Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Nivel de studii: Necalificat

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 83

  Firma de curierat cu punct de lucru in Giarmata, angajam full-time , agenti curieri. Salariu atractiv ce pleaca de la 3000 de ron cu posibilitatea de a creste in functie de experiența dobândită. Se ofera: Echipament de lucru Telefon serviciu Training Transport asigurat de catre angajator. Se angajează si de pe zonele limitrofe Timisoarei , de pe o raza de cel mult 15 km. Pentru mai multe detalii si programarea unui interviu , va rugam sa ne contactati la

 • -Angajam INGINER de SANTIER calificat (dar si incepator dornic si competent ca sa creasca in compania nostra) ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt! CITITI ANUNTUL TOT! Cautam oameni seriosi caruia sa le oferim loc de munca stabil. Cautam un INGINER SERIOS care sa se ocupe de santierele companiei noastre! ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt si va asteptam si la telefon. Va asteptam si la Telefon pentru detalii

 • 4

  -Angajam INGINER de SANTIER calificat (dar si incepator dornic si competent ca sa creasca in compania nostra) ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt! CITITI ANUNTUL TOT! Cautam oameni seriosi caruia sa le oferim loc de munca stabil. Cautam un INGINER SERIOS care sa se ocupe de santierele companiei noastre! ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt si va asteptam si la telefon. Va asteptam si la Telefon pentru detalii

 • 3

  -Angajam INGINER de SANTIER calificat (dar si incepator dornic si competent ca sa creasca in compania nostra) ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt! CITITI ANUNTUL TOT! Cautam oameni seriosi caruia sa le oferim loc de munca stabil. Cautam un INGINER SERIOS care sa se ocupe de santierele companiei noastre! ASTEPTAM CV-urile dumneavoastra pe WhatsApp la numarul din anunt si va asteptam si la telefon. Va asteptam si la Telefon pentru detalii

 • 3

  Pentru clientul nostru, o companie cu activitate in domeniul productie automotive - transporturi rutiere de marfa, cautam urgent 6 persoane pentru activitatea de MONTATOR SUBANSAMBLE AUTO (doar barbati). Data inceperii activitatii: inceputul lunii iunie 2022 Locatie: Germania zona München (Karlsfeld/Dachau/Bergkirchen/Neuried) Atributii: Realizarea de lucrari de asamblare a componentelor pentru obtinerea unei game variate de produse, simple sau complexe, prin metode diferite, cu diferite scule si dispozitive, in ateliere special amenajate, in regim de banda. Efectuarea tuturor proceselor de productie in vederea realizarii normei planificate, conform instructiunilor de lucru/desenului tehnic Activitati specific activitati de montator/demontator elemente caroserie Solicitarea de materiale/ produse semifinite necesare procesului de productie, conform instructiunilor de lucru Calificari si conditii: Apt din punct de vedere fizic Disponibilitate de a lucra in 2 schimburi Spirit de echipa Cunoasterea limbii germane A1, max A2 !!!!!!!! Masina proprie - avantaj Salariul minim este de 16,87 euro brut pe ora Se lucreaza in 2 schimburi Cazare se asigura contra-cost, la cerere: aproximativ 420 euro/luna Competente personale: seriozitate/responsabilitate, adaptabilitate, autocontrol spirit de observatie, viteza de reactie sa pastreze ordinea, disciplina, curatenia, igiena sa aiba capacitatea de organizare a locului de munca sa participe activ la rezolvarea sarcinilor echipei sa respecte cu strictete regulile de protectie a muncii si P.S.I. Asteptam CV-ul tau la adresa de e-mail indicata in postare. Se aplica doar pe baza de CV.

 • 4

  Angajam muncitori necalificati/calificati pentru constructie drumuri. Contract de munca perioada nedeterminata.

 • 27

  Angajam manipulanti marfa cu sau fara experienta pentru un important depozit din Timisoara. # Salariul 4350 lei brut; # tichete de masa in valoare totala de 600 lei; # ore suplimentare platite dublu; #TRANSPORT ASIGURAT DIN TIMISOARA; Se cere rezistenta la efort fizic sustinut.

 • 2

  Companie de servicii industriale, angajeaza Agenti Curatenie pentru Timisoara. Oferim conditii contractual avantajoase! Se lucreaza doar un singur schimb :L-V .

 • 1

  Sunt disponibil pentru Dumneavoastră! Pentru persoana singura. Deplasări oriunde în timisoara și împrejurimi! Disponibil la orice ora zi și noapte Tanar 22 ani. Permis cat B Permis de 4 luni! Fără masina proprie!

 • Angajam instalatori ( instalatii gaz, instalatii apa-canal, instalatii sanitare). Program de lucru 8 ore / zi /5 zile /saptamana. Conditii de salarizare atractive. Dorim seriozitate si profesionalism.

