Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Gura-humorului

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Companie cu sediu in Romania angajeaza soferi profesionisti cu experienta/incepatori: Putem oferi: - contract de munca Romania (salariu pe tara); - diurna zilnica 67,5 euro; - bonusuri pentru lucru in weekend; - asiguram transport dus-intors la locul de munca; - perioada de lucru este de 6 saptamani cu repaus de 2 saptamani; - perioada de initiere pentru incepatori; Se cere: - permis de conducere C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru singur pe cabina; Semnarea contractului si formalitatile de angajare se fac in tara la sediul angajatorui. Transportul pana la punctul de lucru din Belgia se asigura de catre angajator. Va stam la dispozitie cu toate detaliile privind angajarea.

 • Angajam muncitori în construcții, zona Alba și cu plecari în Italia pentru câteva luni

 • 1

  SC angajeaza sofer profesionist cat. C+E cu experienta pe comunitate la prelata pe relatia Italia-Germania-Benelux-Franta -Cerinte : - experienta minim 1 an - atestat marfa -aviz medical si psihiologic valabil - medicina muncii - cazier judiciar - card tahografic - card bancar la banca BCR(plata se face numai pe card) - cunostinte medii de limba engleza sau germana - perioada detasarii este de 2 luni cu 3 saptamani libere,cat timp se sta acasa este platit Ofer : - salariu 2500 +bonusuri,asigur transportul dus-intors.Relatii la nr de tel:

 • Angajam personal ptr.Pensiunea Elegance 4* din Gura Humorului : bucatar,receptioner,ospatar . Oferim salariu motivant ,masa si cazare daca este nevoie . Ptr. mai multe informatii sunati la .

 • 15

  Angajez personal magazin mixt in Gura Humorului. Relatii la telefon: 0743/165.385

 • Caut pe cineva motivat sa intre in asociere cu mine in pregatirea produselor de fast food. Detin spatiu si sala utilate complet. Nu trebuie investitie financiara ci experienta in domeniul fast food sau bucatarie. Procentul se discuta la fata locului.

 • Caut un loc de munca ca sofer detin permis cat B,C

 • Angajez bucatar ptr. Pensiunea turistica ELEGANCE din Gura Humorului . Relații la tel.

 • 2

  certSIGN angajeaza Operatori documente in Gura Humorului. Salariul este de 1.600 lei net + tichete de masa. Proiectul are ca scop arhivarea documentelor clientului nostru, se defasoara pe o perioada determinata de 4 luni, cu data de start imediat. certSIGN este o companie romaneasca cu experienta de peste 10 ani in furnizarea de servicii de arhivare a documentelor. Cerinte: Studii medii/superioare Experien ă de lucru cu documente: clasificare, numerotare, îndosariere, etichetare etc. - reprezintă avantaj Persoană constiincioasă, riguroasă, amabilă, calmă, flexibilă, autonomă, cu foarte buna atentie la detalii Cunoștințe de utilizare calculator. Responsabilităti: Prelucrarea documentelor în vedea arhivării fizice, conform normelor legale în vigoare și procedurilor interne Activități de pregătire a documentelor Scanarea (daca este cazul) de documente de diverse dimensiuni Sortarea si indexarea documentelor in functie de criterii prestabilite.

 • Simigeria Mămuca Gura Humorului angajează personal,mai multe detalii la telefon

 • Angajez vânzător piese utlaje agricole și forestiere,doresc persoana max până in 45 ani Mai multe detalii la telefon

 • Salveaza cautarea