Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Service si spalatorie auto Ilfov Popesti-leordeni

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • COLOR-EVOLUTION SRL Service auto multimarca autorizat RAR angajeaza mecanici auto, tinichigii, - pregatitori-vopsitori auto. Experienta peste 3 ani, calificat, carnet de conducere categoria B. Oferim salariu atractiv si conditii de lucru foarte bune! Service-ul se afla in Popesti Leordeni jud ILFOV. Relatii la tel.

  • COLOR-EVOLUTION SRL Service auto multimarca autorizat RAR angajeaza mecanici auto, tinichigii, - pregatitori-vopsitori auto. Experienta peste 3 ani, calificat, carnet de conducere categoria B. Oferim salariu atractiv si conditii de lucru foarte bune! Service-ul se afla in Popesti Leordeni jud ILFOV. Relatii la tel. Ț

  • Angajez mecanic auto pentru un service, și cu experiențe minime. Detalii la telefon.

  • 1

    Arena Auto Service angajeaza ucenic pregatitor vopsitor auto, pregatitor vopsitor auto, ucenic tinichigiu auto, tinichigiu auto cu experienta si consilier service cu responsabilitati in receptie. Cautam oameni pasionati de domeniul auto, care doresc sa se dezvolte profesional, sa lucreze intr-un mediu modern, placut, alaturi de un colectiv cu experienta. Oferim salarii atractive, prime de sarbatori, posibilitatea formarii si perfectionarii la locul de munca. Asa ca, daca iti doresti un loc de munca bine platit intr-un service auto de calitate si esti din Bucuresti, Popesti Leordeni, Frumusani sau din zonele limitrofe, te asteptam sa ni te alaturi la telefon ! Service-ul este o locatie ultra moderna, de mare capacitate, cu suprafata mare, dotat cu echipamente moderne. Ne gasesti pe Dn 4, km 15, in apropiere de Frumusani. Oferim transport pentru colegii nostri din Oltenita sau zonele rurale limitrofe service-ului.

  • Salveaza cautarea