploma de calificare in domeniul mecanic (electrotehnic reprezinta avantaj); - Experienta obligatorie in domeniu minim 3 ani; - Cunostinte solide diagnoza auto / tester / lucrari electrice (reprezinta avantaj); - Bune capacitati de coordonare si organizare, munca in echipa, abilitati de lider; - Disponibilitate program prelungit; - Responsabilitate in activitate si etica profesionala; - Carnet conducere categoria B ( constituie avantaj); Responsabilitati: - Stabileste diagnosticul si piesele care necesita inlocuire; - Efectuarea reviziilor si reparatiilor mecanice la autoturisme si autoutilitare; - Intocmirea documentelor necesare pentru evidentierea interventiilor efectuate; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate (asigurarea unei calitati cat mai ridicate a lucrarilor realizate); - Intretine ordinea si curatenia la locul de munca; - Preia o parte din sarcinile si atributiile sefului de service in lipsa acestuia Beneficii: - Venituri atractive, bonusuri in functie de performante, procent din incasari intre 15% si 40%; - Mediu de lucru profesionist, echipa tanara si dinamica; - Dezvoltare profesionala continua (training la locul de munca sau organizat de furnizori); Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de e-mail:

 • Procent din incasari (manopera) intre 15% si 30% Partenerul ideal: - Studii medii tehnice sau diploma de calificare in domeniul mecanic (electrotehnic reprezinta avantaj); - Experienta obligatorie in domeniu minim 3 ani; - Cunostinte solide diagnoza auto / tester / lucrari electrice (reprezinta avantaj); - Bune capacitati de coordonare si organizare, munca in echipa, abilitati de lider; - Disponibilitate program prelungit; - Responsabilitate in activitate si etica profesionala; - Carnet conducere categoria B ( constituie avantaj); Responsabilitati: - Stabileste diagnosticul si piesele care necesita inlocuire; - Efectuarea reviziilor si reparatiilor mecanice la autoturisme si autoutilitare; - Intocmirea documentelor necesare pentru evidentierea interventiilor efectuate; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate (asigurarea unei calitati cat mai ridicate a lucrarilor realizate); - Intretine ordinea si curatenia la locul de munca; - Preia o parte din sarcinile si atributiile sefului de service in lipsa acestuia Beneficii: - Venituri atractive, bonusuri in functie de performante, procent din incasari intre 15% si 30%; - Mediu de lucru profesionist, echipa tanara si dinamica; - Dezvoltare profesionala continua (training la locul de munca sau organizat de furnizori); Asteptam CV-urile dumneavoastra pe adresa de e-mail:

 • 1

  Service auto autorizat RAR, angajam în condiții avantajoase mecanic auto, Vopsitor și tinichigiu

 • Service auto multimarca autorizat RAR angajeaza VOPSITOR AUTO Program full time Angajare cu carte de munca Salariu atractiv, negociabil in functie de experienta Detalii la nr de contact:

 • Angajez electrician auto cu experienta Pachet salarial atractiv Pentru mai multe detalii sunati la numarul

 • Salveaza cautarea