Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Oferte locuri de munca Buzias Timis • Anunturi angajari - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 3

  Angajam manipulant intr-un singur schimb cu salariul 5074 Lei BRUT

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara manipulant cu sau fara experienta Pachetul de beneficii include urmatoarele: - salariul de incadrare: 5074 lei brut - majorare salariala periodica; - program Luni-Vineri 06:45-15:15 - tichete de masa de 40 lei zi lucrata; - al 13-lea salariu; - bonus de relocare; - transport asigurat gratuit din Timisoara si pe ruta : Buzias - Bacova - Cheveresul Mare - Mosnita Noua; - asigurare medicala privata. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • 8

  Angajăm operator linie producție cu sau fără experiență cu salariul de 5074 lei BRUT

  Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Pachetul de beneficii include urmatoarele: - salariul de incadrare: 5074 lei brut - majorare salariala periodica; - tichete de masa de 40 lei zi lucrata; - al 13-lea salariu; - bonus de productie (pana la 1200 lei brut); - bonus de recomandare; - bonus de relocare; - spor pentru orele de noapte 25%; - transport asigurat gratuit din Timisoara si pe ruta : Buzias - Bacova - Cheveresul Mare - Mosnita Noua; - asigurare medicala privata. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • 4

  Angajam operator productie operator alimentare linie de productie electrician mentenanta

  Descriere - Manpower angajează pentru o companie din Timisoara operatori linie productie cu sau fara experienta Pachetul de beneficii include urmatoarele: - salariul de incadrare: 5.074 arata numarul brut - majorare salariala periodica; - tichete de masa de 40 lei zi lucrata; - al 13-lea salariu; - bonus de productie (pana la 1200 lei brut); - bonus de recomandare; - bonus de relocare; - spor pentru orele de noapte 25%; - transport asigurat gratuit din Buzias - Cheveresul Mare - Bacova - Albina - Mosnita Noua - asigurare medicala privata. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne sunati pe numarul de telefon afisat in anunt.

 • 2

  Manpower recruteaza electrician mentenanta pe perioada NEDETERMINATA!

  Manpower recrutează electrician de intretinere si reparatii pentru una dintre cele mai mari companii din domeniul automotive la nivel mondial! Principalele responsabilitati : -repararea si mentinerea in conditii bune de functionare si siguranta a utilajelor din arie -cunoaşterea şi respectarea normativelor în vigoare în domeniul electric -cunoaşterea principiilor de functionare si a modului de operare a utilajelor din arie -supravegherea functionarii utilajelor din arie si detectarea disfunctionalitatilor tehnice, efectuarea activităţilor de reparaţie planificata si accidentala, intretinere preventiva si MTC a utilajelor din arie -asistenta la montajul şi punerea în funcţiune a utilajelor din arie -realizarea lucrărilor de îmbunătăţire şi modernizare la utilajele din arie Candidatul ideal: -orientare spre client -bune cunoștiinte tehnice -abilități de comunicare și relaționare -experiență în domeniul -capacitate de lucru în echipă Oferim: -salariu este discutabil in functie de experieta -tichete de masa 40 lei ziua lucratoare -sporuri specifice -transport asigurat gratuit Pentru mai multe detalii : 0729 800746

 • 1

  Operator utilaj

  RESPONSABILITATI: -Asigura realizarea pieselor in urma setarii si operarii masinilor -Executa operatii de prelucrare utilizand masini - Alege SDV-urile adecvate, selecteaza programul de prelucrare al utilajului - Executa masuratori dimensionale ale reperelor de executat; Oferim: - Salariu motivant; - Bonuri de masa; - Mediu de lucru placut. VA ASTEPTAM LA sediul BESTFOAM din BUZIAS, str.Principala, tel.

 • Sofer Profesionist C+E national

  Descrierea jobului -Efectuarea transporturilor interne pentru livrări -Transportul marfurilor in baza unor acte fiscale, emise de societate Cerinte -Experienta in domeniul transportului de minim 1 an Posesor permis de conducere categ. C+E valabil Posesor atestat transport marfuri generale valabil Posesor card tahograf valabil Oferim -Salar motivant+diurna interna -Prime de Craciun si Paste -Respectarea timpului de condus si de odihna Detalii la sediul BESTFOAM, BUZIAS sau tel.

 • 1

  Angajam sofer camion +remorca (tandem) pentru transport marfa intern

  Societate comerciala cu sediul in Buzias, angajeaza sofer categoriile B, C, E, cu atestat profesional transport marfa (CPC) si card tahograf valabile, pentru camion marfa marca DAF, model LF, Euro 5, MMTA 13 tone care circula în tandem, pentru a efectua transport de marfa intern si arareori international (tur-retur). Se ofera: -salariu atractiv parte fixa; -diurne externe si interne in conformitate cu legiile in vigoare; -prime de Paste si de Craciun in functie de implicarea celui pe care il angajam. -carduri carburant si aparate taxe de drum DKV+Rutex(OMV). -plata salariului fix se realizeaza in ultima zi lucratoare din luna prin transfer bancar. -diurnele se platesc prin transfer bancar la intoarcerea din cursa si depunerea decontului de cheltuieli plus CMR-uri semnate si alte documente de transport. La cerere diurna poată fi platita ca si avans spre decontare cu respectarea cerințelor legale, înainte de plecarea în cursa. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati pe telefon sau whatsapp la numărul:

 • 2

  Centru de îngrijire bătrâni - Pensiunea Amurgul

  Angajăm personal pentru curățenie! Dacă ești o persoană dinamică și empatică, ai atenție la detalii și îți place să interacționezi cu oamenii, te așteptăm în echipa noastră ! Oferim contract pe perioadă nedeterminată, prime de sărbători, 2 mese incluse. Pentru detalii nu ezitați să ne contactați la nr de tel.

Salvează căutarea