Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Service auto - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 2

  Angajam Ajutor Mecanic AUTO

  Angajam Ajutor Mecanic Auto în Cluj-Napoca Program de luni pana vineri de la ora 9 la ora 18 Decont transport Salariu peste medie Cu posibilitatea de calificare ca mecanic auto Cerințe Responsabil și serios. Harnic si deschis spre învățare.

 • 2

  Mecanic auto

  Dorim sa angajam un mecanic auto. Zona intre Galati si Vanatori pe DN 26

 • 2

  Vulcanizare auto

  Firma serioasa angajeaza baiat pentru postul de vulcanizator auto! Pt mai multe detalii va rog sa ma sunati la nr de telefon:

 • 3

  Angajam electromecanic

  Societate romaneasca de 19 ani producatoare de echipamente pentru spalatorii auto self-service, angajeaza electromecanic. Cerinte: Studii de specialitate; Cunostinte in domeniul automatizarilor - constituie un avantaj Experienta minim 3 ani pe o pozitie similara Responsabil si serios Atent la detalii Capacitate de a se adapta la lucrul in echipa. Descriere job: Montaj piese componente pe echipament Constatare defectiuni Efectueaza reparatii Executarea operatiilor pentru instalarea de noi echipamente Beneficii Salariu motivant Tichete de masa 30 lei Bonus de sarbatori ( Paste, Craciun ).

 • Angajam in OLANDA (Mecanici, tinichigii, vopsitori, electricieni, montatori acoperisuri, etc)

  LOCURI DE MUNCĂ ÎN OLANDA! Căutăm:  **AUTO**: Mecanici, tinichigii, vopsitori auto  **CONSTRUCȚII**: Montatori acoperișuri (ardezie naturala piatra de munte), Electricieni  **INDUSTRIAL**: sudori MIG MAG TIG, vopsitori powdercoater, wet paint, airless Beneficii oferite: - Cazare inclusă în camere single (aveți propria cameră) - Vă oferim un contract de muncă în conformitate cu legislația olandeză. - Oferim asigurare medicală. Salariul oferit variază în funcție de poziție și experiență, însă se situează aproximativ între ** 2500 și 3000 NET** (echivalentul a 575 - 700 pe săptămână). Cunoștințe de limba engleză sau germană sunt obligatorii.

 • Reparatii Scule Electrice si sau Termice

  Persoana angajata pe acest post va participa impreuna cu alti colegi la repararea utilajelor electrice si sau termice. Nu este necesara experienta. Intre beneficii: - cursuri de pregatire efectuate la producatori: Bosch, Makita, DeWalt, Stihl, Honda, ..... - abonament medical privat gratuit pentru angajat si 1 apartinator, cu posibilitatea de a adauga alti apartinatori la costul negociat de firma - prime de paste si craciun - bonuri de masa CV la adresa de e-mail : Relatii la tel. ABC Unelte are ca obiect principal de activitate comercializarea de scule electrice si de mana, utilaje cu motor termic si accesorii ale acestora. Am inceput activitatea acum peste 25 de ani cu distribuirea de scule electrice si accesorii Bosch cu rezultate ce ne mentin in mod constant intre primii 10 dealeri din tara. In tot acest timp am adaugat la oferta noastra produsele multor producatori de renume ca Makita, Stihl, Draper, Stanley, Black+Decker, Dewalt, Starrett, Metabo, Honda, Rehau, Klingspor, Rothenberger, Helvi si multi altii. Pentru Stanley, DeWalt, Black+Decker si jucariile Bosch produse de Theo Klein Germania suntem importatori directi iar pentru Starrett si Evolution suntem reprezentanti unici in tara noastra. Suntem service national garantie pentru Bosch, Makita, DeWalt, Black&Decker, exclusiv pentru Evolution si Starrett. Oferim clientilor nostri o gama variata de scule si unelte impreuna cu servicii de consultanta si service la cele mai inalte standarde. De asemenea, de cativa ani, am inceput importul de jucarii marca BOSCH, dupa care am adaugat si alte game de jucarii produse de Theo Klein, producatorul jucariilor BOSCH.

