Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru și in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul: 1. 2000 euro net - incepatori; 2. 2100 euro net - 6-12 luni experienta; 3. 2500 euro net - 12-18 luni experienta; 4. 2700 euro net - peste 18 luni experienta; - perioada de sedere negociabila; - transport asigurat din localitatea de domiciliu pana la locul de munca; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; - disponibilitate de lucru și in echipaj; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • Autorizat Tulcea ofer transport marfa și mutări mobilier cu autoutilitare Ford tranzit 3, 5 to cu prelata oriunde la preț neg telefon

 • Vârsta 41 de ani doresc angajare ca și șofer, dețin categoriile B,CE inclusiv atestate marfa și ADR respectiv categoria D în curs de obținere. Mulțumesc!(Doar din zona Dobrogei)

 • 2

  Sofer profesionist cu experiență pe tir si in transport persoane,atestat transport marfă,transport persoane,adr colete,adr cisterne si agabaritic ...caut loc de munca...in județ sau tur retur..

 • Sofer profesionist cu experiență b,c,d,e atestat agabaritic trailer doresc angajare

 • 3

  Sofer profesionist cu experiență cat b,c,d,e...experienta transport persoane si pe tir cu atestate transport marfă,transport persoane,adr colete,adr cisterne si agabaritic...caut loc de munca..

 • CAUT DE MUNCA CA SOFER AM CAATEGORIA DE 3 ANI FARA INCIDENTE AM 43 DE ANI

 • sofer cat bce +atestat card tahograf

 • 7

  Daca vrei sa iti organizezi timpul dupa bunul plac, sa iti faci propriul program, sa muncesti cand si cat vrei, atunci acest job este pentru tine! Noi te vom sprijini pentru un cost initial cat mai mic din partea ta! Daca ai permis si masina poți deveni șofer partener Bolt. Oferim asistenta atat în timpul recrutarii, pentru obtinerea actelor și configurării aplicației Bolt, cât și după începerea activității. Conditiile pentru a începe sa castigi bani sunt următoarele: - Minim 21 de ani; - Permis auto cu vechime de cel puțin 2 ani; - Carte identitate; - Autoturism an fabricatie minim 2009; - Cazier judiciar max 6 luni de la eliberare; - Cazier auto; - Atestat transport persoane in regim de inchiriere Taxele pentru colaboratorii nostrii sunt: Cartea de munca 2/4/6/8 ore (la alegerea soferului, si este obligatorie) Comsion firma partenera 10% din incasarile nete Cautam colaboratori seriosi pentru un parteneriat pe termen lung. Ne puteti contacta si telefonic sau prin whatsapp. CEREM SI OFERIM SERIOZITATE!

 • 26

  SOCIETATE ÎN NORD ITALIA (Lombardia VENETO) Angajam șoferi pentru categoria C și CE! Avem nevoie pe : Prelata, Frig, Cisterna alimentară salariul net 2500 -2700 +CAZARE Contract (RO) DECONTARE TRANSPORT. ! RUGAM SERIOZITATE! RELAȚII SUPLIMENTARE LA TEL NR .

 • Companie de transport internațional angajăm: Șofer camion 40t (categoriile C+E) pentru munca pe comunitate; Se lucrează în sistem "singur pe cabină" cu remorci cu prelate sau frigorifice pe următoarele rute: 1. Spania - Germania (remorci frigorifice); 2. Spania - Italia (remorci cu prelate); 3. Spania - Germania (remorci cu prelate); 4. Germania - Italia (remorci cu prelate); În cazul remorcilor cu prelate se transportă mărfuri generale paletizate, iar în cazul remorcilor frigorifice se transportă fructe legume paletizate; Salarizarea în care este inclusă diurna este de 2.800 euro fix. Plata se face în cont bancare o dată sau de două ori pe lună; Perioada de ședere este flexibilă; se stă două luni pe comunitate și 2-3 săptămâni acasă sau există variante de ședere mai lungi cu pauze mai lungi; Sediul firmei se află la Satu Mare, iar plecările și sosirile se efectuează la sediul firmei, cu camionul sau cu microbusul; Camioanele sunt euro 6 și sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a vă desfășura activitatea; Mai multe informații puteți obține la telefon sau pe Whats App;

