Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Transport marfa - intern Timis Timisoara

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 4

  Global Plast Business angajeaza sofer distributie TIMISOARA

  Candidatul Ideal: Recrutam o persoana serioasa, responsabila, adaptabila, care trebuie sa aiba : - Permis categoria B; - Experienta in distributia de marfuri, minim 2 ani. Descrierea jobului - Activitatea se va desfasura pe zona Timisoara. - Marfurile se distribuie catre clientii alocati, cu respectarea itinerarului primit. - Vor trebui respactate termenele limita si bunele relatii cu clientii din portofoliu. Ce oferim : - Contract individual de munca pe perioada nedeterminata; - Salariu se va discuta la interviu; - Tichete de masa in valoare de 40 lei zi lucratoare; - Program de lucru L-V : 8:30-17:30. Descrierea companiei: Global Plast s-a înființat în anul 2003, operează la nivel național și regional prin 6 depozite cu o suprafață totală de peste 15.000 mp, o echipă de peste 200 de angajați și are un portofoliu de aproximativ 3000 de articole. Printre acestea se numară mărcile proprii Zorex, Alabala și Papelino popularizate pe site-ul nostru Gospodar.Shop In 2021 a înregistrat o cifră de afaceri de 26 milioane de euro, în creștere față de anul precedent, cifră realizată împreună cu cei peste 4000 de clienți (inclusiv toate lanțurile de hypermarket și supermarket prezente în România). Din anul 2003 am dezvoltat și activitatea de export, produsele noastre fiind deja recunoscute în peste 20 țări din Europa. Mult succes! Tel:

 • 5

  Sofer transport intern

  Firma de transport angajeaza soferi categoria C+E pentru subansamblu cap tractor cu semiremorca la prelata, cursele se fac doar in tara ,weekend liber iar in timpul saptamani se ajunge acasa . Se ofera salariu intre 5500 si 7500 ron . Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon

 • 106

  Angajam soferi pe tir la prelata si autobasculanta (salariu atractiv 7000-10000 lei)

  Societate de transport, angajam soferi categoria C+E pe tir cap tractor+ semiremorca Activitate saptamanala, weekend- acasa la prelata Si sofer pentru autobaculanta cap tractor+ semiremorca, produse balastate, Activitate de luni pana vineri, zi de zi - seara acasa. Se ofera salariu atractiv (7000-9000 lei/ luna) . Mai multe detalii la tel.:

 • 93

  Soferi autobasculante

  Societate de transport angajam soferi profesionisti cu experienta pe autobasculante (cap tractor + semiremorca) pentru transport produse balastate cat si pentru transport cereale. Oferim salariu atractiv 7.000-10.000 lei cu seara acasa. Necesar categorie permis C+E.

 • 4

  Caut Sofer

  CAUT SOFER PROFESIONIST, PE CAMION CU MACARA CU ATESTATE SI AUTORIZATII ISCIR MAI MULTE DETALII LA TEL.

 • Angajez sofer profesionist

  Angajez sofer categoria c, e curse interne la prelată (doar pe tara) salr 7000 lei info la

 • 5

  Angajez sofer

  Angajez sofer profesionist,cursa tut-retur intern Salariu atractiv

 • 34

  Angajam sofer

  Depozit materiale de constructii situat in Timisoara,angajam sofer pentru camioneta de 3,5 tone

 • 3

  angajam soferi basculante

  SANGES TRANS angajeaza soferi basculante cu permis categoria B,C,E ; experienta minimum 2 ani curse interne ; rugam seriozitate ; oferim salariu atractiv

 • 10

  Angajez sofer intern 3,5 tone

  Angajez sofer 3,5 tone pe intern pe ruta Timisoara -Bucuresti si retur cu experinta , recomandare de la ultimul loc de munca si cunostinte minime de mecanica . Salarizare 4500-5000 lei

 • 7

  Angajam sofer profesionist

  Depozit materiale constructii, angajam sofer profesionist cat BE CE

 • 3

  Angajez sofer Autobasculanta

  Angajez sofer C+E pentru curse locale autobasculanta(cap tractor + semiremorca). Necesar atestate valabile, experienta in domeniu constituie bonus. Salarizare cuprinsa intre 4500-8000lei, discutat personal in functie de experienta. Detalii la

 • 5

  Angajam sofer categoria B

  Angajam sofer distributie categoria B Abilitati necesare: -experienta post sofer 5 ani; -domiciliul in Timisoara sau localitatile limitrofe, in limita a 15km; -persoana dinamica, comunicativa, respectuoasa; Angajam sofer categoria B pentru distributie alimente ( marfa paletizata ), camion 8 europaleti, carosat, dotat cu lift hidraulic si agregat frigorific, pentru zona de vest ( jud. Timis, jud. Arad, jud. Caras-Severin, jud. Hunedoara, jud. Bihor ) . Salar de baza net incepand de la 3000lei + Sambete si alte bonusuri.

 • 12

  Angajez sofer cat b

  Angajez sofer pentru camioneta transport agregate

 • 5

  Angajam soferi camion (cap tractor articulat si semiremorca) transport marfa, categorie C + E

  Societatea Mastertransport angajeaza sofer , pentru camioane articulate ( cap tractor si semiremorca bascula) detinator categorie CE pentru transport piatra si balastru. Cerinte: atestat profesional C, C 1, CE, C 1E card tahograf, experienta minim 1 an. Cautam soferi din toata tara, disponibili sa doarma in cabina. Zona de activitate Lugoj. Oferim salariu net 6.000 lei. Relatii suplimentare se pot obtine la numarul de telefon: Grozav Sorin:

 • 16

  Sofer Distributuie marfa

  Firma distributie materiale electrice si vopsele lavabile, angajeaza pentru depozitul din Timisoara sofer distributie marfa. Cerinte: - Studii medii; - Permis categoria B cu vechime de minim 3 ani; - Experienta in distributie minim 3 ani; - Cunoasterea judetelor Timis, Arad, Caras-Severin reprezinta un avantaj; - Program de lucru 08:00-17.00; - Sa fie apt medical pentru efort sustinut; - sa aiba domiciliul in Timisoara + maxim 12km. Se ofera: Salariu atractiv + tichete de masa 35ei / zi lucrata! Nu se ofera masina firmei acasa! Daca sunteti interesat asteptam cv-urile pe whats-app la numarul afisat sau pe publi24.

 • 10

  Angajam sofer cat.B cu norma intreaga si un muncitor pt.sera legumicola part time

  Soferul va lucra si pe linia de productie cand nu are grad de ocupare. Muncitorul leegumicol sa posede cunostintele necesare lucrului la intretinerea culturilor.

 • 7

  Angajez șofer cat B

  Angajez șofer cat B pt transport national pe mașină frigorifica

 • 10

  Angajez șofer categoria C+E, regim intern (România)

  Societate comercială in domeniul transporturilor rutiere de mărfuri angajează șofer categoria C+E, regim intern (Romania). Activitatea se desfășoară cu un ansamblu cap tractor și semiremorci prelate standard, pentru transportul de mărfuri generale. Beneficiile includ: -Salariu atractiv de 7000 lei -Card bancar dedicat cu numărul auto de camion în RON pentru diverse plăți Cerințele sunt următoarele: -Permis de conducere categoriile C+E -Atestat profesional -Cartelă tahograf Asigurăm și solicităm seriozitate! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: Adi Vă rugăm să ne contactați doar prin apel telefonic!

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Timis

Localități

Timisoara
Salvează căutarea