Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Sibiu Medias

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firma IWO Personaldiensleistung GmbH din Germania angajează finisor (m/f/d) pentru o fabrică de beton din landul Renania de Nord Westfalia, producătoare de prefabricate din beton pentru canalizare. Sarcinile dvs.: - Repararea și finisarea structurilor din beton - Izolarea conductelor de beton cu cărămizi clincher Profilul dvs.: - Experiența în domeniu și ca zidar este binevenită - Apt pentru munca fizica si dexteritate manuală - Cunoștințe de limba germană cel puțin la nivel de conversație sunt obligatorii - Permis de conducere categoria B - Seriozitate, flexibilitate, corectitudine - Dispus la ore suplimentare Vă oferim: - Contract de muncă german nelimitat cu opțiunea preluării de către client - Tariful pe oră este 12,00 EUR brut - 25% spor pentru ore suplimentare - Concediu 2 zile pe luna lucrată - Cameră proprie, mobilată pentru 290,00 EUR pe lună cu toate utilitățile incluse și internet - Mașină de firmă gratuit pusă la dispoziție pentru deplasarea la locul de muncă - Haine de lucru gratuit Vă rugam aplicați prin mesaj la acest anunț. Persoane de contact: d-na Karin Mueller sau d-na Teodora Gurita. IWO Personaldienstleistung GmbH Molkereistr. 37 47589 Uedem Germania Program de lucru birou: Luni-Vineri: 8:30 16:00 ora Germaniei Despre noi: Firma IWO GmbH (www.iwo-gmbh.com) din Germania orasul 47589 Uedem, va ajuta sa va acomodati in judetul Kleve (Nordrhein-Westfalen) si sa va simtiti bine aici, fie temporar fie definitiv! Remuneratia buna este unul din elementele de baza, iar faptul ca va insotim pasii pentru integrarea sociala este al doilea criteriu, la fel de important. Nu se percep nici un fel de taxe sau comisioane. Informatia privind protectia datelor personale o gasiti pe pagina noastra de internet.

 • 5

  Societate comerciala din localitatea Medias angajeaza inginer. CERINTE: - studii superioare - specializare in automatizari industriale; - cursuri organizate de B.R.M.L. si de institutii abilitate in domeniul masurarii si calitatii gazului natural; - cursuri de perfectionare de specialitate; - abilitati de argumentare; - abilitati de analiza si sinteza; - abilitati numerice; - flexibilitate; - rezistenta la stres ; - lucru in echipa; - comunicare scrisa si verbala; - cunostinte operare PC; - cunoasterea cel putin a unei limbi straine (de preferat engleza) - permis conducere cat. B Vechimea in specialitatea ceruta de post - 3 ani SARCINILE POSTULUI/ACTIVITATILE SPECIFICE POSTULUI Asigura aplicarea stricta a dispozitiilor legale cu privire la mijloacele de masura si control; Mentine si actualizeaza la zi evidenta reala a tuturor echipamentelor de masura si control Monteaza si pune in functionare: Calculatoare de debit, gaz cromatografe, instrumentatie de proces, etc.; La realizarea oricărei activitati de service, pentru orice verificare de MDM, orice montare de MDM (calculator de debit, gaz cromatograf, termorezistenta, manometru, etc.); Participa la instructajele si autorizarile organizate de BRML si alte societati abilitate in domeniu; Urmareste repararea MDM, verificarea/receptionarea lor la primirea in cadrul societatii; Pentru relatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon .

 • Job cu plecare 14-15.05.2021, in Germania. Familie, 2 persoane. Pacienta cu dementa, nu este agresiva, dureri articulare, se deplaseaza cu carja si rolator. Pana acum pacienta a fost ingrijita de sotul ei, care nu are probleme de sanatate, care conduce masina la cumparaturi sau unde este nevoie. Ingrijitoarea are tot etajul liber pentru locuit, internet, TV, telefon, masina(daca are carnet de conducere). Cerinte ingrijitoare: experienta la ingrijit pacienti cu dementa, cunostinte bune de limba germana, gatit si copt. Angajare in Romania si delegare in Germania. Salar 1800 euro net. Pentru mai multe detalii, puteti suna la nr. de telefon:

