Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Vaslui

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Fabrica de paine "Casa Tudora" cauta distribuitori pentru produse de panificatie si patiserie in intreg judetul Vaslui.

 • Fabrica produse lactate angajeaza sofer pe zona BARLAD. CV-urile se pot trimite pe adresa de email ilvas_vs(a)yahoo.com. Mai multe relatii puteti primi la 0740277776.

 • Angajam soferi categoria B pentru Bucuresti cu masina personala. Masina trebuie sa fie mai noua de 15 ani. Venituri intre 4000 si 7500 lei pe luna, in functie de orele state pe strada + cazare asigurata si platita de firma pana la a doua incasare. Practic, firma va asigura perioada de acomodare fara sa fiti nevoiti sa cheltuiti niciun ban din buzunar. Nu este necesar sa cunoasteti Bucurestiul, se lucreaza doar pe Waze sau Google Maps. Activitatea se desfasoara in Bucuresti. Nu exista program, se poate merge acasa ori de cate ori aveti nevoie. Cerinte : Autoturism cu 4 usi si maxim 15 ani vechime (preferabil Dacia Logan) Permis categoria B de cel putin 2 ani - OBLIGATORIU Cazier Judiciar FARA ANTECEDENTE Cazier Auto FARA PERMIS SUSPENDAT DIN CAUZA ALCOOLULUI IN ULTIMUL AN Varsta minima 21 ani Facilitati : Venituri intre 4000 si 7500 de lei pe luna Cazare asigurata pana la a doua incasare Contract de munca part time sau full time Atestatul vi-l face firma Copia conforma v-o face firma, fara a fi nevoie sa inscrieti masina pe firma Firma va faciliteaza obtinerea copiei conforme fara a fi nevoie sa inscrieti masina pe firma. Suntem firma colaboratoare cu Uber Romania, deci activitatea este asemanatoare cu cea de taximetrie. Pentru mai multe detalii, va rugam sa luati legatura cu noi telefonic la numarul de telefon din anunt. Nu raspundem la mesaje pe site.

 • Caut loc de muncă șofer B

 • Atentie, NU raspund la Mesaje!!! Firma de constructii angajeaza Sofer cu atributii de Gestionar. Responsabilitati: Conduce masina firmei de la cazare la locul de munca. Se asigura ca muncitorii ajung la program, la plecare si la venire. Este direct responsabil de starea autoturismului ( VW Transporter 8+1 locuri). Verifica zilnic starea optica a vehiculului precum si starea tehnica a acestuia ( lichide, ulei, presiune roti, etc) . In timpul programului raspunde de gestiunea materialelor si a sculelor echipei. Locul de munca presupune deplasare acolo unde sunt proiectele companiei. Deplasearea dureaza 2 saptamani, intoarcerea se face tot la al 2lea weekend. Se asigura cazarea in conditii decente (pensiuni, hotel, etc). Cautam o persoana responsabila, cu experienta rutiera si apt pentru activitatea de gestionar. Salariu fix de 2,500 lei NET + diurna zilnica.

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar 1920-2300 euro (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni (poate fi impartit de comun acord in functie de necesitatile angajatului si angajatorului); - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Șofer profesionist categoria C CE atestat transport marfa experienta 8 luni comunitate

 • Sunt in căutarea unui loc de muncă că șofer profesionist , dețin permis de conducere categoria B, C ,C+E, CPI Marfă, ADR Colete, ADR Cisterna, Card Tahografic...nu am experiența dar în schimb am o mare motivație sa învăț rapid și să muncesc. Aștept oferte

 • Angajam agenti curier pentru transport de marfuri pe rute internationale cu autoutilitare de 3, 5 t (comunitate - 33 zile plecat cu 7 acasa) - constituie un avantaj persoanele care au lucrat pentru firme express de curierat; - posesori permis cat B si/ sau C; - domiciliu in jud. Suceava, Botosani, Neamt, Iasi; - pasaport valabil; - obligatoriu fara cazier judiciar sau rutier; - cunostinte minime de limba engleza; - carte de munca + Salariu atractiv. !!!Atasati va rugam CV-ul si ulterior va contactam.

