Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Soferi transport marfa international - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 41

  Firma in plină dezvoltare,cu peste 320 de angajați cautam soferi cat C,CE in Germania

  MTL Transport und Logistik cu sediul în85716 Unterschlei heim, își mărește echipa și caută șoferi pentru : ________ Șoferi pe camion de 40 tone în locația 85301 Schweitenkirchen, cu disponibilitate imediata! Programul de lucru este de Luni pana Vineri ! Se cauta doi șoferi : unul pe tura de zi și unul pe noapte! Tura de zi va avea un traseu zilnic între 250 - 300 km, între 1 - 4 clienți de livrat cu o încărcare sau două. Tura de noapte în schimb va avea un traseu cuprins între 600-700 de km cu o descărcare și schimb de remorca ! 24 de zile de concediu pe an (dupa fiecare an in companie se adauga 1 zi de concediu) __________ Soferi pe camion 12 15 tone în locațiile 85356 Attaching și 85301 Schweitenkirchen ! Straubing Se livrează marfă paletizată între 12-18 clienți pe zi, rută fixă. Se lucrează de Luni până Vineri, cu posibilitatea de a face 2 sâmbete extra pe luna. 24 de zile de concediu pe an (dupa fiecare an in companie se adauga 1 zi de concediu) Pentru detalii suplimentare, ne puteti lasa un mesaj sau ne puteți trimite direct CV-ul la urmatoarea adresa de E-mail: Soferi pe 3,5 tone Pentru parteneri noștri UPS, DPD, GLS , Trans O Flex ! Straubing Erding Freising Plattling Regensburg Hengersberg Se livrează colete, Stopurile diferă de la un partener la altul ! Se lucrează de Luni până Vineri, cu posibilitatea de a face 2 sâmbete extra pe luna. 24 de zile de concediu pe an (dupa fiecare an in companie se adauga 1 zi de concediu) Contractul se face direct cu firma germana fără intermediari ! Rugam persoanele interesate să ne contacteze la numărul afișat mai jos: Tel: între orele ( 8:00-18:00) Posibilitate de cazare, contra-cost. Cerem și oferim seriozitate! Echipa MTL va doreste o zi frumoasă!

  Repostat automat
 • 126

  Sofer 40t in Germania

  Companie germana angajeaza Soferi 40t pentru Kaufland Venitul este de 2750 Euro net luna Contract german, perioada nedeterminata Cazare asigurata contracost 250 Euro luna Locatie: Dortmund Angajare imediata Detalii la tel: .

 • 2

  Angajez Sofer Profesionist cat.B C E

  Firma Nemteasca angajaza soferi cat. B C E pt Auto Basculanta Articulata. Se lucreaza locale Germania. Program 8 ore zi. Pt mai multe detalii ma puteti contacta la nr ul de tel:

 • 7

  Soferi Germania

  Firma Wiesner Transporte GmbH Sestewitzer Str.16 04463 Gro pösna - Leipzig -Germania, caută șoferi profesioniști ( C+E ) pentru colaborare pe termen lung. Firma își desfășoară activitatea in proporție de 70% in zona Leipzig, unde se oferă cazare gratuită (unul sau maxim 2 in camera)pentru șoferi, dar si in deplasare atunci cand exista santiere (înnoptat cabina sau pensiune ). Cazarea se afla la 2 minute de mers pe jos de sediul firmei si parcarea camioanelor(bascule). Firma deține peste 50 de camioane si se ocupa cu transport de nisip, pământ, pietriș, asfalt etc. Se lucrează cu personal roman de aproximativ 8 ani, in prezent sunt peste 25 de șoferi profesioniști din România. Dispecer roman, mecanic roman, nu se cere limba germana. -22 zile de concediu pe an, contract angajator gernan pentru perioada determinata/nedeterminata, asigurare medicală, cazare gratuită(curent, internet, apa calda, curățenie la fiecare sf de săptămâna in bai/Bucătărie), telefon de serviciu, echipament de serviciu, plata punctuală pe data de 10. a lunii, camioane noi, plata pe ora. Pentru mai multe detalii despre angajator, mediul de lucru, dar si plata : 
Diana: - de luni pana vineri, între orele

 • 1

  Șofer profesionist c +e

  CST GmbH angajează șoferi profesioniști pentru curse pe teritoriul Germaniei (mai mult în vestul Germaniei), uneori se conduce și în Franța cca 100 km și se întra iar în Germania. Se conduce 90 % ziua 3-5 încărcări descărcări pe zi (rampa sau pe lateral) majoritatea descărcărilor se repetă. Dispecer în limba romana Posibilitatea de a alege baza, baza din SUD în apropiere de Baden-Baden cu toate necesitățile, bucătărie, masina de spalat, uscător, dus, Wi-Fi etc dar se doarme în camion! Si baza NORD unde exista o casa la fel cu toate necesitățile și o mașină de serviciu. Salariul începe de la 2800 net in mâna cu 2 sâmbete lucrate. Pauza de 45 se face la baza de vineri seara pana luni dimineață (din 2 în 2 săptămâni șoferul este adus la baza dar și în timpul săptămânii când este posibil. ADR reprezinta un avantaj! Camioane MAN și DAF euro 6 Contract de munca în Germania, asigurăre de sănătate, alocație copii dacă este cazul! Posibilitate de a încheia și un contract de munca romanesc. Firma germana fără intermediari! Cautam șoferi serioși! pentru orice întrebare Alfred Christ va sta la dispoziție, de preferabil apel vocal (telefon sau watsapp) la numărul oo49163175133o

