Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava Vatra-dornei

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate de asigurari recruteaza agenti din zona Vatra Dornei, in vederea incheierii de asigurari. Comisioane atractive! Relatii la telefon: 0744576611

 • Angajam muncitori calificati in tamplarie lemn. Locul de munca este in tara.

 • Caut.de.lucru.lacapre..0746070438

 • Loc de munca stabil pentru persoane fara calificare in Cehia in domeniul electronic. Persoane eligibile: barbati/femei cu varste cuprinse intre 18-55ani BENEFICII: -SE garanteaza minim 170 de ore -contract de munca -transport gratuit Romania - Cehia/Slovacia -cazare gratuita -transport cazare-fabrica gratuit -translator prezent pe fiecare sectie Cerinte: -acte de Romania -cazier curat -apt de munca -minim 8 clase Nu se percep comisioane.Telefon 0742530624.

 • Vila Calimanel din municipiul Vatra Dornei angajeaza receptioner, ospatar, casier la linia de autoservire. Persoanele interesate sunt asteptate la sediul Vilei Calimanel situat pe strada Republicii nr. 5 A.

 • buna caut de munca in orase mari deorece aici se lucreaza mina -mina am ramas fara munca cind mia fost lumea mai draga cu cazare asigurata de angajator cum ar fi orasele sibiu timisoara costanta pe un salar bunicel eu lucrind in bucatari la mai multe locatii ma descurc si cer seriozitate si ofer seriozitate va rog sunati -ma cu un interes de munca nu pentru alte ceva .

 • Caut meseriasi dornici de lucru pentru colaborare pe termen lung in domeniul constructiilor. -20-30 persoane pentru -placat polistiren -plasa+adeziv-decorativa Plata se face de doua ori pe luna si in functie de experienta si abilitatile pe care le aveti. 160-200 de lei pe zi.Oferim cazare decenta pentru provincie.

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariu 1800-2000 euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Angajam personal specializat in tubulatura ventilatie , Locul de munca este in Belgia. Detalii in privat.

 • Sc Metal Termo Industry SRL angajeaza agent de vanzari tigla metalica pe zona Vatra Dornei. Salar fix 2000 ron plus procent din vanzari.

 • Ingrijitoare căutata pentru cămin de bătrâni. Salariu foarte atractiv! Trimiteți vă rog,CV ul si două referințe în engleză la cariela1980 @gmail.com

 • Se recrutează brokeri de asigurari locali. Persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul asigurarilor trebuie sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice intern si extern. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la sienico33@yahoo.com ,sau să sunați la 0744983709 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Se recrutează consultanti financiari. Dorim ca persoanele ce doresc să inceapă o carieră în domeniul financiar sa dețină diplomă de BAC sau sa detina cod RAF. Se lucrează de acasă. Dumneavoastră vă organizați programul si tot dvs. veți stabili cât de mult câstigați si cât de mult vă dezvoltați in acest domeniu. Serviciile oferite de dumneavoastră in momentul colaborării cu compania noastra vor fi: -Asigurari generale: RCA, CASCO, LOCUINTE, ASIGURARI COMPLEXE, etc ... -Asigurari de sanatate & viata. Activitati conexe: -Credite bancare și nebancare. -Intermedierea pachetelor turistice clasice. -Piese auto. -Reincarcari cartele (vodafone, orange, telekom). Este nevoie de Laptop/Calculator si imprimantă pentru desfasurarea normală a activitatii. Restul detaliilor le putem discuta telefonic sau stabilind o întalnire. Se mentionează faptul ca nu se pune accent pe varstă (minim 18 ani), si nici zonă. Recrutam oameni din orice judet si orice localitate unde exista o piata de asigurari și a potențialelor servicii intermediate de companie. Pentru detalii vă rog să trimiteți CV-ul la alecu_bogdan98@yahoo.com sau să sunați la 0751904465 pentru a discuta direct cu un consultant.