 • 8

  Angajam mecanic auto cu si fara experienta

  Societate comerciala din Focsani angajeaza in conditii avantajoase mecanic auto cu si fara experienta in punctul de lucru Dumbraveni,jud.Vrancea.

 • Angajez mecanic auto

  Angajez mecanic auto pt intretinerea masinilor noastre, Camioane Man, Renault 3.5 t. Locatia noastra este in apropiere de Pitesti,cerem seriozitate, pregatire in domeniu, referinte de la ultimul loc de munca. Program full time or part time,pentru mai multe detalii sunati la .

 • 1

  Angajam mecanic auto

  Expert Garage Solutions isi mareste echipa!!! Suntem în căutare de coleg calificat cu experiență de muncă pe un post similar, care să fie dornic de o nouă provocare profesională alături de compania noastră. Descrierea jobului: - Diagnosticarea și rezolvarea eficientă a problemelor tehnice ale vehiculelor - Efectuarea reparațiilor și întreținerii planificate în conformitate cu standardele și procedurile companiei - Utilizarea echipamentelor și instrumentelor adecvate pentru a asigura calitatea lucrărilor efectuate - Colaborarea cu echipa pentru a îndeplini obiectivele comune și pentru a menține standardele ridicate ale serviciilor noastre - Asigurarea că toate reparațiile sunt efectuate în conformitate cu normele de siguranță și reglementările legale Beneficii: - Salariu atractiv in functie de experienta - Bonusuri de performanta - Prime de sarbatori

 • 2

  Tinichigiu auto si demontator montator piese

  Expert Garage Solutions cauta colegi tinichigiu auto si demontator montator!! In functia de Tinichigiu auto, responsabilitatile dvs. vor include: - Efectuarea operațiunilor de tinichigerie auto conform standardelor și procedurilor interne; - Identificarea și diagnosticarea corectă a problemelor de caroserie; - Repararea și înlocuirea elementelor de caroserie deteriorate; Pentru a te alatura echipei noastre ai nevoie de: Studii medii tehnice Experienta de minim 3 ani in domeniul auto; Cunostinte de intretinere si reparatii autovehicule; Permis categoria B; Seriozitate; Program de lucru: Luni - Vineri, de la 08:00 - 17:00 Contract pe perioada nedeterminata!! Salariul 5000 - 8000 RON!!! In functie de experienta!!

 • 1

  Electrician auto

  Service auto Chiajna angajeaza electrician auto cu experienta

 • AD Garage Antupo Angajaza Electricieni si Mecanici Auto

  AD GARAGE Antupo Group angajeaza electricieni si mecanici auto cu experienta. Salariu peste medie plus beneficii

 • Diagnostician auto - Service auto

  Angajam Diagnostician auto la un Service Auto din Brasov. CERINTE: - certificări sau diplome relevante în domeniu reprezintă un avantaj - experiență demonstrată în diagnosticarea vehiculelor, preferabilă într-un mediu de service auto - cunoștințe solide în domeniul mecanicii auto și capacitatea de a lucra cu diverse sisteme electronice RESPONSABILITATI: - efectuarea diagnosticării precise a vehiculelor pentru identificarea și remedierea problemelor tehnice - utilizarea echipamentelor și a instrumentelor de diagnosticare pentru a detecta defecțiunile mecanice și electronice - interpretarea corectă a rezultatelor testelor și furnizarea recomandărilor de reparații necesare - colaborarea strânsă cu colegii din echipa de service pentru a asigura reparațiile eficiente și de calitate - menținerea unui nivel ridicat de profesionalism și respect față de clienți, oferindu-le explicații clare și concise despre problemele vehiculului BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - masina de serviciu - abonament medical - bonuri de masa in valoare de 30 lei - contract pe perioada nedeterminata

 • 2

  Mecanic auto in Service auto

  Angajam Mecanic auto la un Service Auto din Brasov. CERINTE: - experiență anterioară în domeniul mecanicii auto - abilități excelente de diagnosticare și rezolvare a problemelor - cunoștințe solide despre sistemele auto și tehnologiile recente RESPONSABILITATI: - diagnosticarea și remedierea defecțiunilor mecanice ale autovehiculelor - efectuarea reparațiilor și întreținerii conform standardelor producătorului - identificarea și rezolvarea problemelor tehnice folosind echipamente specializate - consilierea clienților cu privire la întreținerea și reparațiile necesare, cand este cazul BENEFICII: - salariu motivant - prime de sarbatori - masina de serviciu - abonament medical - bonuri de masa in valoare de 30 lei - contract pe perioada nedeterminata

