Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Agentia Strada Mea angajeaza soferi pentru firma Alpina Italiana din zona Vicenza/Italia pe prelata. Se fac curse ITALIA - FRANTA in proportie de 90% si ITALIA - SPANIA in proportie de 10% din curse. Salariu este 2400 euro/luna (salariu pe Ro.+ diurna) Contract 9 saptamani la munca, 2/3 saptamani repaus. (minim) Cerinte: - limba italiana la nivel conversational - minim 6 luni experienta pe 40 tone. Se conduce perfect in program si se respecta pauzele. Camioane euro 6 Drumul dus-intors este platit de noi.

 • 2

  Agentia Strada Mea angajeaza soferi vorbitori de limba italiana caregoria C si C+E pentru diferiti clienti de pe teritoriul italiei. (curse intern Italia sau comunitate) Daca ai experienta minim 6 luni pe: camion (motrice), prelata, frig, container, siloz, cisterna adr si non adr, walking floor, SUNA ca sa-ti alegi locul de munca!!! Salarii cuprinse intre 2000 -2700 . Drumul este platit de catre noi dus-intors. Drumuri bune!

 • 3

  Buna ziua, agentia Strada Mea angajeaza sofer pentru: 1. Firma Donati Spedition din Faenza/Italia pe: - cisterna chimica (fara ADR), plata 2300 euro/luna - pe cisterna ADR, plata 2500 euro/luna primele 3 luni, dupa care salariu creste la 2700 euro/luna. (doar soferi cu experienta pe cisterna ADR) Se face comunitate, fara Anglia si tarile Nordice. Angajam si soferi fara experienta pe cisterna chimica, dar cu experienta pe 40t deoarece se ofera o perioada scurta de initiere cu un alt coleg. Cerinte: - experienta minim 6 luni pe 40t - limba italiana/engleza la nivel conversational. Contractul este pe Romania. Drumul dus-intors este platit de agentie. Perioada de lucru minima este de doua luni la munca cu doua saptamani repaus. Drumuri bune!

 • 1

  Buna ziua tuturor! Agentia Strada Mea din Oradea, angajeaza soferi pentru un client din zona Casteggio/Italia, pe: - container, se fac curse intern Italia cu weekend liber la garaj, salariu 2400 /luna - intern Italia pe siloz, cu weekend liber la garaj, plata 2500 /luna. Se ofera si o mica perioada de initiere cu un coleg pentru soferii care n-au mai lucrat pe container/siloz si sunt interesati de aceasta oferta. Oferim contract de munca pe Romania plus act aditional pentru diurna, atasat contractului. Drumul dus-intors este platit de noi. Cerinte: - minim 6 luni experienta in domeniu - limba italiana la nivel conversational. Drumuri bune tuturor!

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 3

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 2

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 4

  ANGAJAM ECHIPAJ pentru comunitate( FRIG). CONTRACT + ACT ADITIONAL PTR DIURNA. Cursele se desfășoară între Germania-Italia cu tranzit prin Austria! Se lucreaza pe camioane moderne,DAF EURO 6(510),dotate cu toate aparatele necesare pentru plata taxelor de drum,confort si siguranta. Cautam colegi responsabili,sociabili,atenti la detalii si ordonati. ASIGURAM transport dus-intors(de la domiciliul fiecăruia pana la camion și înapoi). Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati!

 • 3

  Sofer profesionist cu experiență cat b,c,d,e...experienta transport persoane si pe tir cu atestate transport marfă,transport persoane,adr colete,adr cisterne si agabaritic...caut loc de munca..

 • 3

  Sofer profesionist cu experiență pe tir si in transport persoane,atestat transport marfă,transport persoane,adr colete,adr cisterne si agabaritic ...caut loc de munca...in județ sau tur retur..

 • Sofer profesionist cu experiență b,c,d,e atestat agabaritic trailer doresc angajare

 • Sofer profesionist cat b,c,d,e..cu experienta pe tir si in transport pers,atestat transport marfă,transport persoane,adr colete,adr cisterne si agabaritic ..caut loc de munca..in județ sau tur-retur..tel 0757296288

 • 2

  Angajez sofer comunitate 3.5t cu sau fara experienta pe comunitate din toate judetele. Se ofera: -salariu motivant in functie de realizari. -smartphone -masina dotata cu pat, sirocou, statie. Cerinte: -rezistenta la condus. -cunostinte operare gps -engleza mediu este un avantaj. -cazier curat. Avantaje: -avem dispecerat propriu(nu suntem colaboratori) -minim 15000 km lunar. Salarizare intre 1250 euro si 2000 euro, in funcție de experiența. Cautam o persoana pentru dezvoltare (am marit parcul auto). CV-urile se vor trimite atasate aici sau pentru rapiditate cei interesati sunt rugati sa apeleze numarul de telefon intre orele 10:00 - 18:00 (Luni-Vineri), nu raspund la mesaje

 • Societate cu sediul in Constanta angajeaza soferi comunitate cu permis de conducere cat C si E.

 • 16

  SOCIETATE ÎN NORD ITALIA (Lombardia VENETO) Angajam șoferi pentru categoria C și CE! Avem nevoie pe : Prelata, Frig, Container, salariul net 2400 -2600 .BETONIERA ȘI BASCULE +CAZARE .ANGAJAM ȘI ECHIPAJE.(5000 )Contract (RO) DECONTARE TRANSPORT.. Salariul foarte punctual! Limba italiana nivel mediu este un avantaj! ! RUGAM SERIOZITATE! RELAȚII SUPLIMENTARE LA TEL NR

 • GE & MA Recruiting Angajeaza #URGENT echipaje pentru #Amazon Informatii generale: -Garajul este in Nordul Italiei -Semiremorci cu 2 axe; -Camioane multimarca euro 5/6; -Se tranziteaza Italia-Franta-Spania-Germania; Beneficii: -Salariu brut 6.400 lei; -Salariu net 2.200 euro - Echipaje; -Salariu net 2.400 euro - Singur; -Transport asigurat Cerinte: -Perioada de lucru minima: 8-10 saptamani; -Este necesara cunoasterea lb. italiene la nivel conversational; -Experienta pe teritoriul Italian minim 1 an; Va stam la dispozitie cu mai multe detalii de luni pana vineri intre orele 09:00 17:00 la numarul de telefon:

 • 6

  Restaurantul 2 Dragoni angajeaza sofer.Relatii la telefon 0758066402 sau in incinta restaurantului.

 • Firma SC.FINO CRISALEX.SRL angajează șofer pentru Camion. Categoria C-E pentru extern. Pentru informații suplimentare ne contactați doar telefonic.

 • 1

  S.C. BKN TIR LINE S.R.L. angajează șofer tir, cu experiență de minim 1 an pentru curse naționale (curse fixe), la program. Salariu 6000 lei/luna CV-urile se pot trimite la adresa de e-mail: Cerințe: permis categoria C+ E pentru transport marfă atestat profesional pentru transport mărfuri generale experiență pe un post de șofer profesionist național/internațional (constituie avantaj) apt din punct de vedere medical, psihologic pentru conducerea unui autovehicul de mare tonaj

 • Salveaza cautarea