Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Chisoda

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Angajam sofer profesionist pentru transport de marfa pe national si local, la camion de mare tonaj (TIR). Candidatii interesati trebuie sa detina card tahograf, certificate, atestate valabile si sa fie seriosi. Cerinte: - Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; - Card pentru tahograf digital; - +2 ani experienta in conducerea autovehiculelor de minim 20 t; - obligatoriu fara antecedente penale. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa. - Diurna si alte sporuri conform programului de condus.

 • Vând drogherie, relații la tel. 0732.127.038.

 • 4

  Hirsch Porozell Timisoara unul dintre cei mai mari producatori de polistiren din Europa angajeaza pentru fabrica din Chisoda: -manipulant marfa -operator productie Salariu atractiv + bonuri de masa Ore suplimentare platite dublu Transport asigurat Program de lucru in doua schimburi .

 • 1

  Angajam operatori CNC cu experienta/fara experienta, pentru productia de componente de aluminiu. Utilajele de lucru folosesc ca limbaj de programare Fanuc si limbaje proprii ale producatorului. Activitatea de productie se desfasoara in 2 schimburi. Cerinte: studii minim liceul, experienta in domeniu constitue un avantaj, citirea si intelegerea desenului tehnic, seriozitate, punctualitate, rigurozitate in executia si verificarea productiei realizate. Se ofera: Salariu motivant, bonuri de masa, tichete de carburant pentru deplasarea la si de la locul de munca la domiciliu prime de vacanta si de craciun. Angajarea se face cu o perioada de proba de 3 luni dupa care contractul de munca se prelungeste pe durata nedeterminata cu acordul ambelor parti.

 • Firma de transport intern si international de marfa angajeaza dispecer. Candidatul ideal: Cunostinte limba engleza scris si vorbit obligatoriu, bune abilitati de comunicare si negociere, disponibilitate program prelungit, orientare spre rezolvarea problemelor, rezistenta la stres, lucru in echipa. Descrierea jobului: - Cunostinte operare PC nivel avansat - Abilitati de planificare ,organizare, de negociere si comunicare atat in interiorul companiei cat si cu clientii, - Experienta intr-o activitate similara in domeniul dispeceratului sau coordonare transport prezinta avantaj. - Cunostinte de limba Engleza nivel avansat obligatorii!!! Cunostiinte de limba Germana constituie un avantaj! Activitati specifice de transport rutier de marfuri Mentinerea relatiei cu clientii alocati in vederea onorarii comenzilor de transport primite Coordonarea camioanelor proprii Programarea si optimizarea rutelor, identificarea si informarea clientilor sau furnizorilor asupra celor mai eficiente rute din punctul de vedere al costurilor

 • Firma de transport licentiata in transportul de marfa angajam soferi profesionisti C+E pentru comunitate si intern, camioane de 24 tone prelata, program flexibil, se fac si curse tur-retur sau intracomunitar. Rugam seriozitate.

 • 11

  Foamotive SRL (pe platforma Incontro ) angajeaza operator productie pentru procesul de presare. Compania are ca activitate productia de garnituri din polietilena expandata pentru industia automotive. Cerinte: - minim 8 clase - stare de sanatate buna, posibilitatea de a lucra in picioare - persoane comunicative cu spirit de echipa si initiativa Program de lucru: - 2 schimburi luni- vineri Beneficii: - tichete de masa de 15 lei - bonus de prezenta pana la 250 de lei in mana - bonus de productivitate pana la 250 de lei in mana - prima de zi de nastere de 150 de lei in mana - prima de vechime diferentiata in functie de vechimea in companie - asigurare medicala in sistem privat dupa 3 luni de activitate - prime de Pasti/Craciun - al 13-lea salariu in functie de vechime, performanta, comportament Pentru detalii lasati numele si numarul de telefon intr-un mesaj sau un CV atasat. * prin transmiterea datelor pe acest canal va dati acordul ca SC Foamotive SRL sa va contacteze (sa prelucreze datele cu caracter personal) in vederea oferirii unui loc de munca.

 • Angajam vopsitor auto . Service-ul se afla in Chisoda , calea Chisodei in spate la Cet. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la nr. de tel. sau .

 • angajez fata barman-operator slotmachine , se lucreaza 1zi cu 2 libere (10 zile pe luna ). barul este situat in Chisoda.pt mai multe detalii sunati la nr de tel.

 • 5

  BANAT GARDEN SRL Angajam muncitor serios, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi Munca presupune montat gazon, montat sisteme irigatie, plantat pomi,arbusti,montat gazon,semanat gazon, etc. Cautam din Timisoara sau imprejurimi Carnet categoria B . Experienta constituie un avantaj Salar foarte atractiv + beneficii. PUTETI SUNA LUNI-DUMINICA!

 • Hello cautam coafeza în cadrul salonului Atelierul de Frumusețe ! Locatia: Chisoda Detalii la - Miha

 • 1

  Cautam colegi noi pe pozitia de Operator CNC, pentru locatia noastra de pe Platforma Incontro, Chisoda, DN 59 , km 8+550 m stanga. Avem un mediul de lucru profesional si multe Ideal: Abilitati de comunicare; Dexteritate manuala, atent la detalii; Precizie in desfasurarea activitatii; Responsabilitate la locul de munca; Stabilitate, motivare, entuziasm; Disponibilitatea de a lucra in 2/3 schimburi si in picioare; Disponibilitatea de a lucra in week-end; Capacitate de asimilare rapida; Studii medii/ superioare. Beneficii: Salariu atractiv; Bonuri de masa; Al 13-lea si al 14-lea salar; Transport asigurat; Ore suplimentare platite; Conditii de munca deosebite; Respect fata de angajat; Mediul de lucru profesional.

 • 1

  Angajez șofer cat c + e

 • 3

  ELVIK PROFESIONAL SRL angajeaza sofer full-time cu experienta pentru curse interne in Jud. Timis. Se ofera salariu atractiv. Pentru mai multe detalii contactati-ne la nr de telefon .

 • 1

  Daca ne cunosti sau macar ai auzit de noi,te asteptam sa ni te alaturi pe unul din urmatoarele posturi :ospatar,ajutor bucatar.Nu ezita sa ne contactezi la nr de telefon : ( .Te asteptam cu drag !

 • Angajam muncitori necalificati in domeniul productiei de spuma poliuteranica ,debitare spuma si laminare. Cerinte: - seriozitate, punctualitate și implicare în muncă - capacitate de planificare și organizare - indemânare, aten ie i precizie în desfă urarea activită ii; - disponibilitate pentru un program de lucru in schimburi; Responsabilitati: asamblarea, montarea componentelor conform instructiunilor de lucru; productia, verificarea si ambalarea in conformitate cu procesul de productie; executarea cantitativa si calitativa a produselor lansate urmarirea bunei functionari a echipamentelor de pe linia de productie exploatarea si intretinerea corespunzatoare a utilajelor ; Oferim: - pachet salarial atractiv - tichete valorice de masa 20 lei/zi - decontare transport Pentru mai multe detalii :

 • Salveaza cautarea