Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Transport persoane

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 9

  Angajam șoferi

  Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 ore avem și mașini disponibile cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :

 • 6

  Angajam șoferi pt Uber și Bolt

  Firma autorizata ARR căutăm colaboratori pentru Uber și Bolt cu contract de munca la 4,6,8 ore avem și mașini disponibile cu tot ce trebuie sa poată sa înceapă activitatea pt detalii :

 • 1

  FLOTĂ UBER BOLT

  Flotă Uber Bolt angajează șoferi. Comision Flota 10% din net. Flota plătește 20% din cartea de muncă. Condiții bune și noi de colaborare. Contract de munca incepand cu 2h. Doar persoane responsabile și cu chef de muncă. Angajăm DOAR CU MAȘINILE PERSONALE În Suceava și Bucuresti.

 • 2

  Bolt ,Uber colaborare Cluj Napoca .

  Firma autorizată ARR ,cu licența pentru transportul alternativ UBER , BOLT ,doar colaborare Pfa, SRL, pentru cei care vor sa lucreze legal . Transparentă și fără nici un alt cost ascuns (diferite plăti sau comisioane ) Comisionul flotei de 10% din venitul BRUT Se oferă : -copia conforma și ecusoanele- -suport obținere PFA ,SRL . -plata săptămânală . Trebuie să îndepliniți următoarele condiții: -Soferul sa aibă vârsta minima 21 de ani -permis de conducere cu o vechime de 2 ani -atestat transport alternativ -cazier auto -cazier judiciar -auto să nu fie mai vechi de 15 ani și să fie dotat cu 4 uși Vă îndrumăm corect pentru obținerea actelor pentru a lucra in cadru legal Ce pași trebuie să urmați : -Auto trebuie sa aibă itp-ul la 6 luni pentru transport alternativ într-o stație ITP -Contract de comodat între proprietar și flota -Activam contul pe platformele aferente - seriozitate - Instruirea în tot ce înseamnă ride sharing și un mod corect de activitate în domeniu Doar colaborare PFA ,SRL pentru a putea lucra cât doriți ,fără a fi constrânși de numărul de ore lucrate cum este in cazul contractelor de munca .

 • 14

  sofer UBER , BOLT firma licentiata uber-bolt

  Vrei să fii propriul tău șef ? Nimic mai simplu alăturăte flotei noastre cu masina personală sau cu mașina noastră ,programu ti-l faci tu singur ,fără costuri ascunse cu un comision de 10% în acesti bani fiind incluse toate taxele :contabilitatea , TVAintracomunitar si impozit pe venit .masina rămâne permanent la șofer ,,copia conforma si ecusoanele pentru soferi vin din partea firmei carte de munca ,,2,4 sau 8 ore in functie de preferinte vii cu un prieten ai un plus de 5% pe luna respectiva pentru mai multe detalii contactatine la numarul de whatsapp din anunt ,,,

 • 12

  Caut Sofer Personal

  detalii pe whtsapp va rog

  Repostat automat
 • 5

  Angajare Sofer Permis B

  Firma transport international de persoane angajeaza sofer categoria B. Cerinte -Permis cat B + atestat profesional de persoane -Cunostinte de baza limba engleza germana -Experienta trafic rutier in tarile UE Activitatea se desfasoara in mare parte in tarile UE. CV-urile se trimit pe whatsapp:

 • 1

  Vanzari direct de la proprietar 86000 euro

  Vand afacere la cheie: spatiu dotat corespunzător pentru amanet si schimb valutar, in zona Dovali, suprafața 8.99 mp, str Grigore Procopiu, nr 39, bloc G117, sc B, parter, ap 4B. Se poate schimba domeniul de activitate. Pret 15500 euro. Mai avem 3 apartamente in oras, teren in panta de 45 grade, duplex la Barbatesti, afacere la cheie in cartier Troianu - camin de batrani cu licenta de la Ministerul Muncii, autoturisme, distilarie. In Rm Valcea se vinde apartament cu 2 camere si dependențe, în centru orasului, în suprafață de 45,50 mp utili, str Mihai Viteazu, nr 2, bloc 22 Decembrie, sc 1, etaj 1, ap 8, complet renovat, instalatie electrica noua, instalatie sanitara noua si racordare la noua instalatie de căldură a blocului, se vinde mobilat. Pe acelasi palier avem la vanzare si apartament cu 3 camere. Pretul se negociază la fata locului. Relatii la telefon . Pret 79.000 euro In Rm Valcea, se vinde apartament cu 3 camere in centru orasului, cu dependinte si 2 balcoane, în suprafață de 56,50 mp utili, str Mihai Viteazu, nr 2, bloc 22 Decembrie, sc 1, etaj 1, ap 7, complet renovat, instalatie electrica noua, instalatie sanitara noua si racordare la noua instalatie de căldură a blocului cu gigacalorimetru propriu, apometre apa rece si calda cu cititor radio, se vinde mobilat. Pretul se negociază la fata locului. Pe acelasi palier la vanzare si apartament cu 2 camere - ap nr 8. Relatii la telefon . Pret 86.000 euro. In Rm Valcea, în centru orasului, se vinde apartament 2 camere si dependinte, în suprafață de 48,79 mp utili, str Carol I, nr 15, bloc Arges, sc C, etaj 1, ap 8, complet renovat, instalatie electrica noua, instalatie sanitara noua si racordare la noua instalatie de căldură a blocului, cu gigacalorimtru propriu, cu apometre apa rece si calda cu citire radio, se vinde cu mobila noua pe comanda, blocul are loc de parcare. Pretul se negociaza la fata locului. Relatii la telefon . Pret 86.000 euro

 • Sofer profesionist categoria D

  ALT Transport angajeaza conducatori auto profesionisti, posesori categoria D pentru autocare si microbuze. Mai multe detalii la tel:

 • 1

  Siferi Uber si Bolt pentru ride sharyng

  Angajam sau dam spre chirie masini pt ride sharyng. Doar Dacia Logan cu gaz 2024.

