Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Transport marfa - intern Timis Timisoara

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 33

  angajez sofer profesionist C+E

  Angajez sofer profesionist categoria C+E , din zona Timișoara, pentru bascula, salariu negociabil.

 • 18

  Sofer distribuție

  Biscotto SRL producator de Inghetata și biscuiti angajează pentru județul timis agent Vanzari cu atribuții de Sofer livrator .Preferabil zona Timisoara Cerințe - experiența in distribuție-Vanzari -seriozitate Permis conducere categoria B Constituie un avantaj dacă domiciliul este in Calea Sagului, Freidorf, Utvin, Sanmihaiu roman. Sacalaz.

 • Angajez sofer cat C+E

  Firma de transport marfa, cauta conducator auto categoria C+E. Program de lucru L-V, curse locale. Se ofera salariu in functie de experienta, bonuri de masa si bonusuri. Pentru detalii:

 • 11

  angajez șofer profesionist

  angajez șofer pe camion 40t.chiar și incepator.de preferat zona Timișoara sau împrejurimi. informații mai multe la telefon.

 • 18

  Subcontractori (Tractionisti) Romania

  LKW WALTER cauta subcontractori pentru lucrul la terminalele din Curtici si Oradea. Plata saptamanala, 10000 km pe luna, toti km platiti, fara chirie remorca. De preferat camioane care pot tracta remorci mega sau mega si standard (cupla variabila). Oferim seriozitate si colaborare pe termen lung.

 • 2

  Șofer autocisternă cu atestat profesional ADR - Gorj

  Șofer autocisternă cu atestat profesional ADR - Gorj Pentru noi este forte important să livrăm comenzile în timp util deoarece clienții noștri au încredere că le putem asigura energia necesară atunci când au nevoie. Rolul șoferului în compania noastră este foarte important deoarece creează puntea de legătură între noi și clienți. Alătură-te echipei noastre pentru a fi tu pesoana care ne aduce mai aproape! Cine suntem noi Înainte de toate, trebuie să știi că suntem un grup de oameni care pun suflet în ceea ce fac. În al doilea rând, suntem o companie românească, cu sediul în Timișoara, cu o rețea națională, care de 10 ani oferă serviciii de furnizare de combustibil pentru companii, inclusiv companii din sectorul agricol. Suntem și cel mai dinamic furnizor de combustibili din România, cu cea mai mare creștere a cifrei de afaceri în ultimii 10 ani. Am ajuns la această performanță datorită crezului nostru, acela de a face tot ce ne stă în putință pentru a oferi servicii impecabile clienților noștri. Credem în tranziția către un viitor sustenabil, în consecință, suntem în proces continuu de adaptare și inovare a activității noastre. Cum am vrea să fii tu O persoană onestă, implicată și care face cu bucurie activitățile pe care le presupune rolul său în companie. Am vrea să fii o persoană responsabilă, care își ia în serios atribuțiile și încearcă să le îndeplinească în termenii stabiliți. Rolul tău în organizație Vei asigura transportul de carburanți în Gorj și zona adiacentă; Vei onora livrările în timp util; Vei discuta cu echipa pentru a prelua comenzile; Vei respecta traseele de livrare stabilite cu departamentul logistic; Îti vei asuma responsabilitatea de a găsi soluții atunci când apar situații neprevăzute; Motive ca să vii în echipă Suntem foarte conectați la tehnologie și ținem pasul cu evoluția ei, vei primi telefon up to date ; Ai șansa să intri într-o super echipă (și asta nu este o lipsă de modestie) cu oportunități foarte mari de creștere și cu o atmosferă de lucru plăcută; Condiții salariale foarte atractive; Vei face parte dintr-o companie care este în continuă dezvoltare și care îți asigură stabilitatea locului de muncă; Vei avea suport pentru realizarea sarcinilor. Cum facem selecția În realizarea selecției candidaților urmărim câteva elemente, însă, dincolo de ele, cel mai mult vor conta determinarea și dorința de a contribui la obținerea performanței. Ai permis de conducere categoriile C+E; Ești o persoană aprtă din punct de vedere medical pentru conducerea unui autovehicul; Ai atestat profesional ADR; Ai Cerficat Atestat de Competență Profesională pentru transport marfă periculoasă; Ai card digital pentru tahograf; Ai 3-5 ani experiență în transportul mărfurilor care se supun normelor ADR; Ești o persoană responsabilă care întreține autovehiculul pus la dispoziție de noi și îl manevrează corespunzător. CV-urile se vor trimite la adresa:

 • 18

  Angajez șofer cat. B

  Angajez șofer categoria B, in vederea Distribuției de mărfuri. Se lucrează pe masini dotate cu lift+liză.

 • 12

  angajez sofer cat c+e

  Firma de transport din Timisoara angajeaza sofer cat c+e, lucru intern, prelata, camion euro 6, se merge doar la program.Salar 7000 lei+60 l motorina pt naveta.Cer si ofer seriozitate

 • 1

  Angajez sofer BCE intern frigo

  Angajez sofer BCE intern frigo Timișoara. Detalii la telefon zero șapte doi zero doi șase opt noua patru sapte

 • 2

  Firma de instalatii angajeza sofer aprovizionare

  CAUTA SOFER PENTRU APROVIZIONARE SANTIERE

 • 13

  Angajam șoferi de tir

  Firma de transport,angajam șoferi de tir pentru curse pe țară cu plecare din Timisoara.Preferam șoferi din zona Timisoara

 • 23

  Angajam șoferi de tir

  Aveti nevoie de un job bine platit! Aveti nevoie sa petreceți,zilnic,timp cu familia Va ajutam noi, Angajăm șoferi categoria C+E pentru transport local cu semiremorci frigo pe rute locale partea de Vest a țării,preferabil șoferi din zona Lugojului Informatii suplimentare la numărul de telefon:

 • 9

  Soferi categoria C+E, cautam colaborare

  Soferi, categoria C+E, cu atestat si cartela tafograf, cautam colaboare in regim part-time sau in weekend. Tel. zero, sapte, patru, patru, doi, cinci, sapte, noua, zero, sase sau zero, sapte, patru, noua, patru, trei, zero, cinci, patru, zero.

 • 7

  Angajez șofer 3.5 intern

  Angajez șofer pe tur-retur din Timisoara în România, Mașina, Iveco 2018, 10 paleti Max 2 curse pe săptămână

 • 6

  angajare

  angajez sofer camion categoria C+E transport intern

 • 14

  Sofer pentru camion cu macara

  Angajam sofer cat BCE cu atestat de macaragiu grupa A sau E transport intern

 • 2

  Angajam sofer bena cereale

  Angajam sofer cat.C.E card tahograf atestat transport marfa valabile pentru bena cereale salar 7000-8000

 • 8

  Angajam sofer profesionist ansamblu cu bascula

  Societate comerciala cu vechime in trasportul de marfuri generale,angajeaza sofer profesionist pentru ansamblu format din cap tractor si semiremorca bascula. Cursele sunt locale Arad Timisoara,salariu motivant.

 • 2

  Angajez șofer profesionist

  Angajez șofer profesionist la prelata curse pe tara (intern) salar 7000 lei info la

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis

Localități

Timisoara
Salvează căutarea