 • 4

  Companie de transport international angajeaza soferi C+E incepatori/cu experienta in conditii avantajoase.Diurna+ Angajare oficiala cu tot pachetul social inclus. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 60 - 70 euro / zi, plus salariu pe tara _ se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal Curse Germania - Elvetia sau BENELUX ( prelata sau containere) pentru mai multe detalii ne contactati ! 0729157 428 Ionut

 • 1

  Se caută șoferi cat. B pentru livrare colete la DPD zona Leverkusen cu mașini noi VW crafter 3.5 t. Se oferă salariu motivant între 1600-1900 euro netto. Cazare între 250-350 euro pe lună la cald. Pentru mai multe detalii sunați la Nr telefon sau scrieți pe email. Vă așteptăm în echipă!

 • 1

  SC RunOla Logistics SRL, firma de transport intern si international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti si incepatori categoria C+E pentru transport international de marfuri lichide alimentare, generale sau frigorifice in regim tur-retur sau comunitate. Programul de lucru pe comunitate este de 3 saptamani cu o saptamana libera sau 4 saptamani cu o saptamana libera (la intelegere) Se ofera conditii excelente de munca cu camioane si semi-remorci noi. Transportul dus-intors Olanda este platit de catre firma. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon :

 • 11

  SC. BEIMARY SRL - ÎNGRIJIRE BĂTRÂNI AUSTRIA și GERMANIA Suntem pe piața din anul 2011, recrutam persoane doritoare sa lucreze la îngrijit persoane vârstnice în: Austria - zona Wiena și împrejurimi. Salariul începe de la 55 euro net pe zi, el poate creste în funcție de gradul de invaliditate a persoanei îngrijite, familia plătește SVA pt luna lucrata și cea de repaus, transportul la adresa. Germania - oferim doua modele de angajare: 1.Contract legal pe Germania, Salar: 2000 euro pt. o persoana, transport, la care se adaugă și alte facilități. Fără comision. 2.Contract legal în RO. -Asigurare medicala gratuita -Transport asigurat la adresa -Toate taxele plătite la statul roman -Salariul 1600-1700 euro -Nu se percepe comision Pentru detalii amanuntite ne puteți suna la nr. Telef. , Birou - intre orele 8 si 12, la sediul firmei, in Mediaș, str. I. C. Brătianu, nr. 24. Va așteptăm cu drag! Persoanelor care nu cunosc limba germana și doresc sa învețe, pot sa se înscrie la cursurile organizate de firma noastră.

 • 2

  Firma cu experienta de peste 15 ani in domeniul instalatiilor electrice cauta sa-si mareasca echipa. Daca esti interesat sa lucrezi alaturi de noi in domeniul : lucrari de instalatii electrice civile si industriale, sisteme de securitate si supraveghere video, automatizari, panouri solare, ne poti trimite un cv cu o descriere pe adresa de email . Experienta in acest domeniu poate fi un criteriu de avantaj, dar totodata cautam si oameni harnici cu dorinta de afirmare. Suntem din localitatea Medias Jud.Sibiu si activam in mare parte in imprejurimea judetului dar si in tara. Salarizarea se stabileste in funtie de studii si experienta. Pentru posesorii de carnet de conducere se poate oferii si masina de servici. Va asteptam cu cv-urile pe adresa noastra de email.

 • 1

  Angajez sofer categoria C ;E pe dubă frigo. Preferinte:intern, internațional, comunitate. Relatii la tel.

 • 12

  Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru comunitate, remorca frigorifica. Se lucreaza 4 saptamani cu una acasa. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca si un salar minim de 2100euro. Transport dus - intros Germania este platit de catre firma. Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : 0755970555.

 • 7

  Firma de transport international cu sediul in Medias, angajeaza per direct soferi profesionisti categoria C+E, pentru curse tur- retur prelata. Cerem seriozitate si spirit de colectivitate. Se ofera conditii excelente de munca . Pentru mai multe informatii sunati la numarul de telefon : 0755970555.

