Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Timis Giarmata

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Sunt in cautarea de persoane cu sau fara experienta in asigurari. E nevoie sa stii ca trebuie sa depui efort inainte de a obtine ceva! Anunt valabil pentru intreaga Romanie! Ce se ofera - platforma pentru emiterea si gestionarea politelor de asigurare, - produse de asigurari viata si non-viata, credite, pensii si despagubiri pentru victimele accidentelor rutiere, - indrumare si webinarii pe diverse teme de interes si actualitate, - venituri functie de implicarea ta si a echipei tale nationale, - recunoasterea rezultatelor tale, - concursuri si premii deosebite. Ce se cere: - persoane cu BAC-ul luat. de preferat cod RAF - integritate - energie - corectitudine - seriozitate - program full sau part-time. Venituri de la 500 euro in sus functie de implicare. Salariu din comision!

  • Angajam muncitori in constructii ; Dulgheri , fierari betonisti , zidari și muncitori necalificați. Program fix , 8 ore . Transport , la si de la punctul de lucru . Salariu net (in mana ) intre 3000 si 4000 de lei sau la m.p.in functie de performantele realizate . Bonusuri motivationale. Relatii la tel .

  • NDB Logistica Romania SRL, companie multinationala, angajeaza stivuitoristi pentru depozit logistica situat la punctul de lucru din judetul Timis, in comuna Giarmata, DJ 691, km 9, dreapta, in vecinatatea firmei Valeo. Cerinte: carnet ISCIR, disponibilitate de a lucra in ture, abilitati relationare si lucru in echipa. Responsabilitati: incarcare/descarcare marfa in camioane, manipulare, pregatire comenzi pentru livrare. Pachet salarial: salariu competitiv, bonus de performanta, transport personal asigurat, tichete de masa, ore suplimentare platite dublu, servicii medicale private, alte beneficii. Va rugam trimiteti CV pe adresele urmatoare de e-mail: ; si sau direct la punctul de lucru. Persoanele selectate vor fi contactate pentru interviu.

  • Compania Formel D angajeaza operatori productie in cadrul Valeo Giarmata. Experienta candidatilor in industria auto este obligatorie si reprezinta criteriu eliminatoriu. Proiectul pentru care angajam produce faruri de iluminare pe timp de ceata SP FOG. Contractul de munca este administrat de o firma partenera a Formel D, pe el apare scris ca sunteti angajatii nostri. Se incepe pe o perioada de 3 luni, cu posibilitate de prelungire in functie de performante si interesul manifestat pentru activitate. Se ofera salariu de 1800 RON net (3047 brut) + bonuri de masa de 12 RON/zi lucrata. Programul de lucru este 12/24 – 12/48 (12 ore lucrate de zi, 24 ore libere – 12 ore lucrate de noapte, 48 ore libere). Deoarece acest program presupune si munca de noapte si de weekend, angajatii vor primi sporuri salariale si pot ajunge sa castige net intre 2200 – 2500 RON. Transportul este asigurat de Valeo din municipiul Timisoara si din imprejurimi (max. 10-15 km). Pentru informatii, va rog sa sunati la numarul 0756 463 406.

  • Responsabilitati - asigura activitatea depozitului zonal (experienta in domeniul anvelopelor si/sau a materialelor de constructii pentru amenajari interioare reprezinta un avantaj); - asigura fluxul de intrari-iesiri marfa conform regulilor interne; - participa la inventarul scriptic sau faptic; - asigura mentinerea produselor aflate in gestiune intr-o ordine bine definita; Cerinte - seriozitate; - corectitudine; - disponibilitate pentru a invata modul de lucru si a efectua atributiile postului; - harnicie. Detalii la tel 0734995388, 0734995414

  • Salveaza cautarea