Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Transport marfa - intern Arad

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Angajez sofer transport marfa categoria C+E

  Angajez sofer camion 40t pentru transport intern marfa Curse tur -retur Salariu intre 5000 - 8000 lei Pentru detalii sunati la

 • 3

  Angajez șofer camion

  Angajez șofer camion prelata 40 tone, curse pe tara. Se circula în program, doar ziua, parcări plătite. Salariu 6000 ron

 • 5

  Angajez șofer profesionist

  Angajez șofer profesionist (ctg c+e),curse doar pe țară cu plecare din Arad cu retur la Arad.Mai multe detalii la telefon!

 • 9

  angajam sofer pe camion traker

  Societate comerciala care activeaza in domeniul constructiilor: Angajeaza sofer cu atestat si experienta pentru transport pe raza judetului Arad. Salar 5000 lei net.

 • 9

  Angajez sofer intern TIR - duba frig

  Angajez sofer intern, TIR C+E, cu experienta pe intern, duba frigorifica. Oferim salariu atractiv. Asteptam sa ne contactati pentru detalii la telefon:

 • 17

  Angajez sofer de tir profesionist cat C+E pt curse interne pe duba frigorifica

  Pe camion VOLVO Obligatoriu Card tahograf Atestat sofer profesionist Minim 1 an experienta Se fac curse doar pe tara Oferim si rugam seriozitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactactati :

 • Angajez conducator auto profesionist.

  Societate comerciala angajeaza conducator auto profesionist pentru transport intern de marfa .Salariu intre 6000 si 9000 ron .Sfarsitul de saptamana acasa .

 • 7

  Angajez sofer camion C +E

  Angajez sofer camion C+E Curese intern plecarea Arad retur la sfarsitul saptamani Arad . Salar intre 6500 si 8000

 • 21

  Angajez sofer categoria B pentru curse locale

  Angajez sofer categoria B pentru curse interne, pe prelata de 3.5tone, Crafter din 2011 dotata cu dormitor, AC si sirocou. Program: se pleaca luni-vineri. Doua zile libere pe saptamana(sambata -duminica). pachet salarial 3500ron. TELEFON

 • Angajez șofer profesionist C+E

  Angajez șofer profesionist categoria C +E să dețină atestat și card tahograf (pentru intern). Mai multe detalii la telefon

 • 21

  Angajez sofer TIR / CONTAINER, curse interne 6500 ron in mana.

  Angajez sofer profesionist curse interne, camion 40T, weekendurile acasa !!! Se cere: Experienta in domeniu, minim 2 ani de condus camion mare, seriozitate, persoana responzabila, domiciliu stabil in Arad. Se ofera: salariu fix 6000 ron NET + diurna, se poate ajunge la 7000ron ! ! ! Pentru mai multe detalii

 • Angajez sofer cat C+CE pr curse România-Turcia si intern

  Angajez sofer cat C+CE pt curse România-turcia si România intern Se ajunge 2-3 weekenduri pe luna acasă Camionul este Iveco Stralis Manual Rog și ofer seriozitate doar persoane ce vor sa muncească pe termen lung Salar -2000 luna

 • 13

  angajez sofer autobasculanta arad

  Angajez șofer pe cap tractor daf euro 5 automat+semiremorca basculabila. Curse pe ruta Arad-Ungaria-Arad intre 90-140 km/sens. Șofer doar cu experienta pe basculanta și din municipiul Arad. Mai mult detalii la telefon .

 • 1

  Angajam sofer profesionist

  Societate comerciala din Arad , angazeaza sofer profesionist pe ruta Romania -Ungaria ,cu experienta minim 5 ani . Se lucreaza de luni-vineri .Pauzele de 45 ore se fac acasa. De preferat ca soferul sa fie din Arad. Mai multe detalii la telefon:

 • 4

  Angajez șofer profesionist

  Șofer profesionist cat c+e cu atestat transport marfa

 • 2

  Angajez sofer TIR curse LOCALE si TARA 7000-9500 RON

  Firma transport cu sediul in Arad, angajeaza SOFER TIR, pentru transporturi LOCALE+UNGARIA. Se descarca - incarca semiremorcile proprii venite de la Extern. OFERIM: - pachet salarial 7000 - 9500 RON net luna - durata unei curse intre 1-3 zile, sunt zile in care se descarca incarca doar in zona cu ajungere acasa seara - weekend-uri acasa - Camioane Daf , cutie automata - Toate aparatele de taxat Pentru informatii suplimentare: tel.

 • 3

  Angajam sofer cifa beton

  Angajam sofer cifa beton, betoniera , pompa beton

 • 1

  Angajam Sofer Categoria B

  Candidatul ideal Carnet de conducere fara incidente cat. B, cu vechime minima 1 an. Abilitati de comunicare si relationare Transport gratuit pentru Angajati din Arad -Mandruloc. SALARIU 3200 LEI NET + Bonuri de Masa in valoare de 35 lei zi. Descrierea jobului Incarca descarca marfa( făină) in din autoutilitara aflata in dotare Transporta marfa la clienti, conform rutei stabilite, descarca marfa si incaseaza banii de la clientii care platesc numerar Participa la receptia marfurilor luand la cunostinta neconcordantele dintre facturi si marfa, semnand procesul verbal de constatare diferente Raspunde pentru efectuarea cursei in conditii optime, de la plecare si pana la sosirea la destinatie Respecta procedurile auto de exploatare, procedurile de intretinere si verificare autovehicule valabile in firma.

 • Sofer cat.b

  Candidatul ideal Carnet de conducere fara incidente cat. B, cu vechime minima 1 an. Abilitati de comunicare si relationare Transport gratuit pentru Angajati din Arad -Mandruloc. SALARIU 3200 LEI NET + Bonuri de Masa in valoare de 35 lei zi. Descrierea jobului Incarca descarca marfa , doua persoane pe masina de distributie ( făină) autoutilitara aflata in dotare Transporta marfa la clienti, conform rutei stabilite, descarca marfa si incaseaza banii de la clientii care platesc numerar Participa la receptia marfurilor luand la cunostinta neconcordantele dintre facturi si marfa, semnand procesul verbal de constatare diferente Raspunde pentru efectuarea cursei in conditii optime, de la plecare si pana la sosirea la destinatie Respecta procedurile auto de exploatare, procedurile de intretinere si verificare autovehicule valabile in firma.

Salvează căutarea