Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Chisoda

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Societate cu activitate de prestari servicii amenajari spatii verzi angajeaza personal necalificat pentru postul de INGRIJITOR SPATII VERZI, in localitatea CHISODA, judetul Timis. Atributii: - amenajarea si intretinerea spatiilor verzi - tuns gazon, iarba, gard viu - insamantare si intretinere gazon - plantare de pomi, arbori, arbusti si flori - manipulare pamant - smulgerea si indepartarea vegetatiei uscate. Oferim: - contract de munca pe perioada nedeterminata, - echipament de lucru si protectie, - salar minim brut de incadrare 2080 lei+tichete de masa, - program de lucru 8 ore/zi, de luni pana vineri. - asiguram transport pe rutele Alios-TM-Chisoda, Iosifalau-TM-Chisoda, Biled-TM-Chisoda si Ciacova-Ghilad-Chisoda. Informatii suplimentare la tel.0730.018.333

 • Angajam paznic/portar cu/fara atestat, cu program de lucru in ture de 11 ore in Chisoda, Jud.Timis. Atributii: › asigura paza cladirilor apartinand societatii; › supravegheaza cladirile si bunurile in scopul prevenirii furtului, › tine evidenta si inscrie toate persoanele si masinile ce intra, precum si scopul pentru care au venit › Se asigura si raspunde pentru ca toate persoanele, respectiv autovehiculele care intra/ies din unitate pe poarta cu inchidere automata sunt mentionate in caietul de evidenta. Cerinte minime: - studii primare - cazier curat Oferim contract de munca pe perioada nedeterminata, salar fix+tichete de masa. Tel.

 • BANAT GARDEN SRL Angajam muncitor serios, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi Munca presupune montat gazon, montat sisteme irigatie, plantat pomi,arbusti,montat gazon,semanat gazon, etc. Cautam din Timisoara sau imprejurimi . Experienta constituie un avantaj dar nu e obligatorie. Salar foarte atractiv + beneficii. 0724402076

 • Descriere Societate comerciala SC C&A INDUSTRIES SRL – angajeaza: • Cusatori (masinisti); • Operatori (calcat interfazic si finit); • Muncitori necalificati. Experienta anterioara in domeniul confectiilor textile constituie un avantaj; spatiul are multa lumina naturala, curat si nou. Salariul se stabileste in functie de competentele si performantele individuale, transportul este suportat de catre firma si oferim tichete de masa. Informatii la sediul firmei, Nicolae Firu 15 de luni pana vineri, orele 7:30 – 16:00. Tel: 0737142543 Email:

 • Vând drogherie, relații la tel. 0732.127.038.

 • SC. Hammertech SRL. angajaza operatoare masini unelte, pentru operatii de gaurire, zencuire, filetare, stantare, montaj si ambalare piese de dimensiuni mici. Conditii de lucru bune. Se lucreaza in 2 schimburi, 07/00-15/30 si 14/30-23/00. Spor de 7 % pentru schimbul 2. Se asigura transport in Timisoara sau decontul abonamentului pe autobuze. Se acorda bonuri de masa in valoare de 15 lei/zi pentru zilele lucrate. Salarizare atractiva. Asteptam solicitarea d-voastra si curiculumvite la adresa de e-mail; costel@hammertech.ro sau vizita d-voastra la sediul firmei de pe Platforma Industriala Incontro, Hala Kueryo, DN 59 km 8+550 mt stg. vis-a-vis de METRO 1 Timisoara.

 • Asigur transport intern , local,maxim 5 to!

 • S.C. S.A. ____________________________________________________________________ Angajam CONTROLOR CALITATE Cerinte pentru post: · Calificare in domeniul confectiilor, data de o scoala profesionala sau de Colegiul Tehnic MIU; · Sau: cunostinte foarte bune de confectioner; · Capacitate buna de relationare si comunicare (rabdare, perseverenta, calm si consecventa); · Atentie si capacitate de concentrare; · Flexibilitate si disponibilitate pentru ore suplimentare. Atributii ale postului: · Implementarea si mentinerea cerintelor de calitate ale produsului si procesului de verificare; · Respectarea procedurilor de control si documentare a controlului (fisa de control, stampilare, etichetari standard si speciale); · Propunerea de solutii tehnice de remediere a problemelor de calitate; · Controlul conform fisei tehnice. Oferim: 1. Pachet salarial atractiv 2. Tichete de masa 3.Transport asigurat 3. Acordarea de bonusuri in functie de performante ____________________________________________________________________ Curriculum Vitae poate sa fie trimis pe e-mail: receptie@modatim.ro sau depus la sediul societatii situat in Calea Sagului vis-a vis de Metro ( Platforma Industriala Incontro) pe DN 59 km 8+550 m stg, Hala 8. Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu. Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon 0256 499.012 .

 • Salveaza cautarea