Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Ghiroda

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Cerinte: - persoana organizata disponibilitatea de a lucra in schimburi in 3 schimburi. - experienta in producerea de PCB-uri, care au lucrat cu calificare de visual, repair, testing, debug, soldering, etc;- reprezinta un avantaj Beneficii: - salariu atractiv; - tichete de masa (15 lei/zi); - transport asigurat; - al 13-lea salariu; - posibilitati reale de dezvoltare a carierei;

 • Responsabilitati: - Asigurarea suportului tehnic pentru echipamentele de test pe liniile de productie; – Utilizarea echipamentelor specifice de testare, masurare si diagnostic in vederea repararii echipamentelor de testare; - Monitorizarea respectarii proceselor de testare si a exploatarii corespunzatoare a echipamentelor - Depanarea si intretinerea echipamentelor de test si inspectie; Intretinerea echipamentelor de test pe baza planului anual de mentenanta si a instructiunilor definite de inginerii de test responsabili, si prin procedurile interne - Instalarea si dezinstalarea hardware si software conform specificatiilor a echipamentelor de test; Candidatul ideal: Disponibilitate la program de lucru in 3 schimburi; Atentie la detalii;

 • Candidatul ideal - Cunostinte de operare PC - pachetul MS Office ; - Persoana serioasa, organizata si constiincioasa; - Studii medii/ superioare. Descrierea jobului: - program de lucru pe 3 schimburi: 06:00, 14:00 si 22:00; - Introducerea in sistem a datelor despre marfa depozitata; - Atentie sporita. Beneficii: Transport asigurat, din Timisoara; Ore suplimentare platite conform legii; Spor de noapte; Asigurare medicala privata gratuita; Salariu fix + bonuri de masa in valoare de 13 lei/zi;

 • Candidatul ideal Locul de munca: depozitul CARGO-PARTNER din Timisoara, zona aeroportului; - Disponibilitate pentru lucru in 1 si 3 ture; - Persoana serioasa, constiincioasa, de incredere. Descrierea jobului Responsabilitati Manipulant marfa: - Incarcare marfa; - Descarcare marfa; - Manipulare marfa in depozit; - Respecta normele de Securitate a Muncii si PSI. Beneficii: Transport asigurat, din Timisoara; Ore suplimentare si de noapte platite conform legii; Asigurare medicala privata gratuita; Salariu fix + bonuri de masa in valoare de 13 lei/zi; Tichete cadou pentru ziua de nastere.

 • Candidatul ideal -responsabil, ordonat, capacitate de organizare la locul de munca, atent, punctual, implicat; -lucrul in echipa; -abilitati de comunicare si relationare; -capacitatea de a lucra in conditii de stress; -abilitati de operare; * Experienta profesioanala in curierat constituie un avantaj Descrierea jobului -coordonarea unei echipe de 10-12 curieri -verificarea activitatii curierilor din echipa sa si controlul asupra muncii lor -va invata programul de gestiune si procedurile de livrare Fan Courier -se va ocupa de toate actele generate de activitatea curierilor din echipa pe care o conduce Salariul este de 2200 lei net la care se adauga tichete de masa in valoare de 15lei/zi.

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel.0766062212 sau puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail:

 • Esti indemanatic, harnic si te atrage domeniul auto? Alatura-te echipei noastre si vei dispune de un salariu atractiv, tichete de masa, transport, formare profesionala si oportunitati de avansare in cariera, spatiu de lucru modern, sigur si placut, un loc de munca stabil intr-o echipa tanara si dinamica, bonificatii lunare si anuale, sporuri, prime de Craciun si Paste, echipament de lucru.

