Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Chisoda

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajam sofer profesionist pentru transport de marfa pe national si local, la camion de mare tonaj (TIR). Candidatii interesati trebuie sa detina card tahograf, certificate, atestate valabile si sa fie seriosi. Cerinte: - Atestat sofer profesionist transport marfa [C, E]; - Card pentru tahograf digital; - +2 ani experienta in conducerea autovehiculelor de minim 20 t; - obligatoriu fara antecedente penale. Beneficii: - Contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma serioasa. - Diurna si alte sporuri conform programului de condus.

 • Angajam vopsitor auto . Service-ul se afla in Chisoda , calea Chisodei in spate la Cet. Pentru mai multe detalii va rugam sunati la nr. de tel. sau .

 • Vând drogherie, relații la tel. 0732.127.038.

 • 4

  BANAT GARDEN SRL Angajam muncitor serios, in domeniul amenajarilor spatiilor verzi Munca presupune montat gazon, montat sisteme irigatie, plantat pomi,arbusti,montat gazon,semanat gazon, etc. Cautam din Timisoara sau imprejurimi Carnet categoria B . Experienta constituie un avantaj Salar foarte atractiv + beneficii. PUTETI SUNA LUNI-DUMINICA!

 • 1

  Daca ne cunosti sau macar ai auzit de noi,te asteptam sa ni te alaturi pe unul din urmatoarele posturi :ospatar,ajutor bucatar.Nu ezita sa ne contactezi la nr de telefon : ( .Te asteptam cu drag !

 • 1

  Ne desfasuram activitatea pe Platforma Industriala Incontro Se ofera;- Salariul motivant - Tichete de masa de 15 lei - Bonusuri - Transport gratuit Cerinte: - Educatie minim 10 clase - Organizare si determinare Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon sau , si sa ne trimiteti cv-ul la adresa

 • Ne desfasuram activitatea pe Platforma Industriala Incontro Se ofera:- Salariul motivant - Tichete de masa de 15 lei - Bonusuri - Transport gratuit Cerinte:- Educatie minim 10 clase - Organizare si determinare Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon: Ne puteti trimite CV-ul la adresa

 • 1

  Ne desfasuram activitatea pe Platforma Industriala Incontro Se ofera:- salariul motivant - Tichete de masa de 15 lei - Bonusuri - Transport Gratuit Cerinte: - Educatie minim 10 clase - Organizare si determinare Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon; , si sa ne trimiteti CV-ul pe adresa

 • 1

  S.C. Rossini Sleeve Technologies S.R.L., angajeaza Operator la masini-unelte cu comanda numerica, cod C.O.R. 722323, post care presupune executarea activitatii de operare a diferitelor masini unelte care sunt utilizate pentru realizarea de tolerante precise, rularea programului cnc pe masina de comanda numerica si verificarea pieselor folosind instrumente de masura. Punctul de lucru este in Chisoda, Timisoara. Va rugam sa ne transmiteti cv-ul pe mail.

 • 1

  S.C. Rossini Sleeve Technologies S.R.L., angajeaza Sudor, cod C.O.R. 721208, post care presupune executarea activității de sudare sau taiere a pieselor metalice cu ajutorul surselor de caldura si asamblare a pieselor prin fuziune. Punctul de lucru este in Chisoda, Timis. Va rugam sa ne transmiteti cv-ul pe mail.

 • 10

  Foamotive SRL (pe platforma Incontro ) angajeaza operator productie pentru procesul de presare. Compania are ca activitate productia de garnituri din polietilena expandata pentru industia automotive. Cerinte: - minim 8 clase - stare de sanatate buna, posibilitatea de a lucra in picioare - persoane comunicative cu spirit de echipa si initiativa Program de lucru: - 2 schimburi luni- vineri Beneficii: - tichete de masa de 15 lei - bonus de prezenta 250 de lei in mana - bonus de productivitate 250 de lei in mana - prima de zi de nastere de 150 de lei in mana - prima de vechime diferentiata in functie de vechimea in companie - asigurare medicala in sistem privat dupa 3 luni de activitate Pentru detalii lasati numele si numarul de telefon intr-un mesaj sau un CV atasat. * prin transmiterea datelor pe acest canal va dati acordul ca SC Foamotive SRL sa va contacteze (sa prelucreze datele cu caracter personal) in vederea oferirii unui loc de munca.

 • 1

  Cautam colegi noi pe pozitia de Operator CNC, pentru locatia noastra de pe Platforma Incontro, Chisoda, DN 59 , km 8+550 m stanga. Avem un mediul de lucru profesional si multe Ideal: Abilitati de comunicare; Dexteritate manuala, atent la detalii; Precizie in desfasurarea activitatii; Responsabilitate la locul de munca; Stabilitate, motivare, entuziasm; Disponibilitatea de a lucra in 2/3 schimburi si in picioare; Disponibilitatea de a lucra in week-end; Capacitate de asimilare rapida; Studii medii/ superioare. Beneficii: Salariu atractiv; Bonuri de masa; Al 13-lea si al 14-lea salar; Transport asigurat; Ore suplimentare platite; Conditii de munca deosebite; Respect fata de angajat; Mediul de lucru profesional.

 • 7

  Recrutam operatori logistică pentru compania multinațională canadiană LITENS, prezentă pe piața automotive de peste 40 de ani. Ofertă Salariu de încadrare 4134 lei brut, cu creșteri salariale periodice; Tichete de masă de 20 lei/ tichet/ zi lucrata; Al 13-lea salariu; Servicii medicale; Transport asigurat din Timisoara; Program de lucru în 3 schimburi. Cerințe: Studii medii; Experiența de lucru într-un mediu de producție, preferabil ca manipulant marfă; Stabilitate, atitudine pozitivă, dorință de implicare și dezvoltare profesională. Pentru mai multe detalii ne poți contacta la sau trimite-ne CV-ul la adresa: steluta.bacris

 • Salveaza cautarea