 • SOFER SINGUR - venit NET total lunar format din Salariu + Diurna 2550/2635 euro in funcție de numărul zilelor lunii + BONUS KM ECHIPAJE - venit NET total total lunar format din Salariu + Diurna 4800/4960 euro in funcție de numărul zilelor lunii + BONUS KM -Bonus sărbători (Crăciun, Revelion si Paste); -Contract de munca pe termen nedeterminat; -Telefon de serviciu; -Concediu anual plătit; -Dispecerat si asistență tehnică prin telefon 24/7; -Oferim suport pentru șoferii nou-veniti si formare pentru adaptarea la normele interne; -Respectarea timpilor de conducere si a celor de odihna, conform legislatiei in vigoare; Cerinte: -Experiență minimum 1 an in conducerea camioanelor de 40 T pe teritoriul Comunitatii Europene; -Cunosterea limbii italiene reprezintă un avantaj; -Permis cat. C+E; -Card tahograf; -Atestat transport marfa; -Cazier judiciar; -Disponibilitate pentru lucru pe Comunitate (8-12 săptămâni lucrate urmate de 2-3 săptămâni libere sistemul de lucru este flexibil si se stabilește de comun acord); Informații generale: -Transport de mărfuri pe rutele Italia-Franta-Austria-Germania-Belgia-Olanda-Elvetia(doar tranzit) -Camioane - Scania, Volvo, Daf, Iveco, Renault - euro 5/6; -Semiremorci - 95% FRIGO 5% PRELATE; Va stam la dispozitie cu mai multe detalii la numarul de telefon:

 • 2

  Angajez urgent șofer categoria B pentru livrări/curier in orașul Tulcea. Pentru mai multe informații doar la telefon, rog sa apelați numărul din anunț. *#783080243 Mulțumesc.

 • detin permis cat. B de 1 an si 6 luni Ma puteti contacta pe Whatsup

 • Candidatul ideal: posesor permis conducere categoria C+E; posesor atestat transport marfuri generale; atestatul ADR - obligatoriu cazier rutier /judiciar curat card pentru tahograf digital; seriozitate si responsabilitate; Beneficii: Oferim contract pe ROMANIA permanent plus diurna pe zi calendaristica din momentul semnarii contractului de munca atat pt soferii cu experienta cat si pt cei incepatori Diurna pentru soferii cu experienta este negociabila. Asigurare medicala platita atat in tara cat si in UE Cazare Gratuita Soferii fara experienta pe cap tractor cu semiremorca vor fi angajati ca ucenici, in urmatoarele conditii: - sa urmeze un program de pregatire intensiva de 2 saptamani la sediul firmei in Danemarca (conducere alaturi de un sofer cu experienta roman)

 • Caut loc de munca ca sofer categoria B

 • 1

  Cerințe: - absolvent studii medii sau scoală profesională - permis categoria C+E - experienta de minim 2 ani pe o pozitie similară - disponibilitate pentru ore suplimentare - cunostinte de mecanica Condiții: Contract de munca - perioada nedeterminata; Salariu interval 3000 - 4000 (in functie de experienta) Responsabilități: *execută transportul betonului ( apă, mortar) la locul de punere în operă, conform comenzilor primite de la operatorul de statie; *asigură buna functionare a automalaxorului prin respectarea graficului de întretinere si gresare; *răspunde de cantitatea si calitatea betonului din momentul în care automalaxorul a fost încărcat si până la beneficiar; *asigură existența la bordul autovehiculului a documentelor impuse de categoria de transport rutier efectuată și de prevederile legale în vigoare; *tine evidenta tuturor documentelor si verificărilor vehiculului. Alte informatii: - Program de lucru L-S - cu mentiunea ca vor fi 2 sambete libere pe luna.

 • 3

  Angajez sofer pentru taxi cu sau fara experienta, autoturism Dacia Logan 1,2 GPL, dispecerat ,,AS". Lucreaza singur, duminica masina la dispozitia soferului . Nu comunic prin mesaje. Pentru informatii suplimentare sunati la tel. .

 • Salveaza cautarea