Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Soferi - Transporturi Vaslui

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Caut loc de munca ca sofer, detin permis categoria: B, C, C+E, atestat marfa si card tahograf.

 • Caut loc de munca in Vaslui,ca sofer,categoria B

 • Detin atestat! Manager transport persoane , ( persoana desemnata) cu atestat valabil eliberat de ARR.

 • Societate comerciala din Vaslui, angajeaza sofer livrare marfa, categoria B+C. Relatii la telefon 0743164514

 • SC RAVY PREST SRL cu sediul in SIBIU angajeaza soferi C+E cu experienta in conditii avantajoase pentru comunitate. Salariu de la 2200 euro. Transport dus-intors asigurat de catre firma. Cerinte: - permis de conducere C+E; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) Oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate,65 euro / zi, plus salariu pe tara - se ofera ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal - plata salariala la timp - se respecta timpii de condus si de odihna - mediu de lucru placut si prietenos, echipa tanara - se deconteaza transportul pentru interviu pe baza de bon fiscal In fiecare weekend se fac pauze de 45 ore, in autohof-uri decontate de catre firma. Masinile sunt dotate cu aparate de taxare automate pe fiecare tara. Pentru mai multe detalii ne contactati la numarul de telefon 0729157428 Ionut

 • Firma noastra angajeaza sofer categoria D pentru curse regulate cu microbuze pe traseul Vaslui-Barlad. Soferul trebuie sa aibe domiciliu stabil in Vaslui si documentele valabile, experienta constituie un avantaj.

 • Angajez șofer distributie marfa perioada nedeterminată.

 • Angajez sofer comunitate 3.5t cu sau fara experienta pe comunitate din toate judetele. Se ofera: -salariu motivant in functie de realizari. -smartphone -masina dotata cu pat, sirocou, statie. Cerinte: -rezistenta la condus. -cunostinte operare gps -engleza mediu este un avantaj. -cazier curat. Avantaje: -avem dispecerat propriu(nu suntem colaboratori) -minim 15000 km lunar. Salarizare intre 1200 euro si 2000 euro, in funcție de experiența. Cautam o persoana pentru dezvoltare (am marit parcul auto). CV-urile se vor trimite atasate aici sau pentru rapiditate sunati va rog la numarul de telefon 0737796044.

 • Angajez dispecer 3,5 si 24 t pentru comunitate Limba engleza scris si vorbit nivel mediu obligatoriu(franceza si germana constituie avantaj) Angajez si din alte judete dar doar cu relocare in Alba Iulia. Salarizare in functie de performante: salar fix + procent intre 10% si 25% din profitul realizat, intre 450 euro si 4500 euro. Cei interesati sunt rugati sa apeleze 0747237764

 • Bambus Srl angajeaza pentru depozitul sau din orasul Vaslui soferi categoria C . Se ofera salariu si tichete de masa. Detalii despre activitatea desfasurata la telefon 0749079252.

 • Angajam agenti curier pentru transport de marfuri pe rute internationale cu autoutilitare de 3, 5 t (comunitate - 33 zile plecat cu 7 acasa) - constituie un avantaj persoanele care au lucrat pentru firme express de curierat; - posesori permis cat B si/ sau C; - domiciliu in jud. Suceava, Botosani, Neamt, Iasi; - pasaport valabil; - obligatoriu fara cazier judiciar sau rutier; - cunostinte minime de limba engleza; - carte de munca + Salariu atractiv. !!!Atasati va rugam CV-ul si ulterior va contactam.

 • Cautam soferi ( femei si barbati )posesori Permis de conducere categoria B pentru firma curierat (Amazon) in Germania. Se lucreaza de luni până sambata,9 ore zilnic.Posibilitate de ore extra. Salariu este de 11 euro brut pe oră. Tot sistemul este facut de scanner, care te ghideaza de la adresa la adresa. Angajare direct la Firma germană. Se ofera cazare contra cost.La cerere, prima luna de cazare se poate opri din salariu! Se ofera training in prima saptamana. Nu este necesara limba germana deoarece majoritatea colegilor sunt romani . Nu se asigura transport si nu se percepe nici un comision ! Pentru mai multe detalii sunati la unul din următoarele numere ; +491727674746 Claudiu

 • sofer profesionist cat:B,C,E,atestat transport marfa card,caut de munca.

 • Descriere Se lucreaza in echipaj,oferim contract de munca spaniol,salariu 2200€ pt. soferul titular, cu minim un an experienta in transp. international,1400€ pt. al doilea sofer,50€ bonus pt.vorbitorul de limba spaniola.Perioada de munca este de 3 luni pe comunitate cu o pauza de 15 zile.Asiguram transportul, de la si catre casa, iar pauza este platita cu 200€.Acte necesare: permis conducere categoria B,C,C+E, card tahograf,atestat profesional de transport marfa si certificat ADR.Pentru mai multe informati sunati la tel.:0721759829 (Ro.) sau 0034647615997 (Es.)

 • Angajez șofer cu categoria B pentru comunitate ,1300euro 1400euro .pentru mai multe informatii sunați la nr 0753958691 sau 0748487913

 • Caut un loc de munca ca sofer pe comunitate in strainatate.detin cat b.

 • Angajam sofer profesionist pt comunitate

 • Fabrica de paine "Casa Tudora" cauta distribuitori pentru produse de panificatie si patiserie in intreg judetul Vaslui.

 • Sofer cat B de 12 ani solicit angajare.

 • Nr tel 0746692412 Am experienta si pe europa și pe anglia

 • Salveaza cautarea