Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Ghiroda

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam tamplar PVC sau Aluminiu minim 3 ani experienta Asteptam CV uri pe se vor testa abilitatile persoanelor selectate in productie pe utilaje in functie de post si sectie aleasa in urma interviului 3 luni proba cu contract si apoi definitiv Succes

 • Cerinte: - cunostinte de electro-pneumatica si mecanica - cunostinte operare PC (pachetul Office, Autocad - reprezinta avantaj) - studii superioare - experienta constituie un avantaj - cunoasterea limbii germane constituie un mare avantaj Responsabilitati: - intretinerea si repararea utilajelor (Elumatec, Sturtz, Rotox, Hollinger, etc.) Firma este pe cod caen de constructii, impozit f. mic la brut. CV urile se asteapta pe adresa -persoanele selectate vor fi testate in productie -contract de munca pe 3 luni de proba cu prelungire pe defintiv Succes!

 • 2

  situata in Timisoara - Calea Lugojului, angajeaza personal cu experienta pentru control calitate fete de incaltaminte. Salariu atractiv peste media oferita in regiunea de vest, transport asigurat, tichete de masa. Pentru mai multe informatiI, sunati la numarul: 0725215733

 • 4

  Fabrica incaltaminte, situata in Timisoara - Calea Lugojului, angajeaza operatori pentru banda de tras/talpuit. Salariu atractiv peste media oferita in regiunea de vest, transport asigurat, tichete de masa. Pentru mai multe informatiI, sunati la numarul: 0725215733

 • 2

  Fan Courier Timisoara angajeaza operatori calculator/call center pentru locatia din Ghiroda Candidatul ideal - cunostinte bune de operare PC; - abilitati bune de comunicare in limba romana; - studii medii sau superioare; - rezistenta la stres, echilibru emotional, sociabil/a; - orientare catre client si catre solutii. Program fix L-V 09.00-17.00 in sediul FAN Courier de pe Calea Aviatorilor nr.4, Ghiroda, jud.Timis. Descrierea jobului - preluarea apelurilor telefonice; - preluarea solicitarilor clientilor de pe e-mail; - inregistrarea apelurilor telefonice/e-mailurilor, solicitarilor, sesizarilor; - solutionarea solicitarilor transmise de clienti. Va rugam atasati CV-ul dumneavoastra pentru a aplica.

 • Angajam tamplar cu experienta in asamblarea corpurilor din pal, mdf si panouri de lemn . Cerinte minime necesare : capacitatea de a intelege schitele de asamblare,asamblarea corpurilor ,montare si reglare balamale,montare glisiere standard si cu amortizare,permis de conducere categoria B constituie un avantaj Oferim un mediu placut, program de 8 ore de luni pana vineri ,salariu atractiv in functie de abilitati plus comision la fiecare proiect in functie de implicare ! Sediul atelierului este in comuna GHIRODA.

 • 1

  Oferta/Beneficii: - salariu de incadrare incepand cu 2700 RON - program de lucru in 3 schimburi - prima productie pana la 500 RON - bonus recomandare 500 RON - tichete de masa in valoare de 15 RON - spor de noapte 25% - ajutor nastere copil 1000 RON Va asteptam la sediul firmei: Cl. Lugojului 42 (langa Vama) Informatii tel. 0356800118

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel.0766062212 sau puteti trimite CV-ul pe adresa de e-mail:

 • 11

  Candidatul ideal - permis de conducere categoria B; - studii medii; - experienta in distributie sau curierat reprezinta un avantaj; Descrierea jobului - preia plicurile si coletele de la clientii din zona alocata; - livreaza expeditiile in zona arondata; - respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat. Va rugam atasati CV-ul dumneavoastra pentru a aplica.

 • ANGAJAM INFIRMIERA LA CENTRUL DE INGRIJIRE VARSTNICI IN GHIRODA DATE CONTACT - ALBU AURELIA NR. TEL. 0745791194

 • SC AMBRA SERVICE SRL cu sediul in Ghiroda, firma serioasa si cu vechime pe piata, specializata in domeniul de instalatii, angajeaza cu contract de munca pe perioada nedeterminata electricieni si instalatori. Detinerea de permis auto categoria B si autorizatie ANRE (electricieni) constituie un avantaj. Se cere seriozitate, punctualitate, lucru in echipa, deschidere catre comunicare si minim 1 an de experienta in domeniul instalatiilor electrice sau sanitare, termice si stingere incendiu (montare si intretinere). Beneficii: -Salar motivant -Bonuri de masa -Dotare completa si moderna pentru lucru in instalatii -Echipamente de lucru si protectie Loc de munca si program de lucru stabil, mediu de lucru linistit, colectiv dinamic si serios, orientat spre performanta si calitate. Relatii la tel. 0766062212.

