Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport marfa - intern Arad

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Angajam soferi profesionisti curse interne. Salar foarte atractiv. Weekend liber garantat. Minim 1 an experienta. Pentru detalii va rugam sa apelati telefonic: .

 • 3

  Firma din Arad angajeaza personal calificat cu experiență pentru postul de operator masinist pentru buldoexcavatoar. Salar 4000Ron Pentru interviu sunati la nr. de tel.

 • Angajez șofer camion 24 tone, categoria CE. Se pleacă si se revine la Arad. Weekend acasă. Se circula doar în program. Salar fix 5000 RON.

 • 5

  Angajez sofer cat ce ptr curse tur retur

 • SC SPEEDLINE IMPEX SRL cu sediul in Arad, este o companie de transport rutier cu peste 250 de autovehicule de mare tonaj, ce activeaza in transportul rutier intern si international. Compania angajeaza: soferi categoria C+E, prelata, marfa generala, pe rutele de INTERN Arad/Timisoara catre Bucuresti/Ploiesti/Pitesti/Galati/Constanta etc. Candidatul potrivit: Experienta de minim 1 ani in transportul intern/international; Detinerea certificatului ADR constituie avantaj; Oferta: - salariul atractiv+bonusuri; - diurna se achita dupa fiecare cursa prin virament bancar; - facilitam obtinerea documentelor necesare pentru angajare; Flota Speedline este formata din peste 250 de camioane Mercedes Benz, Volvo, Scania, DAF euro 5 EEV si euro 6, echipate cu aparate taxare pe toate tarile tranzitate, echipament protectie complet, carduri combustibil, frigider. Detinem hala depozitare non-stop, parcare, spalatorie, vulcanizare, statie ITP, tahografe combustibil si service proprii aflate pe centura Aradului. DATE CONTACT:

 • 2

  Societate de transport din Arad, angajam soferi profesionisti pentru curse efectuate in Romania pe tur-retur ,cu camion de 40 tone. Folosim echipamente atat de tip container ,cat si prelata. Daca doresti sa lucrezi cu o echipa tanara, te invit sa te programezi la un interviu, pentru a-ti oferi toate raspunsurile la intrebari. Mult succes!

 • 5

  Angajez șofer cu experiență pe basculă și prelată. Salariul oferit este în ron.

 • 4

  Angajez sofer categoria c+e pe șaua Informații

 • Caut de lucru ca șofer categoria b am lucrat foarte mult în distribuție și agent de vânzări mulțumesc mult pentru detalii la telefon

 • 7

  SC SPEEDLINE IMPEX SRL cu sediul in Arad, este o companie de transport rutier cu peste 250 de autovehicule de mare tonaj, ce activeaza in transportul rutier intern si international. Compania angajeaza: soferi categoria C+E, prelata tur-retur MARFA GENERALA, pe rutele Romania-Italia/Germania/Spania/Portugalia/Belgia/Olanda-Romania Candidatul potrivit: Experienta de minim 1 ani in transportul international; Detinerea certificatului ADR constituie avantaj. Oferta: - salariul atractiv+bonusuri; -diurna se achita dupa fiecare cursa prin virament bancar; - facilitam obtinerea documentelor necesare pentru angajare; - cursele sunt programate in asa fel incat pauza de 45 ore sa fie efectuata acasa, dar dupa caz putem organiza si ca fiecare sfarsit al saptamanii sa fie liber. Flota Speedline este formata din peste 250 de camioane Mercedes Benz, Volvo, Scania, DAF euro 5 EEV si euro 6, echipate cu aparate taxare pe toate tarile tranzitate, echipament protectie complet, carduri combustibil, frigider. Detinem hala depozitare non-stop, parcare, spalatorie, vulcanizare, statie ITP, tahografe combustibil si service proprii aflate pe centura Aradului. DATE CONTACT:

 • Angajez conducător auto pentru Autovidanja.

 • 4

  Angajam conducator auto si manipulant marfa (incarcarea/descarcarea marfii transportate in magazin),cu program part time, posesor permis de conducere categoria B, pentru autoutilitare Iveco Daily 3.5 t, pentru transport ocazional marfa pentru 3 locatii in municipiul Arad. Oferim salariu atractiv si bonusuri. Detaliile contractuale se vor discuta in cadrul interviului de angajare. Telefon contact :

 • 1

  Angajez Sofer profesionist C+E pe țara. Se tracteaza semiremorci frigo. Se lucrează doar de noapte. Necesar experiența pe țara și pe semiremorci frigo. Camion DAF xf euro5 automat! Salariu intre 6000 și 8500 RON. Șoferul trebuie sa fie din partea de vest. Arad, tm, Deva, HUNEDOARA, Reșița, caras, etc. Se încarca din timisoara, se face un tur de țara, iar la sfârșitul săptămânii șoferul este acasă.

 • 2

  Firma din Arad angajeaza personal calificat cu experiență pentru postul de operator masinist pentru buldoexcavatoar Pentru interviu sunati la nr. de tel.

 • 3

  Avem nevoie de Sofer pentru program fix

 • 3

  ANGAJE CONDUCĂTOR AUTO CAT.C +E INTERN CERINTE -atestat -permis cat c+e -experienta MOD DE LUCRU -se lucrează cu containere din terminal Curtici -în fiecare weekend acasă Se oferă sal. între 5.000 lei-8.000 lei

 • 1

  Angajez șofer categoria B doar din municipiul Arad si doar cu experienta pentru cursa fixa Arad-Budapesta-Arad zilnic, tur-retur. Se incarca colete și paleti. Autoutilitara noua. Nu deranjați inutil dacă nu sunteți din municipiul Arad si nu aveti experienta. Se incarca multă marfa și cu mana și se descarca.

 • 4

  Angajam sofer ,Intern -Extern Prelata 3.5 din Arad sau imprejurimi, informatii doar la tel din anunt !!

 • Salveaza cautarea