 • Angajez sofer comunitate 3.5t cu sau fara experienta pe comunitate din toate judetele. Se ofera: -salariu motivant in functie de realizari. -smartphone -masina dotata cu pat, sirocou, statie. Cerinte: -rezistenta la condus. -cunostinte operare gps -engleza mediu este un avantaj. -cazier curat. Avantaje: -avem dispecerat propriu(nu suntem colaboratori) -minim 15000 km lunar. Salarizare intre 1200 euro si 2000 euro, in funcție de experiența. Cautam o persoana pentru dezvoltare (am marit parcul auto). CV-urile se vor trimite atasate aici sau pentru rapiditate sunati va rog la numarul de telefon 0737796044.

 • Caut colaborare cu un șofer cat.B de preferință pensionar pentru Opel Insignia motorizare Diesel pentru 3 luni 21.11.2019 - 21.02.2020. Nu ofer loc de muncă permanent. Colaborarea implică 2-3 deplasări pe lună în afara județului Vaslui. Telefon 0751883829.

 • Societate comerciala respectabila, angajeaza soferi TIR profesionisti categoria C+E, card tahograf si atestat pentru transport marfuri generale intern si international, RO-UE-RO. Cerem si oferim seriozitate si responsabilitate. Se oferta locuri de munca stabile, pentru colaborari de lunga durata. Pentru mai multe detalii (curse, salarii, zile acasa, etc.) va asteptam la sediul firmei in Galati. Va rugam sa luati legatura cu noi telefonic pentru a va comunica adresa.

 • Angajez sofer pe sprinter prelata pentru tur-retur Europa.Relati la tel

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariu net lunar 1920-2300 euro (in functie de experienta); - contract de munca pe 6 luni (poate fi impartit de comun acord in functie de necesitatile angajatului si angajatorului); - bonusuri la km extra (0,06 euro/km) - peste 18000 km in echipaj; - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Descriere Se lucreaza in echipaj,oferim contract de munca spaniol,salariu 2200€ pt. soferul titular, cu minim un an experienta in transp. international,1400€ pt. al doilea sofer,50€ bonus pt.vorbitorul de limba spaniola.Perioada de munca este de 3 luni pe comunitate cu o pauza de 15 zile.Asiguram transportul, de la si catre casa, iar pauza este platita cu 200€.Acte necesare: permis conducere categoria B,C,C+E, card tahograf,atestat profesional de transport marfa si certificat ADR.Pentru mai multe informati sunati la tel.:0721759829 (Ro.) sau 0034647615997 (Es.)

 • Angajez sofer profesionist CE pentru munca pe tara,40 tone,prelata.Weekendurile acasa.

 • Bambus Srl angajeaza pentru depozitul sau din orasul Vaslui soferi categoria C . Se ofera salariu si tichete de masa. Detalii despre activitatea desfasurata la telefon 0749079252.

 • Angajam sofer profesionist pentru masini de mare tonaj. Experienta constituie un avantaj Oferim: - Salariu fix+bonuri de masa - Program conform legislatiei in vigoare - Echipament de lucru Cerinte: -Permis conducere C,E -Card tahograf -Atestat transport marfa -Cazier judiciar in care sa nu fie evidentiate condamnari de natura penala

 • Oferim loc de munca stabil, contract pe perioada nedeterminata, bonusuri. Dival-Cafe este Distribuitor Autorizat si Partener Jacobs România pe jud. Vaslui. Strategia companiei este aceea de a oferi servicii de calitate. Cerinte: -Dorim persoane care sunt dedicate locului de munca. -Seriozitate si onestitate. -Posesor permis conducere categoria B -Studii medii Responsabilitatile postului: – Alimenteaza cu materie prima distribuitoarele automate – Raspunde de descarcarea rezidurilor si de mentinerea aparatelor intr-o continua stare de curațenie – Remediaza defectiunile usoare ale automatelor montate in urma sesizarii clientilor – Citeste contoarele automatelor – Incaseaza contravaloarea produselor vandute si depune monetarul la casieria filialei. – Mentine relatia cu clienții. Cei interesati sunt rugati sa sune la 0764002031 sau sa trimita un CV la adresa

 • SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Salariu de la 2200 euro. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate,65 euro / zi, plus salariu pe tara - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal In fiecare weekend se fac pauze de 45 ore, in autohof-uri decontate de catre firma. Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon 0729157428 Ionut

 • Salveaza cautarea