Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Transport persoane Suceava

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajez sofer categ D

  Angajez sofer categoria D cu experienta in transport persoane, pentru curse interne, cu domiciliul in Suceava sau zonele limitrofe.

 • 1

  FLOTĂ UBER BOLT

  Flotă Uber Bolt angajează șoferi. Comision Flota 10% din net. Flota plătește 20% din cartea de muncă. Condiții bune și noi de colaborare. Contract de munca incepand cu 2h. Doar persoane responsabile și cu chef de muncă. Angajăm DOAR CU MAȘINILE PERSONALE În Suceava și Bucuresti.

 • 2

  Firma parteneră bolt, uber angajăm șofer

  Firma autorizata , partener Uber,Bolt,Black Cab, angajam sofer, oferim autoturism la închiriere -Oferim suport pentru intreg procesul de angajare si obtinere ale actelor necesare,incluzand atestatul de sofer, copia conforma, ecusoanele, asigurarea pentru bagaje si calatori. -Costurile ce implica contractul de comodat, copia conforma si ecusoanele vor fi suportate de firma -Acte necesare pentru sofer: Cazier auto( fara incidente grave) Cazier judiciar fara inscrieri Carte de identitate Permis de conducere cat B -Conditii de angajare: varsta minima: 21 ani permis de conducere de minim 2 ani -Programul este flexibil, soferul avand libertatea sa isi aleaga singur orele de lucru. Nu se percepe niciun comision in cazul in care acesta nu lucreaza intr-o saptamana ( se face cerere pentru concediu fara plata) -Se face contract de munca pe 8 ore,costurile fiind suportate de sofer. Angajăm si șoferi cu autoturism propriu Plus alte avantaje pe care le vom discuta personal -Comisionul este de 8%incasari(

 • 1

  Angajez sofer categoria D

  Angajez sofer categoria D pentru curse interne regulate, cu domiciliul in Suceava sau zonele limitrofe.

 • 1

  Leader Scope S.R.L

  Căutăm șoferi cu mașini proprii sau colaboratori PF Oferim contracte de munca cu 2,4,6,8,ore Suportam 20% din cheltuieli carte de munca Cerințe, 10% din net Atestat transport alternativ persoane Fara alte cheltuieli ascunse... Va mulțumesc!!

 • 2

  Leader Scope SRL

  Firma autorizata ARR căutăm șoferi cu mașini proprii sau colaboratori PF. Oferim: Carte de munca 2,4,6,8, ore și suportam 20%din cheltuieli Cerințe: -10%din net

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Suceava

Localități

Salvează căutarea