 • 1

  Sofer personal ofer servicii

  Absolvent de studii superioare, inginer auto, vorbitor de limbă Germană și Engleză. Doresc colaborare full time sau part time, in diverse domenii. De preferat sofer personal protocol. Am lucrat doar cu autoturisme din gama de lux, si pe posturi de administrare. Detin permis de conducere de peste 15 ani fara incidente. Cazier curat! Dețin si autoturism personal fabricatie 2021. Repet, caut loc de muncă, nu ofer! Va rog nu ma contactați pentru joburi de curier, Uber, Glovo, taxi, etc

 • 12

  SC INTERTRANSCOM SRL angajeaza conducatori auto

  SC INTERTRANSCOM SRL angajeaza conducatori auto cu experienta in transport persoane, categoria D, cu atestat. Curse judetene, salariu motivant.

 • 22

  Cautam Soferi Uber Bolt

  Firma autorizata ridesharing partenera Uber si Bolt cauta soferi colaboratori. Cerinte: - Masina personala, an de fabricatie minim 2011, - Permis auto categoria B, minim 2 ani, - Varsta, peste 21 de ani, - Atestat transport persoane Ce oferim: - Contract de munca 2, 4, 6, sau 8 ore - Casa de marcat GRATUIT - Copie conforma - Ecusoane - Consultanta pentru obtinerea atestatului in cazul in care nu il detineti. Comisionul este negociabil si variabil in functie de castiguri. Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

 • 3

  Sofer Persoanl! Caut colaborare ca sofer personal.

  Caut sa colaborez ca sofer. Sunt o persoană tânără, dinamică, sociabilă, punctuală și loială. Am 22 de ani și permis de 4 ani, fără niciun incident în trafic. Dețin atestat transport persoane si curs de condus defensiv. Pasionat de condus cu categoria B și o experienta bună în ale șofatului, am la activ foarte mulți km pe mai multe categorii de automobile. Autoutilitară (3,5T) - peste 110.000km Mașini cu motor cuprins între 1200cm și 4400cm - peste 170.000km ATV-peste 25.000km DISPONIBIL DE A COLABORA CA SOFER PERSONAL, OCAZIONAL CHIAR SI DE DISTRIBUȚIE. Nu ezitați sa ma contactați telefonic!

 • Angajăm șofer cat. D Câmpia Turzii

  Angajăm șofer cat. D pentru transport persoane prin cursă regulată specială. Persoană ideală cu domiciliul in Câmpia Turzii. Mai multe detalii la telefon sau mesaj.

 • 2

  Sofer partener bolt Pitesti

  CONDU CU BOLT SI CASTIGA! DOAR 8% COMISION DIN NET! Firma autorizata ARR, partener BOLT si UBER cautam soferi colaboratori pentru transport alternativ. Pentru orice alte detalii, contacteaza-ne!

 • 48

  Angajare SOFERI Uber in Constanta

  Angajam 100 soferi Fete & Baieti (salariu minim 2.0.7.9.LEI net - 3.3.0.0.LEI brut etc.): - varsta minima 21 ani, vechime carnet conducere: 2 ani, copie aviz medical & psihologic, atestat *certificat profesional (adresa scoala: str. theodor Burada nr.38c, Constanta). Avantaje maxime: program flexibil, masini noi, salarii minime garantate etc. Persoanele care nu sunt serioase sunt rugate sa nu se deranjeze sa ne contacteze. Optiunile de colaborare sunt valabile strict cu masinile firmei noastre (exclus inchirieri sau masini personale): 1. Angajat (salariu minim economie etc.) + oportunitati exclusive in proiectele firmei fara nici o limita de expansiune financiara & dezvoltare personala Nu exista o alta firma in acest domeniu care sa-ti poata oferi mai multe avantaje. Hai sa te convingi singur(a). Contacteaza-ne acum. (Luni-Duminica 8:00-20:00) - - - Sistemul de plati si avantaje este conceput pentru a fi mult mai eficient decat orice castig posibil al soferilor care muncesc cu masina personala sau inchiriata. * program flexibil, la alegere, personalizat si in functie de mai multi factori pot munci mai multi soferi pe o masina sau doar unul singur * costurile angajatilor colaboratorilor pentru acest tip de activitate sunt 0 (zero), toate cheltuielile inclusiv carburantul sunt garantate de firma * salariile minime sunt garantate indiferent de numarul de curse sau incasari

 • 2

  Angajez sofer rs uber bolt

  Se cauta sofer cat B Uber Bolt pt măi multe detalii sunati la nr din anunt

 • 9

  Caut șofer Uber/Bolt în Timișoara

  Bună ziua, se caută șofer categoria B pentru ride sharing, Uber/Bolt cu atestat pentru transport alternativ . Mașini disponibile pentru închiriat: Skoda Octavia an 2013, eligibilă pentru confort Bolt, motorizare 1.6 tdi. 600 lei și 10% procentul flotei. Venituri între 4000-6000 de lei. Pentru mai multe detalii îmi puteți scrie la nr. de telefon

Salvează căutarea