Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Service auto Prahova - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 5

  Angajare Mecanic

  Societate comerciala cu vechime de peste 20ani in domeniul reparații echipamente de ridicat si manipulat, echipamente de construcții, angajează , pe baza de contract individual de munca : - mecanic - ajutor mecanic Se solicita: - cunoștințe minime in domeniu : mecanica, hidraulica, electrica (motoare, transmisii,instalație frânare, instalație hidraulica, instalație electrica) - permis de conducere cat.B Program : 8h/zi L-V

 • Angajam mecanic uto, vopsitor auto- tinichigiu,femeie de serviciu- CAMPINA

  Firma de transport persoane din CAMPINA , angajam : mecanic auto, vopsitor-tinichigiu si femeie de serviciu. Cerem si oferim seriozitate .

 • 2

  Angajez vulcanizator/mecanic auto

  Sc Firstpneu Autoparts Srl cu sediul in Ploiesti (spatele magazinului Metro) si Sc . Scapan Prod Com srl din Boldesti Scaeni caută vulcanizator/ mecanic auto turisme cu experienta. Experienta: reprezinta avantaj experienta in domeniu; Beneficii (se discuta in cadrul interviului): Pachet salarial foarte atractiv Bonusuri de performanta Conditii foarte bune de lucru Descrierea jobului Participarea si executarea lucrarilor de service / vulcanizare la solicitarea responsabilului punctului de lucru.

 • angajam operator vulcanizare autoturisme

  vulcanizarea de autoturisme din paulesti str. unirii nr 183 angajeaza operator vulcanizare . program flexibil , salariu motivant

 • 2

  Tehnician mentenanta / Mecanic Utilaj Ploiesti

  Suntem in cautarea de Tehnicieni mentenanta si Mecanici Utilaj pentru a se alatura echipei noastre din Ploiesti. Daca esti o persoana pasionata de mecanica si iti place sa lucrezi cu utilaje industriale, aceasta este o oportunitate excelenta pentru tine. Ce vei face: - Efectuarea operatiunilor de mentenanta preventiva si corectiva asupra utilajelor industriale; - Diagnosticarea si remedierea defectiunilor tehnice; - Asigurarea functionarii optime a utilajelor prin efectuarea lucrarilor de intretinere periodica; - Colaborarea cu echipa de productie pentru a identifica si rezolva problemele tehnice; - Documentarea lucrarilor efectuate si completarea rapoartelor de mentenanta. - Executa operatii de verificare si probe de lucru pentru verificarea functionalitatii echipamentelor; - Pastreaza in stare optima de folosinta uneltele, sculele, echipamentele pe care le are in gestiune/ inventar; Ce ne dorim de la tine: - Experienta relevanta in domeniul mentenantei sau mecanicii utilajelor; - Studii medii: 10 clase + scoala profesionala sau liceu tehnic; - Cunostinte de mecanica, hidraulica si pneumatica; - Capacitatea de a diagnostica si remedia defectiuni tehnice; - Abilitati bune de comunicare si colaborare in echipa; - Atentie la detalii si orientare catre rezultate; Ce iti oferim: - Pachet salarial competitiv - Tichete de masa + alte beneficii lunare; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Transport asigurat/decontat; - Asigurare medicala privata; - Bonus de performanta anual; - Bonusuri de sarbatori; - Sporuri pentru activitatea depusa; - Un job intr-o companie de renume; - Posibilitatea de dezvoltare si promovare in cadrul companiei; - Instrumente/utilaje de lucru performante; - Oportunitatea de a lucra intr-un mediu dinamic si stimulant; - Posibilitatea de a te dezvolta profesional prin participarea la training-uri si cursuri specializate; Daca esti o persoana motivata, cu abilitati tehnice solide si pasiune pentru mecanica, te invitam sa aplici pentru postul de Tehnician mentenanta / Mecanic Utilaj. Asteptam cu interes sa te alaturi echipei noastre din Ploiesti!

