Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Tip job: Full time

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Sterge toate filtrele 3967 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Angajam curieri pentru Tazz by eMag , îți oferim contract, program flexibil Part time/ full time ( orele sunt alese de tine). Plata se face pe comanda. Banii se virează in cont bancar. Tot ce trebuie sa deții este un scuter sau o masina , și bineînțeles un telefon cu android. Dacă ti-am stârnit interesul conteacteaza-ma sau lasă mesaj și te contactez eu. Te așteptam in echipa noastră!

 • 6

  Noi suntem o firma colaboratoare cu Tazz by Emag și îți dam șansa ca tu sa decizi ce program vrei sa ai. Plata se face pe comanda.Programul de lucru este de la 10-22.Trebuie sa deții un telefon cu sistem de operare Android și o masina personală.Plata se face la doua săptămâni. Totul depinde de tine dacă dorești sa te alături. Pentru mai multe informații conteacreaza-ma.

 • 4

  Firma colaboratoare Tazz by Emag îți da șansa ca tu sa decizi ce program vrei sa ai . Plata se face pe comanda. Aplicația rulează pe telefon cu Android. Programul este flexibil in intervalul ora 10-22. Suport tehnic oferit de dispeceri Tazz by Emag in timpul programului . Dacă ești interesat lasă mesaj și te voi contacta eu, sau suna direct și îți voi da mai multe informații.

 • 1

  Dețin certificat de competentă profesională a managerului de transport in regim de închiriere și taxi, eliberat de către ARR TIMIS. Caut colaborare , ofer seriozitate .

 • 9

  Angajam curieri pentru Tazz by eMag , condiții avantajoase. Îți oferim contract , program flexibil Part time sau full time( orele sunt alese de tine). Plata se face pe comanda. Banii se virează in cont. Tot ce trebuie sa deții este o masina cu consum mic și un telefon cu android. Pentru mai multe detalii conteacteaza-ma sau lasă mesaj și te voi contacta eu in cel mai scurt timp. Te așteptam in echipa noastră.

 • Sofer comunitate 2 luni cu 2 saptamani se tranzitează Spania -Franța.Plecare din România cu camionul si întoarcere cu camionul. Camioane euro 6

 • 1

  Angajam șofer cu mașina personala. NU se impune program de lucru! Nu ai șef, îți faci singur programul. Noi oferim asistenta permanenta. Poți lucra Full Time sau Part Time, Suntem firma autorizata cu FLOTA UBER / BOLT / FREE NOW si oferim colaborare pentru soferi full time sau part Time. Oferim Suport Legal pentru obținerea tuturor actelor pentru a fi în conformitate cu legea. Cerințe transport de persoane: Varsta minima 21 ani Permis minim 2 ani vechime Masina cu o vechime de maxim 15 ani Cazier judiciar curat Cazier auto curat (fara inscrisuri grave) Atestat ( Detalii la telefon ) Copie conforma ARR ( Detalii la telefon ) Ecusoane ARR ( Detalii la telefon ) Avantaje: - program flexibil, - venit lunar peste medie - munca usoara - asistenta permanenta - plata pe card sau cash - comunicare bună (personal tânăr) - suport în obținerea documentelor - reducere combustibil - colaborări asigurari/service. - carte de munca - plata saptamanala - bonusuri diverse Venitul poate varia intre 20-50 lei pe ora în funcție zile, perioada anului, orele la care se lucrează.... ( Detalii la telefon ) Nu este nevoie de experienta. Anunțul se adresează atat barbatilor cât și doamnelor care îndeplinesc condițiile. Detalii la telefon:

 • Firma parteneră Caut șoferi cu auto propiu pentru activitate Uber,Bolt in Bucuresti-Ilfov si Ploiești Copie conformă si ecuson gratis Comision 3% + 50 lei/săpt cînd se lucrează. Ajut la obținere atestat profesional Plata săptămînal in cont.

 • 2

  Caut șoferi cu auto propriu pt colaborare UBER, Bolt , în Bucuresti-Ilfov, Ploiesti, orașele unde e prezent UBER SAU BOLT. Gratis copie conforma,ecuson. Comision minim de 3% Contabilitate ,taxe = 50 lei/ săptămînă, cînd se lucrează.

 • 3

  Firma de transport din Pitesti angajeaza sofer prelata 3,5t. Cerinte: - Permis de conducere categoria B. - Experienta in transport international. - Disponibilitate: 30 zile extern cu 7 zile pauza acasa. - 2xRecomandari la angajare Beneficii: - Salariu fix + diurna 0.06centi/km (minimum 15000km). - Telefon serviciu. Soferul va avea la dispozitie un Fiat Ducato prelata 2018. Pentru mai multe detalii -

 • 1

  detin masina proprie passat b6 bine intretinut interior piele,ofer servicii transport aeroport hotel afaceri

 • 10

  Angajez SOFER TIR pentru TRANSPORT INTERNATIONAL -curse Tur-Retur, durata cursa intre 5-13 zile -obligatoriu experienta in traficul INTERNATIONAL -venituri salariale (salariu+diurna):70 EUR/ZI -majoritatea curselor sunt cu incarcari-descarcari locale sau schimb de semiremorci la garaj -se lucreaza pe DAF cutie automata, toate aparatele pentru taxe

 • 2

  Cautam un nou coleg pe funcția de șofer pentru vidanja. Necesita categoria C. Salariu net 3000 lei. Pe timpul sezonului când volumul de lucru e mai mare 3500 lei

 • Doresc angajare intern sau extern ,experienta,toate actele valabile..ofer si doresc seriozitate..detalii mai multe la telefon

 • 4

  Angajez sofer TAXI / LOGAN / GPL / cu ATESTAT Taxi 6 zile + 1 libera (rata 60 lei / zi ) Contract de munca . Caut persoana ingrijita si serioasa pe o perioada de minim 3 ani. Pentru mai multe detalii va rog sunati. Rog si ofer seriozitate. ANUNT DOAR PENTRU PERSOANE DIN BACAU !!!

 • Angajez șofer taxi cu atestat dispecerat swiss Detalii tel sau

 • Bună ziua, Angajez șoferi pe Ro -Eu Tur Retur. Categorie B,C,E Vechime minim 5 ani.

 • Angajez persoane pentru a oferi servicii de livrare comenzi la domiciliu cu masina personala. Plata se face in funcție de numărul de comenzi livrate.

 • Salveaza cautarea