Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Falticeni

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Dorim să ne mărim echipa de operatori de automate de cafea Daily și suntem în căutare de colegi dornici să ni se alăture. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Asigură diagnosticarea, repararea, alimentarea și întreținerea automatelor de bauturi calde. - Igienizarea automatelor și buna funcționare a acestora. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicației Daily Caffe. CERINTE: - Studii medii și/sau superioare absolvent in cadrul Liceului/Universității. - Simț tehnic dezvoltat. - Cunoştinţe tehnice de bază. - Cunoștințe de limba engleză; - Permis categoria B. - Persoana responsabilă, serioasă, atentă la detalii, dinamica, orientată către rezultat, creativă și cu inițiativă; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri în funcție de performanță; - Scolarizare de specialitate în țară și in străinatate; - Posibilități de dezvoltare profesională și promovare. - Asigurarea unei mașini de serviciu si telefon. - CV se trimit la adresa mentionand numele postului dorit -Relatii la telefon 0751111344

 • Doresc sa angrijesc batran /batrana /bolnav an localitatea falticeni .ofer si vreau sa primesc seriozitate

 • Caut doamnă cu experință și fără prea multe obligații pentru a sta cu un bebeluș din luna septembrie (atunci va avea 7 luni). De luni pana vineri program de 8 ore + 2 sambete pe luna cu program scurt.

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Fabrica Automotive si de calculatoare angajeza muncitori români ! Se oferă: -contract de munca pe minim 3 luni cu garantare la plata a unui număr de 200 ore,lunar,(800 euro,net) indiferent de numărul de ore lucrate efectiv -cazare gratuita -transport din Romania gratuit -asigurare medicala -scolarizare GRATUITA- nu se cere experiență - translator limba romana in fabrica -echipament de lucru -transport gratuit de la cazare la fabrica înscrierile și rezervarile se fac telefonic la numărul 0742530624.

 • Curs infirmiera pentru spitale, gradinite, crese, azile, clinici medicale din tara si strainatate, mecanic auto, tinichigiu vopsitor auto, instalator, educator specializat si tehnician nutritionist (poti sa-ti deschizi propriul cabinet de nutritie). Diplome valabile in UE. Minim 10 clase, 17-60 ani.

 • Caut un tânăr cu ceva experienta in finisaje interioare ofer 150-200 lei la zi se lucrează zona falticeni

 • Oferim salariu fix+ comision vanzari

 • Angajam sudori, lacatusi, cu si fara experienta, Falticeni, jud. Suceava

 • Oferta de munca sera rosii Olanda Vrei sa castigi bine? Te pricepi la: ? invartit plana ? coborat planta ? copilit ? rupt frunza ? cules ? Salariu de 9.82€/brut pe ora pentru persoanele cu varsta de peste 21 ani. ? Bonus de performanta la fiecare sfarsit de saptamana(intre 10-100 euro) ? Concediu de odihna si medical platite. ? Munca pe toata perioada anului ?? NU PERCEPEM TAXE SAU COMISIOANE!! ? 0040 741 289 923 ? 0040 752 956 301 ? 0040 230 563 594

 • Agentia de recrutare WP XAWAX czech s.r.o Angajeaza din Romania pentru Cehia personal necalificat,barbati,cupluri,femei, pentru fabrici din Cehia. Transport din tara(Galati,Onesti,Brasov,Sibiu,Deva,Arad), Cazare si scolarizare GRATUIT, oferim avans dupa prima saptamana de lucru. Nu se cere experienta si nici cunoasterea limbii, Nu percepem comision,sau taxe. Detalii,inscrieri si rezervari la numarul 0742530624

 • Angajam reprezentant vanzari! Oferim salariu fix + comision vanzari.

 • Firmă PARTENER ENEL angajează Agent vânzări D2D în județul Suceava. NOI iti oferim: training constant; contract de munca 8h/zi; salariu fix si bonusuri; masina pentru deplasare, telefon. Daca TU: esti dornic de afirmare si de a invata lucruri noi; esti dispus sa faci munca de teren; ai cel putin studii medii; ai abilitati de comunicare si relationare; ai abilitati de a solutiona rapid situatiile dificile; ai spirit de echipa. Pentru ca TU: sa promovezi si sa vinzi produsele companiei ENEL (energie si gaz) la clienti rezidentiali prin vanzare din poarta in poarta; sa incheie contracte cu persoanele fizice; Experienta minima in vanzari directe poate constitui un avantaj. Alatura-te unui proiect de anvergura si unei echipe dinamice unde vei avea posibilitatea unor satisfactii financiare imediate! Relatii la telefon 0758.07.27.78.

 • Iti plac provocarile? Iti place sa stai de vorba cu oamenii si sa-i ajuti? Crezi ca a venit momentul ca veniturile tale sa fie peste asteptari? Te vreau in echipa mea ca si consultant in domeniul asigurarilor de viata si generale la una dintre cele mai mari si mai vechi companii de pe piata. Daca esti interesat, ai detaliile de contact mai jos.

 • Angajez muncitor montaj usi de garaj.Necesar permis categoria B.Constituie avantaj domiciliul in Falticeni sau imprejurimi.Nu este neaparar nevoie expierenta.

 • Firma de transport din Falticeni Angajez sofer de TIR CU EXPERIENTA pe tur-retur international. Salariu fix.

 • SCDP IASI, CD FALTICENI Angajeza tractorist , program de la 7 la 4 cu o ora pauza . Se oferă : - salar 1700 net ( in mâna) , brut ( de pe cartea de munca) 2870 - norma de hrana lunară - 200 de lei - voucher de vacanța anual in valoare de 1450 de lei - concediu de odihna de 21- 29 de zile in funcție de vârsta ( se da , nu ca la privat) Se cere: -in perioadele fără activități pe tractor( iarna) se vor face lucrări de tăieri la pomi - in perioada stropitului sau al recoltării merelor programul de lucru se va schimba in funcție de nevoile de la acel moment, urmând ca orele suplimentare sa se compenseze prin libere - persoane din falticeni sau jurul falticeniului , nu pot oferi-o cazare

 • Sunteti in cautarea unui loc de munca sigur si bine platit in strainatate? Noi suntem rezolvarea dumneavoastra .Va oferim un loc de munca in domeniul hotelier pentru femei si barbati camerista , om de curte , spalator de vase in Munchen . Contractul de munca se face pe o perioada nedeterminata , cazare gratuita si 3 mese pe zi. Programul de munca este de 8h/zi cu 2 zile libere pe saptamana . Plecarile se fac din toate judetele ,inscrierea si depunerea actelor se face cu cel putin o saptanana inainte de plecare. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0737142979 sau 0748652357 de luni pana vineri de la 9 la 17 .

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditii contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - ADR colete, reprezinta avantaj; NU NECESITA EXPERIENTA ! NR TELEFON:0727 547 722

 • Caut loc de munca in Falticeni, minim 8 ore pe zi.

 • Salveaza cautarea