Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Giarmata

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Sc Otto Srl, depozit pal melaminat si accesorii mobilier angajeaza operator masina aplicare cant abs pentru punctul de lucru din Giarmata. Daca esti o persoana responsabila, dinamica, atenta la detalii si cu experienta in domeniu te asteptam sa faci parte din echipa noastra. Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa.

 • Angajam muncitori pentru montarea sistemului de termoizolatie si aplicarea tencuielii decorative. Plata se face la m.p. in urma negocierii , urmata de un contract de executie .

 • Angajam muncitori in constructii ; Echipă de tencuitori ( tencuiala manuală, var nisip ) Program fix , 8 ore . Transport , la si de la punctul de lucru . Salariu net (in mana ) intre 3000 si 4000 de lei sau la m.p.in functie de performantele realizate . Bonusuri motivationale. Relatii la tel .

 • Dorim sa intregim echipa , in acest sens cautam pentru angajare ; tencuitori ( tencuiala manuală) Program de lucru 8 ore / zi , transport asigurat . Salariul net intre 3000 si 4000 lei . Bonusuri pentru indeplinirea tintelor propuse .

 • SC,cauta muncitori in constructii,zidari,dulgheri,fierari.Se ofera contracte de munca si salarii de la 2700-4000 de lei.

 • Cautam muncitori in constructii,pentru case la rosu.Se ofera contracte de munca si salarii motivante.

 • Loc De Munca. Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la email angiworkhome@gmail.com

 • Descriere - preia si proceseaza comenzile venite de la agentii de vanzari, resp clientii firmei, in baza procedurilor interne; - intocmeste facturi si alte documente de iesire marfuri din depozit; - tine evidenta formularelor cu regim special; - executa lucrari de registratura; - opereaza si inregistreaza documente specifice in sistem; - indeplineste si alte atributii specificate in fisa postului;

 • Responsabilitati - asigura activitatea depozitului zonal (experienta in domeniul anvelopelor si/sau a materialelor de constructii pentru amenajari interioare reprezinta un avantaj); - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - participa la inventarul scriptic sau faptic; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita; Cerinte - seriozitate; - corectitudine; - disponibilitate pentru a invata modul de lucru si a efectua atributiile postului; - harnicie.

 • NDB Logistica Romania SRL, companie multinationala, angajeaza stivuitoristi pentru depozit logistica situat la punctul de lucru din judetul Timis, in comuna Giarmata, DJ 691, km 9, dreapta. Cerinte: carnet ISCIR, disponibilitate de a lucra in ture, abilitati relationare si lucru in echipa. Responsabilitati: incarcare/descarcare marfa in camioane, manipulare, pregatire comenzi pentru livrare. Pachet salarial: salariu competitiv, bonus de performanta, transport personal asigurat, tichete de masa, ore suplimentare platite dublu, servicii medicale private, alte beneficii. Va rugam trimiteti CV pe adresele urmatoare de e-mail: si Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

 • Salveaza cautarea