 • 1

  Mecanic auto Ploiesti - reprezentanta service - Audi, VW, Skoda

  Mecanic auto Ploiesti - reprezentanta service pentru Audi, VW, Skoda Esti pasionat de domeniul auto? Cautam o persoana ce are cunostinte aprofundate de mecanica auto, cu abilitati de a lucra individual, dar si in echipa si ce detine permis auto categoria B. Descriere activitate: - Stabileste diagnosticul si necesarul de piese de schimb; - Completeaza documentele conform interventiilor efectuate la autovehicul; - Realizeaza reparatiile necesare mijloacelor auto; - Raspunde de calitatea lucrarilor executate si efectuarea acestora in timp; - Preda autoturismul catre receptive service, insotit de comanda de lucru completata; Beneficii: - Pachet salarial in functie de aptitudini; - Tichete de masa (in valoare de 40 lei zi lucratoare); - Tichete cadou de sarbatori (Paste, Craciun); - Zi libera de ziua de nastere; - Reparatii masini personale in unitatile service RADACINI tarif angajati

 • 5

  Service Camioane angajeaza 3 Mecanici si 1 Electrician

  Service Camioane din Boldesti Scaeni, angajeaza 3 mecanici camioane, 1 mecanic turisme si 1 electrician. Program de lucru de luni pana vineri 7:30 - 16:00, sambata si duminica liber, pauza de masa 11:30-12:00. Salariu motivant in functie de pregatirea profesionala.

 • Electrician auto utilaje

  Candidatul Ideal Experienta in reparatii utilaje camioane constituie avantaj; Studii medii sau scoala profesionala, cu calificare in domeniu; Descrierea jobului Responsabilitati: - asigura mentenata si reparatiile in cadrul atelierului, la utilajele si autospecialele de interventie comercializate de catre societate; - Diagnosticarea și remedierea problemelor electrice. - Efectuarea reparațiilor preventive și corective la sistemele electrice. - Asigurarea că utilajele sunt sigure și respectă normele de securitate. - Colaborarea cu echipa de tehncieni pentru a menține utilajele în stare optimă de funcționare. Beneficii: - bonuri de masa, prima pentru ziua de nastere, prima de sarbatori Descrierea companiei Compania SC Gradinariu Import Export SRL este o companie romaneasca cu capital integral romanesc. S-a infiintat in anul 1994 si activeaza in domeniul distributiei de utilaje pentru salubrizare si constructii Divizia Utilaje precum si distributia de recipiente pentru salubrizare, sisteme pentru produse petroliere, dotari pentru ateliere si tehnica de manipulare, depozitare si amenajari urbane- Divizia Eco Practic.

 • Angajam mecanic auto

  SC Alpaccess SRL angajeaza mecanic auto. Cerinte: - Studii medii finalizate (domeniul mecanicii constituie avantaj) - Experienta in domeniu minim 3 ani - Cunostinte tehnice de diagnoza auto - Cunostinte tehnice de mecanica electrica auto - Persoana pozitiva, responsabila, disciplinata, serioasa - Atentie distributiva - Capacitate de organizare si planificare - Capacitate de lucru in echipa - Capacitate de indeplinire a sarcinilor in termene limita - Disponibilitate pentru lucru in mediul industrial - Permis conducere categoria B Responsabilitati: - Diagnosticarea disfunctionalitatilor - Reparatia si întretinerea autovehiculelor si echipamentelor - Utilizarea si întretinerea autovehiculelor si echipamentelor din dotare in conditii corespunzatoare - Reparatia si inlocuirea diverselor piese, ansamble, subansamble, accesorii etc. - Efectuarea de probe de functionalitate utilaje - Alte atributii stabilite in fisa postului sau de catre superior Beneficii: - contract pe durata nedeterminata - bonuri de masa (40 lei zi) - transport asigurat

 • 6

  Angajez Mecanic Auto

  Sc Iany Service Srl din Ploiesti,Str Gageni nr 67-69,Prahova,angajeaza mecanic auto cu experienta.Se ofera salariu atractiv si program de lucru de 8 ore,sambata-duminica liber.Pentru informatii suplimentare,va asteptam la sediul firmei sau va rugam sunati la .

 • 1

  Angajăm mecanic auto

  Angajăm Mecanic auto locație Lacu Turcului Salariu motivant Bonusuri Detalii la telefon

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova
Salvează căutarea