 • Pentru o firma de prestigiu din Germania recrutăm personal pentru constructii. Functiile solicitate sunt: zidari, dulgheri, tencuitori, fierari-betonisti, tamplari santier, pavatori, schelari, faiantari, electricieni, sudori, montatori acoperisuri (tigla, bitumen), muncitori necalificati / salahori (muncitori la pamant), CNC frezori, strungari, programatori. Activitatea se desfasoara in diverse zone din Germania conform proiectelor oferite de angajator. Se ofera: - contract incheiat conform legislatiei Germane, direct cu angajatorul; - perioada contractuala de minim 6 luni (posibilitate de prelungire); - salariu lunar approx. € 2000 - € 2300 Net (€12,20 / ora + €24 diurna / zi - la 8 ore lucrate); - in plus față de salariu, se va acumula concediu de odihnă; - cazare (gratuita - suportata de catre angajator) in conditii decente; - asigurare medicala gratuita; - transport decontat; - avantaj fiscal pentru cei casatoriti / copii sub 18 ani. Cerinte: - cunoaștinte limba germana sau engleza constituie avantaj; - permis B sau masina personala constituie avantaj; - disponibilitate minim 6 luni; - atitudine flexibila si pro-activa. Nu percepem taxe sau comisioane! Toate serviciile de selectare si plasare sunt gratuite. PENTRU ÎNTREBĂRI LEGATE DE OFERTĂ: Doamna Stefania Sandu Tel.: +40 758 850 520 Email: info@excellent-match-job.com Site: www.excellent-match-job.com Programul de lucru (sediul firmei): Luni - Vineri 8:00-16:00

 • Căminul de bătrâni liniștea bunicilor angajează personal

 • barman / ospatar

 • Societate de constructii din Baia Mare cu lucrari in UNGARIA (Budapesta si Debrecen) angajeaza fierari, dulgheri si necalificati din toata tara, individual sau in echipa. Oferim: - angajare cu contract de munca pe durata nedeterminata, - echipament de protectie (bocanci, casca, vesta), - cazare gratuita, - transport gratuit. Salariul la momentul angajarii este de 1000 euro si dupa perioada de proba de 15 zile se negociaza pana la un maxim de 1400 euro functie de calficarea si interesul aratat in timpul perioadei de proba. Plata salariilor se face dupa cum urmeaza: - perioada 25 - 30 a lunii - avans fix de 200 euro - perioada 10 - 15 a lunii urmatoare - lichidarea drepturilor salariale Informatii la telefon 0752286622

 • Proiectare asistata de computer - AutoCAD, ArchiCAD, Corel, Ms-Office, Cinema4D si altele. Proiectare de constructii civile, hale metalice.

 • Responsabilitati: • Realizeaza descarcarea vagoanelor cisterna; • Supravegheaza operatiunea de incarcare a cisternelor auto; • Aplica sigilii cisternelor si echipamentelor din depozit; • Efectueaza operatiuni de configurare a traseelor tehnologice, de transvazare a produselor petroliere sau a aditivilor; • Urmareste functionarea in parametri a echipamentelor si instalatiilor si raporteaza aparitia de disfunctionalitati in timpul exploatarii; • Supravegheaza executia unor lucrari cu foc deschis si asista la executia unor lucrari de confectionare si reparatie care au potential de provocare a unui incendiu, pentru a preveni aparitia unor situatii de urgenta; • Participa activ la toate exercitiile si antrenamentele programate in cadrul depozitului pentru a-si perfectiona cunostintele si abilitatile necesare exercitarii profesiei si pentru obtinerea atestatelor cerute de legislatia in vigoare; • Desfasoara activitati de prevenire a incendiilor si intervine in situatii de urgenta; • Intervine activ la stingerea incendiilor pentru diminuarea numarului de victime omenesti si a pagubelor materiale. Cerinte: • Absolvent studii medii/scoala profesionala (de preferat profil tehnic); • Atestat Servant Pompier; • Experienta in domeniul situatiilor de urgenta – minimum 2 ani; • Experienta pe un post similar minimum 1 an; • Autorizatie Stivuitorist (reprezinta un avantaj); • Interes de a invata si a desfasura o activitate de operare cu produse petroliere; • Disponibilitate de lucru in ture (inclusiv ture de noapte), lucru la inaltime.

 • Cautam o persoana care va avea atributii de merchandiser si care isi va desfasura activitatea in cadrul unui supermarket – la standul unuia dintre partenerii nostrii, persoana desemnata va trebui sa faca o vizita la 2 saptamani la raionul stabilit ( vizita va fi de 2 ore sau 1:30) in care sa se asigure ca este respectata procedura pe care o va avea de urmat, plata se va face o data la 4 vizite, se deconteaza transport in afara orasului de resedinta ( maxim 30 – 40). Detaliile se vor da doar telefonic sunand la numarul 0746673325 in intervalul 09-17. Orase: Vaslui,Pascani,Botosani,Falticeni,Vatra Dornei.

 • Salveaza cautarea