Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Ghiroda

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • SC G4S Cash Solutions, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume – cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru pozitia de AGENT TRANSPORT VALORI. Beneficii: - tichete de masa in valoare neta de 300 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - bonus de incarcare casete ATM; - spor fidelitate dupa 3 luni de munca; - spor de noapte: 25%; spor de week-end: 15%; - posibilitate ore suplimentare - spor 100%. - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada NEDETERMINATA, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate reala de promovare in cadrul echipei pe functia de Casier – Sef echipaj; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare. Cerinte post: • studii medii • disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente; • atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie. Resposabilitati: • transportarea fizica a sacilor cu valori de la/la autoblindata, alimentarea ATM-urilor, asigurarea securitatii autovehiculului si a continutului transportului; • supravegherea si apararea zonei de incarcare-descarcare valori. Pentru angajare, lasati-ne datele de contact printr-un mesaj sau contactati-ne la numarul de telefon 0722.112.262. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal in procesul de recrutare si selectie, pe care va invitam sa o consultati la https://www.g4s.com/ro-ro/careers/nota-informare.

 • Pentru Ghiroda si Fraidorf, jud. Timis, cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • Candidatul ideal Locul de munca: depozitul CARGO-PARTNER din Timisoara, zona aeroportului; - Disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi; - Persoana serioasa, constiincioasa, de incredere. Descrierea jobului Responsabilitati Manipulant marfa: - pregatirea produselor pe baza listelor de comanda; - Manipulare marfa in depozit; - Respecta normele de Securitate a Muncii si PSI. Beneficii: Contract pe nedeterminata; Transport asigurat, din Timisoara; Ore suplimentare platite conform legii; Spor de noapte 25%; Asigurare medicala privata gratuita; Tichete de Paste si de Craciun de 150 lei; Salariu fix + bonuri de masa de 15 lei; Prima de sfarsit de an in functie de profitul companiei; Tichete cadou pentru ziua ta de nastere de 100 lei.

 • Angajez manipulant marfuri pentru depozit situat in TIMIS - GHIRODA Salariu motivat si tichete de masa. Mai multe detalii suplimentare la telefon 0745613210.

 • Angajam muncitori pentru sectie cutite de stanta , conditii foarte avantajoase. Salariu motivant +bonuri de masa. Decontarea cheltuielilor de transport.

 • Operatori AOI/SMT Responsabilitati: Opereaza echipamentele aflate in linia SMT, conform instructiunilor de utilizare; Cunoaste componentele SMD; Incarca role pe feedere; Face setup la schimbare de produs pe linie; Verifica lista de incarcare pe masini vs setup; Candidatul ideal: Disponibilitate la program de lucru in 3 schimburi Atentie la detalii Oferim: -salariul 1.600 NET -tichete in valoare de 15 lei -contract pe perioada nedeterminata.

 • Cerinte: - persoana organizata disponibilitatea de a lucra in schimburi in 3 schimburi. - experienta in producerea de PCB-uri, care au lucrat cu calificare de visual, repair, testing, debug, soldering, etc;- reprezinta un avantaj Beneficii: - salariu atractiv; - tichete de masa (15 lei/zi); - transport asigurat; - al 13-lea salariu; - posibilitati reale de dezvoltare a carierei;

 • SC TODORUT INTERNATIONAL SRL angajeaza pentru sediul din Ghiroda ,str.Calea Lugojului nr.140 Inginer service pentru garantii autoturisme CV se primesc pe mail: Relatii la telefon : 0744 532 651 sau 0744 148 247

 • Candidatul ideal - Limba engleză nivel minim de conversaţie (cunoasterea altor limbi straine reprezinta un avantaj) - Abilitati de comunicare si relationare; - Disponibilitate pentru program lucru tura; - Spirit de lucru in echipa; - Tinuta si aspect ingrijit. Descrierea jobului Opereaza in incinta Terminalului Plecari – Aeroportul International Timisoara echipamente de securizare a bagajelor/coletelor si incaseaza contravalorea acestor prestatii. CERINTE: - Cazier - Permis de conducere categoria B + auto personal - Limba engleză nivel minim de conversaţie (cunoasterea altor limbi straine reprezinta un avantaj) - Abilitati de comunicare si relationare; - Disponibilitate pentru program lucru tura; - Spirit de lucru in echipa; - Tinuta si aspect ingrijit. OFERTA: - salariu net lunar 2000 lei; - tichete de masa; - decontare transport; - decontare tinuta; - bonusuri in functie de performanta; - prime ocazionale. Descrierea companiei S.C. DON RAMOS RENTALS S.R.L. este o companie cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2018 de profesionisti in domeniul aeroportuar, care a avut inca de la infiintare ca principal obiectiv dezvoltarea pe piata romaneasca a serviciului de impachetare de securizare a bagajelor pasagerilor, serviciu optional care vine in intampinarea necesitatilor pasagerilor care calatoresc pe rute aeriene atit interne cat si externe.

 • FAN Courier Timisoara angajeaza manipulanti marfa part-time pentru locatia din Ghiroda. Descrierea postului: -scanarea si sortarea coletelor in depozit Programul de lucru este de 4 ore/zi. Preferabil studenti.

 • Candidatul ideal - permis de conducere categoria B; - studii medii; - experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj; Descrierea jobului - preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata; - livreaza expeditiile in zona arondata; - respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat.

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel.0766062212 sau puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail:

 • Angajam muncitori conditii deosebite : sudori , Lacatus mecanic , strungar , frezor Cnc . Conditii deosebite de munca si salariu motivant.

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel. 0766062212.

 • Fabrica incaltaminte, situata in Timisoara - Calea Lugojului, angajeaza operatori pentru banda de tras/talpuit. Salariu atractiv peste media oferita in regiunea de vest, transport asigurat, tichete de masa. Pentru mai multe informatiI, sunati la numarul: 0725215733

 • Esti indemanatic, harnic si te atrage domeniul auto? Alatura-te echipei noastre si vei dispune de un salariu atractiv, tichete de masa, transport, formare profesionala si oportunitati de avansare in cariera, spatiu de lucru modern, sigur si placut, un loc de munca stabil intr-o echipa tanara si dinamica, bonificatii lunare si anuale, sporuri, prime de Craciun si Paste, echipament de lucru.

 • Angajam tamplar cu experienta in asamblarea corpurilor din pal, mdf si panouri de lemn . Cerinte minime necesare : capacitatea de a intelege schitele de asamblare,asamblarea corpurilor ,montare si reglare balamale,montare glisiere standard si cu amortizare,permis de conducere categoria B constituie un avantaj Oferim un mediu placut, program de 8 ore de luni pana vineri ,salariu atractiv in functie de abilitati plus comision la fiecare proiect in functie de implicare ! Sediul atelierului este in comuna GHIRODA.

 • SC TODORUT INTERNATIONAL SRL angajeaza pentru sediul din Ghiroda ,str.Calea Lugojului nr.140 Inspector statie Itp cu licenta. CV se primesc pe mail: Relatii la telefon : 0744 532 651 sau 0744 148 247

 • Cautam colegi noi!Daca doresti sa lucrezi intr-un mediu placut ,alaturi de oameni dinamici si veseli,te asteptam la interviu! Companie multinationala angajeaza operator calculator in logistica.Disponibilitate la doua schimburi de luni pana vineri (06.00-14.40/14.00-22.40),disponibilitate la ore suplimentare(sambata) .Oferim :salariu fix ,tichete de masa,ore suplimentare platite 200% ,asigurare medicala privata,transport de pe raza orasului Timisoara.Informatii la telefon 0799803306

 • Salveaza cautarea