Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Angajez sofer CE, atestate valabile, card ADR obligatoriu,Olanda-Franta-retur ,grupaje/prelata, program de lucru 4saptamani cu 2 acasa,cunostiinte de lb. Engleza sau germana la nivel conversational, transport cu avionul, mai multe info la tel! Program 4/2 săptămâni !

 • 22

  Cerințe ptr șoferi cunoașterea orașului, posesori ai permisului de conducere de minim 2 ani, experiența in domeniu constituie un avantaj, posesor autoturism . Ospatar minim de experienta in restaurant,ptr dispecer ,discurs agreabil, disponibilitate la program, cunoștințe de calculator

 • 51

  Angajăm vânzătoare cu sau fără experienta in domeniu. Daca esti pasionata de flori sau ai studiat horticultura, arte plastice, design, te asteptam in echipa noastra. SALARIU net: 1950 -2300 lei, program full time PROGRAM: 3 zile /1 saptamana, 4 zile/a 2-a saptamana, de la 10.00-22.00 . Flori in Culori este un brand romanesc care are ca obiectiv principal vânzarea florilor si a cadourilor. LOCATIA : Shopping City Timisoara, Calea Sagului, insula cu flori si cadouri. Așteptăm cv-ul tau pe publi24 sau pe adresa de mail:

 • 2

  Dorim sa ne marim echipa! SC HAPPY REBICAR SRL din Timisoara angajeaza mecanic auto cu experienta dedicat si dornic de munca. Persoana potrivita este capabila de a indepli sarcini in mod independent,are cunostinte in domeniu si poate efectua sarcini plasate de seful atelierului. -Are cunostinte in a folosi aparatura specifica unui service auto - Cunostinte de intretinere si reparatii mecanice autovehicule - Persoană serioasă; punctuală, muncitoare cu asumarea responsabilitătilor în activitate - Capacitatea de a lucra în echipă - Abilitatea de a relationa cu clientii - Studii medii tehnice sau alte calificări în domeniul auto constituie avantaj, însă nu este un criteriu obligatoriu. Noi ne ocupam cu reparatia generala a autoturismelor, vulcanizare ,geometrie si clima auto etc. Se ofera conditii bune de lucru cu echipamente profesionale,salariu atractiv in functie de experienta in domeniu . Program de lucru: Luni-Vineri 08- 16 , cu posibilitatea de lucru si Sambata. Pentru cei interesati CV-urile se depun telefonic . Va multumim pentru inters si asteptam cv-urile dumneavoastra!

 • 24

  Agenție de plasare a forței de muncă, localizată în Austria Superioară, cu activitate desfasurată în împrejurimile si respectiv orasele Linz - Salzburg, cu o experienta de aproape un deceniu in recrutare, plasare si comunicare. Căutăm doamne cu sau fără experiență în acest domeniu. Cerințele postului: - Limba germană nivel conversațional; - Răbdare cu bătrânii; - Responsabilitate; - Seriozitate; - Cunoștințe culinare; Ingrijirea la domiciliu a varstnicilor constă in ajutor pentru deplasare, hrănire, menaj, menținerea intactă a contactelor sociale, comunicare minima obligatorie, aprovizionare, păstrarea unui climat sănătos in locuință. Carnetul de conducere prezintă un avantaj. - Salariul O mie cinci sute / O mie opt sute euro/ lună; - Se oferă cazare, masă si transport; - Aceste venituri se iau in calcul la pensii; - Beneficiați de asigurare medicală; - Transportul se decontează.

 • 3

  Angajăm ajutor de bucătar cu experiență. Pentru mai multe detalii după ora 15 ,la telefon .(Nu răspund la mesaje și maill).

 • 2

  Am nevoie de 1 coducator pentru desfasurarea curselor in regim de comunitate intre tarile Italia si Sapania Dispecerat in limba Romana si Italiana. Se cere seriozitate si experienta. Salar lunar de 2400 in data de 15.

 • 3

  Companie din Ungaria cu sediul in Budapesta, angajeaza personal-soferi cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Cerinte: - sofer detinator de categ. C/E cu atestat; - cazier curat; - respectarea orelor de program(40h/sapt media) - cunostinte in folosire cardurilor de deplasare Eurowag/Shell; - experienta minima 2 ani in transportul comunitar; - disponibilitate de deplasare pe ruta Ungaria-Spania; - cunostinte minime de limba straina engleza/maghiara. Limba maghiara constituie un avantaj; Se ofera: - autotren agreeat in conditii normale de exploatare(40 to); - cazare oferita de companie pe perioada de weekend la una din pensiunile unitatii in apropiere de Budapesta; - rute de depalsare doar pe traseul Ungaria-Spania; - salariu incepand de la 1.500 euro net. in functie de km si orele de deplasare salariu poate depasi 2.000 euro. Pentru mai multe informatii, apelati nr de telefon afisat.

