Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Buzias

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Executam orice tip de reparatie pentru acoperis si sisteme de accesorii. Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis. Suntem o firma specializata in siteme de acoperisuri complete ,suprafețe mansardabile locuibile din lemn si restructurari capitale vă oferim: - Constructie acoperis nou - Inlocuire acoperis existent - Mansardari acoperis - Sisteme pluviale, jgheaburi burlane -Dulgherie, mansardări, astereala -Montaj acoperis tigla metalica -Reparatii acoperis tigla ceramica -Montaj invelitori acoperisuri -Remedieri infiltratii acoperis -Vopsit acoperis; - Montaj ferestre VELUX; -Parazapezi si alte accesorii... - Monumente istorice. -vopsit acoperis.. - oferim materialul de la A Z pentru orice tip de acoperis..

 • 4

  Vino să faci parte din călătoria noastră! Căutăm Agent de vanzari în Buzias. Necesita masina

 • 7

  Manpower angajeaza pentru unul dintre clienti - companie multinationala de renume din Timisoara producatoare de anvelope in zona UMT- cu transport asigurat gratuit, persoane cu sau fara experienta in productie sau depozit. Se ofera: -salariul de incadrare incepand cu 3878 lei brut; -majorare salariala in functie de perioada de acomodare (intre 2-6 luni de la angajare); -bonus de performanta in functie de activitatea depusa (cuprins intre 100 si 1000 brut) ; -spor de noapte 25%; -tichete de masa in valoare de 18.18 lei / zi ; -al 13-lea salariul; -posibilitate de dezvoltare profesionala; -spor de duminica ( se lucreaza in 4 schimburi, orele lucrate duminica sunt platite dublu); -transport asigurat din localitatile : Mosnita Noua, Urseni,Albina,Uliuc,Dragsina,Sacosu Turcesc,Vucova,Bacova,Buzias Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati la numarul de telefon afisat.

 • 1

  Caut ingrijitoare se face contract (carte de munca) pentru batrana 88 ani - oras Buzias, judetul Timis. Carte de munca, salar 1.386 - 1.800 lei in functie de vechimea in munca. Relatii la tel. sau .

 • 5

  Societatea noastra doreste sa angajeze 1 sofer camion pentru transport intern si international marfuri (tur-retur) , care detine permis de conducere categoria B, C, E, card tahograf, atestat profesional pentru transportul de marfuri nepericuloase. Postul oferit este pe un tandem 12tone+remorca. Total util 13 tone, lungime ansamblu 19.5 m. Oferim conditii de munca bune precum si conditii de salarizare atractive. Sediul firmei in localitatea Buzias, jud. Timis, Romania Pentru detalii sunati la telefon:

 • 3

  Fara locuinnta sau probleme in familie sa stea cu o doamna in vista de 66 de ani la ohaba forgaci se ofra mincare cazare si bani la intelegere exclus de etnie roma sau probleme co alcolul doamna e pocaita

 • 1

  Angajam Ospatar, barman Ajutor de ospatar, ajutor bucatar, Personal pentru bar si bucatarie auxiliar,full time sau part time. Se ofera Loc de munca stabil,pentru persoane serioase ,pozitive,orientate catre nevoile clientilor,responsabile ,harnice,punctuale Salar atractiv,contract pe perioada nedeterminata Informatii

 • caut muncitori in constructii Trockenbau Rigips Mai multe detalii in privat

 • Salveaza cautarea