 • Firma de paza angajeaza urgent agenti de securitate (paznici) pentru obiectiv din Ghiroda. Salariu atractiv. Tel: 0721330070

 • Operatori AOI/SMT Responsabilitati: Opereaza echipamentele aflate in linia SMT, conform instructiunilor de utilizare; Cunoaste componentele SMD; Incarca role pe feedere; Face setup la schimbare de produs pe linie; Verifica lista de incarcare pe masini vs setup; Candidatul ideal: Disponibilitate la program de lucru in 3 schimburi Atentie la detalii Oferim: -salariul 1.600 NET -tichete in valoare de 15 lei -contract pe perioada nedeterminata.

 • Angajam muncitori pentru sectie cutite de stanta , conditii foarte avantajoase. Salariu motivant +bonuri de masa. Decontarea cheltuielilor de transport.

 • Candidatul ideal - permis de conducere categoria B; - studii medii; - experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj; Descrierea jobului - preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata; - livreaza expeditiile in zona arondata; - respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat.

 • Descrierea jobului ☞ ce implica acest job? ✓Pregateste, organizeaza si efectueaza prompt si eficient operatiunile zilnice din departament; ✓Preia datele referitoare la transporturi din baza interna si intocmeste comanda de transport; ✓Transmite comanda catre transportatori; ✓Intocmeste dosarul de transport si se asigura de existenta tuturor documentelor de la deschiderea pana la finalizarea si arhivarea acestuia; ✓Mentine in ordine toata documentatia si are grija foarte des sa arhiveze documentele receptionate ; ✓Invata/aplica/implementeaza rapid si corect procedurile specifice transportului maritim; ✓Respecta standardele interne ale companiei, inclusiv Regulamentul Intern; ☞ beneficii: ✓Tichete de masa; ✓Abonament medical tip Business; ✓Telefon smartphone de serviciu; ✓Dezvoltare personala si profesionala; ✓Mediu de lucru dinamic. Cerinte ✓Atenție la detalii și responsabilitate; ✓Buna gestionare si organizare a timpului; ✓Experienta in domeniul transporturilor maritime ar putea fi un plus; ✓Persoana meticuloasa; ✓Lucrul sub presiunea termenelor limita; ✓Cunostinte solide pachet Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint); ✓Cunoasterea limbii engleze este obligatorie ; ✓Know-how in lucrul cu sistemele.

 • SC TODORUT INTERNATIONAL SRL angajeaza paznic de noapte pentru sediul din Ghiroda Ca lea Lugojului nr.140 Salariul negociabil in urma interviului. Detalii la nr. de telefon: 0744532651

 • Fan Courier Timisoara angajeaza mecanici auto pentru locatia din Remetea. Candidatul ideal - Cunostinte auto - Cunoasterea particularitatilor masinilor - Bun organizator Descrierea jobului - Identificare eventualelor defectiuni ale autoturismelor firmei - Preluarea si repararea autoturismelor firmei in service Program de luni-vineri. Salariu atractiv.

 • SC TODORUT INTERNATIONAL SRL angajeaza pentru sediul din Ghiroda ,str.Calea Lugojului nr.140 mecanic auto si tinichigiu auto. CV se primesc pe mail:contabilitate@volvotm.ro Relatii la telefon : 0744 532 651 sau 0744 148 247

 • Pentru Ghiroda si Fraidorf, jud. Timis, cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Oferta/Beneficii: - salariu de incadrare incepand cu 2700 RON - permis de conducere cat.B constituie avantaj - program de lucru in 1,2 si 3 schimburi - prima productie pana la 500 RON - bonus recomandare 500 RON - tichete de masa in valoare de 15 RON - al 13-lea salariu - ore suplimentare platite 200% - spor de noapte 25% - ajutor nastere copil 1000 RON Va asteptam la sediul firmei: Cl. Lugojului 42 (langa Vama) Informatii tel. 0356800118

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel. 0766062212.

 • ANGAJAM INFIRMIERA LA CENTRUL DE INGRIJIRE VARSTNICI IN GHIRODA DATE CONTACT - ALBU AURELIA NR. TEL. 0745791194

 • Salveaza cautarea