 • 19

  larismart Consulting cauta Economist pentru companie de productie din Timisoara. Cerințe: - Studii superioare în domeniul financiar contabilitate, - Experienta pe un post similar minim 3 ani, - Cunostinte operare PC: Windows; MS Office; Internet explorer; Outlook, - Cunostinte de limba engleza la nivel avansat Responsabilități: - Inregistrarea corecta si la zi a documentelor contabile in programul de contabilitate intocmirea declaratiilor -Tine legatura cu bancile , clientii si furnizorii interni si externi, - Comunica cu beneficiarii in privinta consultarii soldurilor si a emiterii instrumentelor de plata - Verifica facturile furnizorilor de prestari servicii interne si externe, precum si inregistrarea acestora in contabilitate - Efectuari de reconcilieri de solduri cu furnizorii Beneficii - Salariu atractiv, corelat cu experiența - Tichete de masa. - Transport asigurat Persoanele interesate sunt rugate sa transmita un CV la adresa sau sa apeleze numarul de telefon .

 • 28

  Partener Uber angajează, cu sau fără masină, soferi cu permis de conducere categoria B Documente necesare: Atestat transport persoane în regim de închiriere! Permis de conducere obținut de minim 2 ani Cazier judiciar fără înscrisuri.

 • 10

  Societate producatoare de echipamente de testare functionala FCT , cautam colegi, in Timisoara, part time / full time si colaborare pe proiect.

 • 1

  Angajam TINICHIGIU AUTO in TIMISOARA Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze luni vineri, in intervalul orar 10:00 18:00 la numerele de telefon sau ne puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail Adresa: Bld Eroilor de la Tisa, nr. 37/A, vis a vis de fostul Abator, zona Complex - TIMISOARA Responsabilitati TINICHIGIU AUTO in TIMISOARA: - Examineaza starea autovehiculului si ofera solutia optima pentru repararea/intretinerea calitativa, rapida si economica a acestuia; - Executa reparatii de tinichigerie (reconditionare, inlocuire, intretinere) conform ordinului de reparatie/ notei de constatare / cererii clientului repectand normele si procesele/procedurile tehnologice; - Monteaza / demonteaza elementele de caroserie pe autoturism dupa finalizarea reparatiei/ vopsirii; - Verifica / certifica si inregistreaza calitatea reparatiilor efectuate. Cerinte: - Experienta profesionala in domeniu minim 1 an; - Studii de specialitate Liceu/ Scoala profesionala Tinichigiu carosier - avantaj; - Seriozitate si capacitate de organizare. Ce iti oferim noi: - Contract de munca perioada nedeterminata - Pachet salarial incepand de la 3.000 lei net + bonus de performanta - Bonusuri de Paste si de Craciun - Se ofera CAZARE ( daca este cazul )

 • 4

  SANGES TRANS angajeaza soferi : Cerintele postului: -permis de conducere categoriile B, C, E; -minim un an experienta (curse interne si externe); -dispozitie pentru deplasari in tara si strainatate; -seriozitate. Se ofera salariu atractiv. Relatii la telefon: 0744708577

 • 6

  UMT angajeaza sudor si strungar. Ne puteti trimite CV-urile pe numarul de fax sau pe mail

 • 2

  Societate comerciala angajeaza personal servicii curatenie locatii fixe Program de lucru 3 ore/zi Luni - Duminică Persoanele interesate pot trimite CV -ul pe email

 • Firma de transport angajam soferi cu experienta pe comunitate. Program de lucru: 6 saptamani plecat cu 2 saptamani acasa. transport asigurat Timisoara - camion - retur. informatii luni-vineri 10:00-18:00 la tel:

 • 24

  Angajam soferi autocamion pentru efectuarea transporturilor externe de marfuri. Cerinte obligatorii: Permis auto categoriile C+E ; - Atestat transport marfa; - Card tahograf. Oferta beneficii: - Loc de munca stabil, la una din cele mai performante companii de profil din Romania.

 • 12

  Esti o persoana dinamica, de actiune, care cauta un job stabil? SC Eastern Digital SRL iti ofera postul de Gestionar Depozit GSM. Ce ar fi de facut: - receptia, verificarea si depozitarea produselor - ambalarea si livrarea produselor conform comenzilor - cunostinte de baza de operare calculator - sa-ti placa sa lucrezi in echipa. Daca vei face parte din echipa noastra, principalele beneficii oferite vor fi: - salariu fix atractiv + tichete de masa - contract pe perioada nedeterminata (cu perioada de proba) - lucru in conditii placute (cald iarna si racoare vara) ... dar despre toate acestea vom discuta fata in fata in detaliu. Asteptam CV pe mail la vali @ eatlas.ro, contact .

 • 1

  Angajam Electrician Autopentru Autoservice Autoturisme + Autoutilitare 3,5 to Service Dotat cu aparatura de ultima generatie , Conditii de munca decente , colectiv tanar , salariu atractiv, procentual . Se asigura si cazare decenta + masa pranz + acces bucatarie , acces la masina de spalat si uscat haine , etc Mai multe relatii la telefon* 0761610720

 • 6

  Angajam Mecanic pentru Autoservice Autoturisme + Autoutilitare 3,5 to Service Dotat cu aparatura de ultima generatie , Conditii de munca decente , colectiv tanar , . Mai multe relatii la telefon*

 • Salveaza cautarea