 • 1

  Șofer cât c e

  CST GmbH angajează șoferi profesioniști pentru curse pe teritoriul Germaniei (mai mult în vestul Germaniei), uneori se conduce și în Franța cca 100 km și se întra iar în Germania. Se conduce 90 % ziua 3-5 încărcări descărcări pe zi (rampa sau pe lateral) majoritatea descărcărilor se repetă. Dispecer în limba romana Posibilitatea de a alege baza, baza din SUD în apropiere de Baden-Baden cu toate necesitățile, bucătărie, masina de spalat, uscător, dus, Wi-Fi etc dar se doarme în camion! Si baza NORD unde exista o casa la fel cu toate necesitățile și o mașină de serviciu. Salariul începe de la 2800 net in mâna cu 2 sâmbete lucrate. Pauza de 45 se face la baza de vineri seara pana luni dimineață (din 2 în 2 săptămâni șoferul este adus la baza dar și în timpul săptămânii când este posibil. ADR reprezinta un avantaj! Camioane MAN și DAF euro 6 Contract de munca în Germania, asigurăre de sănătate, alocație copii dacă este cazul! Posibilitate de a încheia și un contract de munca romanesc. Firma germana fără intermediari! Cautam șoferi serioși! pentru orice întrebare Alfred Christ va sta la dispoziție, de preferabil apel vocal (telefon sau watsapp) la numărul oo49163175133o Publi

 • 4

  Sofer profesionist C+E+ADR 100 ZI

  Esti in cautarea unui loc de munca stabil, si cu toate facilitatile din tarile de vest? Atunci esti la locul potrivit! Angajăm șoferi cu experiență pentru transport internațional. Flota moderna de camioane mercedes MP4 sau Volvo euro 6 cu toate dotarile pentru transport international. Pauzele de 45 nu se fac la camion, se fac la apartament. Se lucreaza de Luni pana Vineri-Sambata dimineata. Transport dus intors cu camionul sau cu avionul, depinde de situatie. Dispecerat in Limba romana. Carduri de alimentare UTA si Orosol + aparate de taxare automate pentru fiecare tara. Salariul se plateste punctual in fiecare luna in data de 15 + avansuri la cerere. Ce cautam? Soferi profesionisti, motivati, seriosi si cu simtul responsabilitatii! Este necesar sa ai Permis categoriile C+E, Card tahograf , Certificat de pregatire profesionala CPC, Atestat ADR colete Analizele medicale valabile Cazier rutier doar pentu consultare. Oferta, beneficii: - Loc de munca stabil! - Punctualitate si corectitudine la plata salariului: diurna zilnica ( 90 - 100 zi calendaristica) - Flota moderna cu vehicule de ultima generatie; - Bonusuri de performanta. - Echipament adecvat pentru munca. Chirie in germania achitata de angajator si utilitati.

 • 1

  Șofer cat.C C+E - Germania Transport Frigorific Fatrans GmbH

  Șofer cat.C C+E - Germania Transport Frigorific Compania: Fatrans GmbH Tara: Germania Regiune: Hessen Ocupație: Full Time Salariu: 3000 - 3900 EUR Descrierea ofertei: Cerințe: * Permis de conducere cat.C și sau C+E - obligatoriu; * Experiență pe un post similar de minim 1 ani - obligatoriu; * Atestat transport marfă, card tahograf, cod 95 - obligatoriu; * Responsabilitate * 80% din curse sunt pe timp de noapte * Nu este necesara limba Germana. Condiții: * Program de lucru full-time, . Se lucrează in sistem de 6 săptamani cu 2 acasă in rotatie. * Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; * Concedii conform legislației; * Contract de muncă de Germania. * Asigurare medicală în Germania. * Sporuri de noapte - 25%; * Sporuri de sărbători - 100%; * Diurna asigurată în funcție de destinație; * Salariu motivant 3000 - 3900 EUR pe lună brut. * Anmeldung (înregistrare la evidenta populatiei în Germania) * Suport pentru întocmirea actelor pentru alocatia copiilor din Germania * Transport gratuit cu avionul dus-întors * Cazare dotată cu bucătărie, mașină de spălat uscat GRATIS (pentru pauzele din Weekend) * Pauzele se pot efectua în parcările private ale firmei Mediul de lucru: Se lucrează de noaptea. Seara se încarcă și a doua zi dimineata se livrează. Se livrează numai la depozitele centrale alimentare. Responsabilități: * Transport, încărcarea și descărcarea produselor alimentare proaspete. * Curatare intretinerea Camionului si a remorci * Seriozitate, Implicare si punctualitate Pentru mai multe informații contactați-ne cu încredere în privat Telefonic sau Whatsapp !

 • 34

  Angajam soferi profesionisti in Germania

  Firma De Transport international angajeaza soferi cat B+C+E in Germania si comunitate in domeniul transportului Containerelor Marine. Informationen la Telefon . Salariul 2500 Euro informati la telefon

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Salvează căutarea