Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Dispeceri Brasov Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Candidatul Ideal: - persoana serioasa, responsabila, in cautarea unui job stabil, dornic de afirmare si dispus sa se implice complet in proiecte pe termen lung. - abilitati de comunicare, vanzare si negociere. - atitudine pozitiva, prezenta placuta, capacitatea de a stabili relatii interpersonale. - flexibilitate, deschidere la schimbare. - consecventa, ambitie si putere de munca. - studii superioare in domeniul economic prezinta avantaj - permis de conducere categoria B. Daca crezi ca poti duce cu usurinta aceste responsabulitati, noi te asteptam in echipa noastra.

 • 1

  Firma TBT Logistic International SRL isi cauta un nou dispecer pentru intarirea echipei noastre. Activitatile tale in cadrul echipei noastre ar fi urmatoarele: - Organizarea, planificarea si coordonarea transporturilor pe plan intern si international -Preia si urmareste executarea comenzilor de transport -Cautarea curselor -Organizarea si asezarea CMR-urilor de transport -Office management, administratie -Comunicarea cu clientii si partenerii nostrii -Supravegherea, coordonarea, mentinerea legaturii permanente cu conducatorii auto Cerintele noastre: -Studii superioare -Cunoastere limba engleza in scris si vorbit, germana/franceza - reprezinta un avantaj, -Buna capacitate de comunicare, relationare, auto-organizare -Flexibilitate -Reprezinta un avantaj cunoasterea regulamentului privind timpii de conducere ( reg. 561) Ce iti oferim: - Posibilitatea de a invata si a te dezvolta - Salariu atractiv; - Facilitam accesul la softuri de legislatie, informari legislative actualizate; bursa transport; Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: .

 • 2

  Angajez operatori call center pentru dispecerat taxi, cu sau fara experienta,cunostinte pc, program in ture,de preferat cu domiciliul in Brasov,persoane serioase,punctuale

 • Salveaza cautarea