 • 2

  G4S Cash Solutions, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume – cauta persoane integre, responsabile si dinamice, pentru ocuparea postului de VERIFICATOR BANI. Cerinte post: - studii medii; - cunostinte de operare PC si experienta in gestionarea numerarului/valorilor– reprezinta avantaj; - capacitate de mentinere a atentiei, spirit de observatie, indemanare si rapiditate, rezistenta la stress; - disponibilitate de lucru in ture preponderent de noapte. Descrierea jobului Resposabilitati: Raspunde de: - numararea, verificarea integritatii, a capacitatii de circulatie si autencitatii banilor; - banderolarea, semnarea si stampilarea banderolelor pachetelor de bancnote; - incarcarea si descarcarea cu valori a casetelor ATM. Beneficii: - tichete de masa in valoare neta de 300 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - spor fidelitate dupa 3 luni de munca; - spor de noapte: 25%; spor de week-end: 15%; - posibilitate ore suplimentare - spor 100% - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada NEDETERMINATA, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate de promovare in cadrul echipei; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare. PENTRU ANGAJARE, VA RUGAM SA NE LASATI UN MESAJ. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal in procesul de recrutare si selectie, pe care va invitam sa o consultati la https://www.g4s.com/ro-ro/careers/nota-informare.

 • 1

  SC G4S Cash Solutions, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a G4S plc., cea mai importantă companie de securitate integrată din lume – cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru pozitia de AGENT TRANSPORT VALORI. Beneficii: - tichete de masa in valoare neta de 300 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - bonus de incarcare casete ATM; - spor fidelitate dupa 3 luni de munca; - spor de noapte: 25%; spor de week-end: 15%; - posibilitate ore suplimentare - spor 100%. - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada NEDETERMINATA, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate reala de promovare in cadrul echipei pe functia de Casier – Sef echipaj; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare. Cerinte post: • studii medii • disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente; • atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie. Resposabilitati: • transportarea fizica a sacilor cu valori de la/la autoblindata, alimentarea ATM-urilor, asigurarea securitatii autovehiculului si a continutului transportului; • supravegherea si apararea zonei de incarcare-descarcare valori. Pentru angajare, lasati-ne datele de contact printr-un mesaj. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si conform Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal in procesul de recrutare si selectie, pe care va invitam sa o consultati la https://www.g4s.com/ro-ro/careers/nota-informare.

 • 4

  Candidatul ideal - Limba engleză nivel minim de conversaţie (cunoasterea altor limbi straine reprezinta un avantaj) - Abilitati de comunicare si relationare; - Disponibilitate pentru program lucru tura; - Spirit de lucru in echipa; - Tinuta si aspect ingrijit. Descrierea jobului Opereaza in incinta Terminalului Plecari – Aeroportul International Timisoara echipamente de securizare a bagajelor/coletelor si incaseaza contravalorea acestor prestatii. CERINTE: - Cazier - Permis de conducere categoria B + auto personal - Limba engleză nivel minim de conversaţie (cunoasterea altor limbi straine reprezinta un avantaj) - Abilitati de comunicare si relationare; - Disponibilitate pentru program lucru tura; - Spirit de lucru in echipa; - Tinuta si aspect ingrijit. OFERTA: - salariu net lunar 2000 lei; - tichete de masa; - decontare transport; - decontare tinuta; - bonusuri in functie de performanta; - prime ocazionale. Descrierea companiei S.C. DON RAMOS RENTALS S.R.L. este o companie cu capital integral privat romanesc infiintata in anul 2018 de profesionisti in domeniul aeroportuar, care a avut inca de la infiintare ca principal obiectiv dezvoltarea pe piata romaneasca a serviciului de impachetare de securizare a bagajelor pasagerilor, serviciu optional care vine in intampinarea necesitatilor pasagerilor care calatoresc pe rute aeriene atit interne cat si externe.

 • Salveaza cautarea