Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Maramures Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Companie activand de 20 ani in domeniul transportului intern si international, angajeaza persoana cu experienta in functia de expeditor / dispecer transport rutier de marfa. Candidatul are urmatoarele calitati: Persoana comunicativa, rezistenta la stres, atitudine constructiva, capabila sa lucreze in echipa; Capacitate de organizare si negociere; Experienta minim 2 ani in domeniul transporturilor interne si / sau internationale de marfuri; Abilitati de operare MS Office, Internet; Cunoasterea buna a limbii engleze - scris si vorbit (cunostinte de limba franceza/ germana/ italiana/ maghiara constituie un avantaj). Atributii si responsabilitati: Cunoasterea si respectarea prevederilor legale cu privire la circulatia pe drumurile publice, in trafic intern si international de marfuri; Planificarea, organizarea si controlul activitatilor legate de transport; Coordonarea incarcarilor/ descarcarilor; monitorizarea soferilor subcontractati; Comunicare constanta si planificare in vederea atragerii de noi clienti/ parteneri. Beneficii: Pachet salarial atractiv , bonusuri in functie de realizari Desfasurarea activitatii intr-un colectiv ambitios, in cadrul unei companii cu traditie. Misiunea candidatului este de a stabili legaturi intre clientii si partenerii de transport din Europa. Sa pastreze legatura directa cu soferii si sa supravegheze cu atentie transporturile. Comunicarea este foarte importanta pentru activitatea zilnica si munca in echipa este cheia succesului. Asteptam CV-ul dvs. la adresa :

 • Ma numesc Fratila Bebe am 53 de ani loc in Baia Mare caut loc de munca ca sofer pe tara Nr telefon 0747991924 Am permis din 1994 eliberat de politia austriaca am lucrat 28 de ani ca sofer in austria si din 2019 pina in prezent sofer pe tara am fost angajat ca sofer cat b Va multumesc

 • 4

  Angajez sofer profesionist cu experienta pentu autobasculanta 8X4, loc de munca - santier autostrada.

 • 2

  Societate comerciala angajeaza sofer profesionist cu experienta pe autobasculanta(bilic).Salar atractiv.

 • 1

  Căutăm șofer profesionist (cat: C, E, min. 3 ani vechime) pe camion 7,5 t. cu remorcă pentru transport marfă Baia Mare - Germania. Se plătește cu 350E/cursă tur-retur. Pentru informații sunați la tel.: de luni până vineri între orele 10 și 13.

 • 5

  Angajez sofer cu experienta tur retur Baia Mare, Germania salar atractiv,cer și ofer seriozitate,mașini curate și ingrijite

 • 2

  Posesor permis conducere cat.B,C,CE din 1993,atestat prof.CPC marfa, card tahograf, cunostinte minime de mecanica, caut job de sofer la o firma care face transport ce constă în curse cu durată de maxim cateva zile. Mentionez ca am 54 de ani, nu am profesat până acum ca și conducator auto și am putina experienta cu cat.C. Ofer si cer seriozitate. Multumesc!

 • Sofer camion cu experienta la frig ,prelata,containere,caut de munca in zona Valenciei(Spania)national sau international cu pauza de 45 h acasa.Ofer si cer seriozitate. .mss

 • Sofer cu cat.B C D E cu card hograf cu atestate pt. marfă și persoane caut de lucru. Mentionez că am experiență la autoturisme , dube și microbuz.

 • FIRMĂ TRANSPORT PERSOANE ANGAJEAZĂ ȘOFER PROFESIONIST CU CATEGORIA D ȘI ATESTAT. PERSOANĂ DE CONTACT - MARE CRISTIAN - .

 • 2

  Firma din Baia Mare, angajam sofer profesionist cu experienta pentru tur retur(Romania-Germania). Cerem si oferim SERIOZITATE. Mai multe detalii la telefon 0745365848.

 • 5

  Angajam soferi profesionisti cu experienta pe comunitate se circula pe tarile (Austria,Germania si ocazional Olanda Timpul de lucru 4-2 sau 6-3 Diurna 75 euro pe zi +salar pe tara Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati pe numar de tl

 • 2

  Descriere Societate cu sediul in Baia Mare angajeaza dispecer transport international . Se ofera un pachet salarial foarte atractiv . Posibilitate de avansare . Candidatul ideal Postul presupune organizarea si coordonarea, optimizarea si rentabilizarea activitatii d transport. Atributii/responsabilitati: - Coordonarea zilnica a activitatii soferilor, - Intocmirea documentelor si graficelor d transport - Programarea si optimizarea rutelor - Mentinerea permanenta a legaturii cu soferii aflati in curse - Asigurarea derularii activitatii la parametrii optimi Descrierea jobului Cap citat de an liz si sinteza ; pl nificar si organizar - Cap cit t bun de comunicare - At ntie distributiva - R zistenta l str s - Disponibilit te pentru ore suplimentare - Cunoasterea limbii engleze la nivel conversational - Experienta in domeniu constituie un avantaj Persoanele interesate va rog sa intrati in contact cu noi la numarul de telefon (Gheorghe)

 • 1

  Angajez sofer categoria C+E pentru curse tur retur Germania-Romania

 • Firmă din Baia Mare angajează șofer profesionist (cat: C, E), min 3 ani vechime pentru transport marfă: Baia Mare - Germania. Pentru informații sunați la tel.: de luni până vineri între orele 10 și 13.

 • 1

  Firmă din Baia Mare angajează șofer profesionist (cat: C, E) min. 3 ani vechime pentru transport marfă Baia Mare - Germania. Pentru mai multe informații sunați la tel.: , de luni până vineri între orele 10 și 13.

 • 2

  Societate de transport cu sediul in Baia Mare angajeaza sofer de tir pe comunitate cu permis de conducere B, C, E si card de tahograf responsabil, serios si dorninc sa lucreze intr-o echipa dinamica dupa standarde europene. Cunostinte de limba straina ( engleza, franceza, germana ) constituie un avantaj . Transport de marfa cu camioane in perfecta stare de functionare, euro 5 si euro 6 , dotate complet. Oferim: - Contract de munca in Romania - Salariu fix - Diurna - Transport Romania-Belgia si retur garantat de companie - Telefon de serviciu Schimbul de soferi se va face la si de la garajul nostru din Belgia . Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon:

 • Salveaza cautarea