 • 7

  SC Cogetil Transilvania SRL angajeaza in conditii avantajoase soferi profesionisti (C+E ) cu experienta de minim 3 ani pentru camioane Mega-cu semiremorca prelata in trafic intracomunitar ( Germania-Franta-BeNeLux-Austria-Elvetia-Spania). Programul de lucru este de 6 saptamani la lucru pe comunitate cu 2 saptamani de odihna acasa sau 3 luni la lucru pe comunitate cu 4 saptamani de odihna acasa. Salarizarea este de 75 Euro/zi diurna + salariu lunar cu continuitate . Transportul soferilor la schimb se face cu microbuzul firmei din Medias pana la camion, respectiv de la camion pana in Medias sau se pleaca cu camionul din Medias . Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 si 17:00.

 • Descriere Firma IWO Personaldiensleistung GmbH din Germania caută operatori (m/f/d) pentru o fabrica de beton, producatoare de prefabricate din beton pentru canalizare. Sarcinile dvs.: - programarea, supravegherea, reparatia masinii Profilul dvs.: Cunoștințe de limba germană cel puțin la nivel de conversație sunt obligatorii Permis de conducere categoria B Seriozitate, flexibilitate, corectitudine Dispus la ore suplimentare (se lucrează numai în schimbul de dimineață) Vă oferim: Contract de muncă german nelimitat cu opțiunea preluării de către client Tariful pe oră este 12,00 EUR brut 25% spor pentru ore suplimentare Concediu 2 zile pe luna lucrată Cameră proprie, mobilată pentru 290,00 EUR pe lună cu toate utilitățile incluse și internet Mașină de firmă gratuit pusă la dispoziție pentru deplasarea la locul de muncă Haine de lucru gratuit Vă rugam aplicați prin mesaj la acest anunț. Persoane de contact: d-na Karin Mueller sau d-na Teodora Gurita. IWO Personaldienstleistung GmbH Molkereistr. 37 47589 Uedem Germania Program de lucru birou: Luni-Vineri: 8:30 16:00 ora Germaniei Despre noi: Firma IWO GmbH (www.iwo-gmbh.com) din Germania orasul 47589 Uedem, vă ajută să vă acomodați în județul Kleve (Nordrhein-Westfalen) și să vă simțiți bine aici, fie temporar fie definitiv! Remunerația bună este unul din elementele de bază, iar faptul că vă însoțim pașii pentru integrarea socială este al doilea criteriu, la fel de important. Nu percepem nici un fel de taxe sau comisioane. Informația privind protecția datelor personale o găsiți pe pagina noastră de internet.

 • 2

  Căutați un loc de muncă la îngrijit bătrâni? VORBIȚI LIMBA GERMANĂ??? Atunci nu ezitați să ne contactați! Trimiteți mesaj! Sau sunați de luni până vineri (orele 09.30 – 14.30) la: 0761/604.829 sau 0745/364.857 Sau ne găsiți la sediul agenției noastre, Din str. I.Gh.Duca, nr. 13, MEDIAȘ (lângă fostul cinema ,,Progresul”) de luni până vineri (orele 09.30 – 14.30).

 • 2

  Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in Oradea si Sibiu angajeaza fierari, dulgheri s din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, Salarizare in acord in functie de munca prestata. Se poate ajunge la un salariu net de 5000 - 6000 lei in functie de realizari si de interesul acordat in munca Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon

 • 5

  firma din Medias recruteaza personal pentru ingrijit batrani in Austria ,se cere limba germana la nivel conversational,nu se percepe comision

 • 3

  Agentie de intermediere forta de munca din Medias, judetul Sibiu, ofera locuri de munca in Austria si Germania, pe posturile de ingrijitoare batrani si menajere (curatenie casa). Se cere cunoasterea limbii germane la nivel conversational,nu se percepe comision. Interviul se tine in Medias, judetul Sibiu.

 • 10

  Căutați un loc de muncă la îngrijit bătrâni? Vorbiți limba germană? Atunci nu ezitați să ne contactați! Trimiteți mesaj! Sau sunați de luni până vineri (orele 09.30 – 16.30) la: 0761/604.829 sau 0745/364.857

 • 6

  Manipulantii marfa din depozit nu presupune sa posede permis de conducere dar ar fii un atu foarte bun pentru ei . Informatii la tel. sau la sediul firmei in Medias, strada Iulia Mania nr. 2 A intre orele 9-18 .

 • Salveaza cautarea