 • Inchiriez service auto in Brasov

  Inchiriez service auto in Brasov, 800 mp, Stand ITP autorizat, Stand Directie, 3 Elevatoare + Elevator Vulcanizare, 3 birouri. Relatii la telefon

 • Angajez vopsitor auto

  Descriere Firmă de transport internațional angajează vopsitor auto. Oferim salariu competitiv și mediu de lucru plăcut și contract pe perioadă nedeterminată. CV-ul se va depune la sediul nostru din Giurgiu, str. Prieteniei nr. 5 până la data de 27.02.2024 ora 10.00.

 • 5

  Angajare Mecanic

  Societate comerciala cu vechime de peste 20ani in domeniul reparații echipamente de ridicat si manipulat, echipamente de construcții, angajează , pe baza de contract individual de munca : - mecanic - ajutor mecanic Se solicita: - cunoștințe minime in domeniu : mecanica, hidraulica, electrica (motoare, transmisii,instalație frânare, instalație hidraulica, instalație electrica) - permis de conducere cat.B Program : 8h/zi L-V

 • 3

  Tinichigiu auto

  Descrierea jobului executa lucrari de reparatii conform standardelor de marca pregateste suprafetele care urmeaza sa fie reparate elimina defectele prin metodele specifice tipului de reparatie raspunde de calitatea lucrarilor si se incadreaza cu executarea lucrarilor in termenul estimat intretine ordinea si curatenia la postul de lucru Beneficii Pachet salarial atractiv Oportunitate de dezvoltare prin cursuri de formare profesională Mediu de lucru plăcut într-o echipă tânără Contract de muncă pe perioadă nedeterminată Posibilitate de a conduce ultimele modele de utilitare pick-up și mașini 4x4 unice/ accesorizate Posibilitatea de a participa la expoziții internaționale din domeniul auto. Posibilitatea de a vedea ideile proprii implementate în cadrul organizației. Descrierea companiei Prezentă de 19 ani pe piață, societatea PICK UP SRL este lider în domeniul comercializării accesoriilor pentru utilitare pick up, 4x4 și off road. Societatea este reprezentant al companiilor de renume mondial din domeniu, cum ar fi: WARN, ALPHA, AEROKLAS, VISIONX și MEYER. Din anul 2016 SC Pick Up SRL este producător și frunizor de accesorii OEM pentru un important grup auto, acest lucru reprezentând încununarea muncii de peste 12 ani în cadrul comercializării accesoriilor de utilitare pick-up, 4x4 si off-road. Pentru noul centru de service cu vopsitorie inclusa, dorim sa atragem in echipa noastra persoane motivate si responsabile, dornice sa munceasca intr-un mediu profesionist si dinamic, care sa-si aduca contributia pe termen lung la cresterea firmei.

 • Mecanic Auto - Tinichigiu

  1 )Tinichigiu carosier: - sa taie dupa tipare masuri si forme pe foaia de tabla; - sa lucreze cu foaia de tabla, fie prin folosirea masinilor fie cu ajutorul ustensilelor manuale, cum sunt foarfeci de tabla, baroase, role de îndoit, sa îmbine componentele prin sudare, nituire sau sudura electrica; - sa utilizeze produse pentru repararea caroseriilor; - sa manifeste disponibilitate catre dialog, receptivitate, calm, tact in relatiile de serviciu 2)Mecanic auto: - Stabileste diagnosticul si identifica piesele care necesita inlocuire - Realizarea reparatiilor necesare mijloacelor auto - Stabilirea necesarului de piese de schimb si emiterea comenzilor necesare catre seful direct - Anunta seful de service in cazul in care constata si alte probleme decat cele consemnate initial - Raspunde de calitatea lucrarilor executate - Raspunde de efectuarea corecta si la timp a reparatiilor mijloacelor de transport - Executia altor sarcini solicitate de seful direct sau de conducerea companiei - Intretine ordinea si curatenia in incinta service-ului

Salvează căutarea