 • Descriere POSESOR PERMIS CATEGORIA B Prezenta agreabila,EMPATICA Masculin sau feminin cu varsta intre 25-50 ani Orientat catre castig financiar,dinamic;foarte indraznet si serios; Spirit de echipa si conversational;; Extrovertit,tenace, caracter puternic, inventiv, intuitiv, adaptabil; Disponibilitate la program prelungit si deplasari in tara; Descrierea jobului Promovarea potentialilor clienti a ofertelor spre vanzare-inchiriere existente in baza de date si identificare a altora noi,fotografierea si vizionarea imobilelor noi; Intocmirea contractului de prestari servicii agentie/client, respectand metodologia de agentie si legislatia in domeniu; Activitate de teren, activitate de birou; Laptop, telefon mobil, sprijin total din partea managerilor si a colectivului societatii pentru performanta si profesionalismul ridicat a noilor colegi; Pachet salarial motivant! Descrierea companiei Societatea CASA CASIANY a luat fiinta la sfarsitul anului 2010, avand obiect exclusiv de activitate intermedierile imobiliare. Inca de la infiintare societatea noastra a urmarit promovarea serviciilor de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii nostri si nu in ultimul rand formarea unei echipe de profesionisti tineri, dinamici, care sa ofere solutii imobiliare de un inalt nivel calitativ. De-a lungul timpului, experienta acumulata cat si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile imobiliare oferite de noi, ne-au facut sa ne dezvoltam propria filozofie si propriile principii de a face afaceri. Astfel, am reusit sa ocupam printre primele pozitii pe piata imobiliara a orasului TIMISOARA. Avantajele colaborarii cu firma noastra sunt: siguranta, seriozitatea, responsabilitatea si nu in ultimul rand confidentialitatea tranzactiilor imobiliare. Toți membrii noștri sunt profesioniști și respecta reguli stricte de conduită, intrucât ne mândrim cu furnizarea de servicii de cea mai inaltă calitate.

 • 7

  Grill-food Pan Rusovan Timisoara angajeaza personal fast food. info.tel.0786 545 172

 • 81

  Angajam personal part time si full time, cu sau fara experienta. Ai o dorinta continuă de a crea lucruri noi si frumoase cu mâinile tale? Ești o persoană veselă din fire, iar zâmbetul nu-ți lipsește de pe buze? Noi te vom învăța tot ce trebuie să știi, ai nevoie de multă ambiție, dedicare și hărnicie! Responsabilități: - Realizarea buchetelor și aranjamentelor florale - Consilierea clienților - Vânzarea produselor din florărie si a cadourilor - Preluarea comenzilor plasate în florărie - Recepția mărfii în ziua aprovizionării si pregătirea pentru vânzare - Menținerea curățeniei la spațiul de lucru cât și în florărie. Beneficii: - Salariu fix - Bonusuri de performanță -Majorare periodica salariala - Procente din vânzări - Cadou zi de nastere - discount produse 30% - Program flexibil (o zi cu o zi) - Învățare lucruri noi - Colectiv tânăr SALARIU net: de la 2300 pana la 2600 lei net , comision din vanzare LOCATIA : Shopping City, insula cu flori si cadouri. Flori in Culori este un brand romanesc care are ca obiectiv principal vânzarea florilor si a cadourilor. Dacă te consideri suficient de curajos, determinat și curios de cele de mai sus, asteptam cu drag aplicația ta!

 • Hermes pos by AB Solutions - Your Restaurat Software for 2022 Soft restaurant - Bar - Livrari pentru locatia dvs. www.ab-soft.ro

 • 25

  Avem nevoie de o fată care să lucreze pe postul de secretară pentru firmă de cursuri de calificare. Programul este de Luni până Vineri de la ora 08:00 dimineața până la 17:00 după-masa, zona Piața Traian. Mai multe dedtalii la :

 • 4

  Profi Dorobanților Timișoara angajează sef tura și casieri . Pentru sef tura : se oferă salariu , bonus lunar de prezenta , bonus lunar in funcție de performanțele echipei , bonus anual de vechime , zile de concediu conform legii și tichete de masa in format electronic . Se caută o persoana serioasa și responsabilă . Scurta prezentare : șeful de tură este responsabil de tot magazinul in lipsa șefului de magazin , ajuta și coordonează oamenii din subordine împreună cu șeful de magaizn și ajută/face taskurile zilnice . Pentru casieri : se oferă salariu , bonus lunar de prezenta , bonus lunar in funcție de performanțele acestuia , bonus anula de vechime și tichete de masa . Scurta prezentare : servește clienții care intra în magaizn cu o atitudine plăcută , este responsabil de alimentarea rafturilor de la casa de marcat ( țigări, alcool , gume ) Pentru stabilirea unui interviu sunați va rog la numărul afișat . Mulțumesc .

 • #HomeFurniture angajează tâmplar cu experienta Cerinte: * Experienta in domeniu. * Minim 12 clase. * Permis conducere categoria B ( constituie avantaj). * Interpretarea si punerea in executie a schițelor de lucru. * Executarea operatiilor de asamblare si montaj. Oferta: * Salar fix motivant + bonus * Ore suplimentare platite separat. * Bonusuri in functie de performanta. * 21 zile de conediu pe an. * Contract de munca pe perioada nedeterminata Mai multe relații la: - [E-mail ascuns]

 • finisori ,zidari ,...cu responsabilitate la locul de munca

 • Firmă de întreținere peisagistică din Lugoj angajează cu carte de muncă: muncitor necalificat în grădinărit și horticultură. Descrierea postului: Executarea de sarcini simple (tuns de iarbă, gazon, pus gazon, etc.) și de rutină în activități de cultivare și întreținere a arborilor (pomilor), arbuștilor, florilor și altor plante în grădini private, precum și executarea de lucrări simple în agricultură și grădinărit, la sediul beneficiarilor. Candidatul ideal: - studii generale; - persoană pozitivă, consecventă, dinamică, focusată pe rezultatul muncii; - respectarea termenelor de îndeplinire a sarcinilor; - disponibiltate la un program de lucru flexibil; - deținerea carnetului de conducere categoria B, poate reprezenta un avantaj; Beneficii: - Oferim carte de muncă, echipamente și utilaje de lucru, salariu fără întârzieri. - Siguranța locului de muncă. - Salariu intre 1.800-2.500 lei in mana in functie de realizari si implicare. Contact: CV-urile persoanelor interesate pot fi trimise pe adresa de e-mail: sau ne puteti contacta la telefon pentru mai multe detali. Rugăm seriozitate!

 • Salveaza cautarea