Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Transport persoane Cluj Tip job: Full time

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Caut șofer categoria B pentru van cu acte în regulă pentru Elveția în regim de rezidență . Asigur transport,cazare și diurnă . Se muncește în orașul Geneva . Salarizare net 24 franci elvețieni ora muncită . Program de muncă 176 la.un salar de 4200CHF cu posibilitatea de a muncii ore suplimentare până la - 208 opțimal lunar . ADRESA Rue de Lyon 59, 1203 Gen ve

 • Scoala de soferi din Cluj-Napoca angajeaza cu contract de munca si conditii salariale avantajoase, instructor auto categoria B, detinator de atestat sau in curs de formare.

 • Șofer profesionist,categoria B,C,D,E, prestez servicii de transport persoane și transfer aeroport pe teritoriul Romaniei/Ungaria. Microbus VW.T5 CARAVELLE long an 2015,7+1 locuri.

 • Firma licentiata,Partener oficial Uber-BOLT-Free Now !Angajam soferi si Inchiriem mașini pt tineri șoferi care vor sa își mărească veniturile și vor o mașina 24din 24 ! Firma detine autorizatie de transport alternativ,copii conforme,ecusoane.... De asemenea puteti lucra si cu masina proprie daca detineti una si indeplineste criteriile cerute de platformele Uber, Bolt si Free Now! Varsta minima este de 21 de ani cu o vechime de cel putin 2 ani de permis cat B .Oferim suport pentru obținerea atestatului de transport persoane in regim de închiriere, consiliere pentru a deprinde cunostintele de folosire a aplicatiei.Cu o experiență de peste 3 ani considerăm că știm toate,, secretele " pentru a realiza venituri cât mai mari, pe care vii le vom spune!!! Câștigurile pot varia între 6000 și 10000 lei,!!! Plata se face saptamanal (marti-miercuri) prin virament bancar sau cash,cum doriti! Programul este flexibil,lucrati cand doriti,sunteti propriul dumneavoastra sef! Se încheie contract de muncă!! Oferim si cerem seriozitate! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati telefonic!

 • Cut de munca sofer transport persoane 8 1 experienta in condus 20 ani fara probleme serios si responsabil .nu beau nu fumez

 • Firma ridesharing autorizata pe platformele BOLT,FREE NOW, UBER, Cluj-Napoca , cautam colaboratori cu comision 8% se oferă suport și consultanta pentru eliberarea actelor necesare.Cerem și oferim seriozitate . Conditii care trebuie îndeplinite: -varsta minima 21 ani -permis de conducere minim 2 ani -cazier judiciar -cazier auto -atestat transport persoane in regim de închiriere -autoturism auto care sa nu depășească 15 ani -taxele ARR sunt suportate de noi. Pentru mai multe detalii va stam la dispoziție la tel și pe whatss up:

 • 1

  Angajez urgent șofer cat b sa fie din Turda salariu negociabil

 • 1

  Angajez sofer urgent categoria B fără obligații familiare ofer cazare si 2 mese pe zi turda

 • 1

  Firma partener BOLT & Uber & FREE NOW Angajăm șoferi BOLT & Uber & FREE NOW Salarii foarte atractive, in jur de 1500-2500 RON/ săptămână (plata se face saptamanal). Putem începe o colaborare împreuna pentru BOLT & Uber &FREE NOW , dacă deții o mașină cu 4 uși, cu o vechime nu mai mult de 15 ani. BOLT & Uber& FREE NOW sunt platforme de transport persoane pe plan local. Activitatea desfășurându-se in masina ta personala pe baza unei aplicatii de pe Smartphone-ul tău. Lucrând în mașina ta personala, ești propriul tău șef. Sau aveti optiunea sa inchiriati de la noi din firma masinile sunt dotate cu instalatii GPL consum 13 ron/100 de km prius G2 sau consum 15ron/100 de km pentru prius G3 ,si cu aturizati & ecusoane pe 3 ani de zile+casa de marcat . Nu iți pune nimeni condiții, lucrezi într-un mod care să-ți fie pe plac. Cerințe & Specificații: -permis de conducere categoria B -vârstă minimă 21de ani pentru BOLT -vârstă minimă 21 de ani pentru Uber -varsta minima 21 de ani pentru FREE NOW -atestat de transport in regim de inchiriere -cazier judiciar -carte de identitate -asigurare valabilă -ITP valabil 6 luni -Talon -Autoturism (4 uși)

 • Salveaza cautarea